Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Remélem Bea után megy a húga Magdi is. Undorító nőszemélyek.
Számomra Andi a legszimpibb, de szerintem Barbi illene a legjobban Alekhoz. Nem is valami szép nő meg az értelmi színvonal is hasonló Alekéhoz.:)
Hát kemény volt ahogy elküldték az tény,de ahogy viselkedett a többi lánnyal ő meg a tesója,én nem sajnáltam cseppet sem.
Normális ember nem beszél így egy másik emberrel,emberről ahogyan ők.
Különösebben nem sajnálom Magdi nővérét Beát, de azért nem ilyen ridegen kellett volna elküldeni. Gyakorlatilag kirúgták. /Azóta kiderült, a többi lány sem volt őszinte, majd mindegyik elhallgatott valami fontosat az előéletéből../
Egy köszönet talán neki is kijárt volna a bent töltött 1 hétért, de mindegy..
:DDD
Van aki szereti:DD
Biztosan:)
Mindjárt előkeresek egy kis aprót.... :DDDD
De 2010 március 2-án lépett be utoljára,szerintem betelt a határidő naplója... :((((
:DDD
Hát szerintem itt azért győztes nem lesz!:))
Nyaralni Alekosszal az szerinted nyeremény?:))
szakácslány????
Mér ő az?:))
egy pici van:-)
Én most annyira kiábrándultam:-(
Azt hittem, hogy ő egy kis szerény szakács lány és az egyszerűségével fog győzni!
Igen,a pisis egészséges:))
Túlélő haverom is mindig issza:))
Van neki egy pici:))
No!:D
Az még egészséges is (asszongyák):-)
hoppá hoppá! Most olvasom, hogy szereti, ha a cicije közé teszik! de hát nincs is cicije:-))))
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?