Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
nem!!
nem is így értettem.
csak sajnálom.
igen,és Alekosz imádja gyötörni!
És sokat fogja is!
Tündének szerencsre letörölték azt a rémes kék szemfesték-mázolmányt és a Lovász Lacis műsorban már profi smink volt rajta
legalább 10 évvel idősebb, mint amire én számítottam
Lakna ott a fene!:)
Kertes házból oda?
Soha!:)
Ehhez egy dolog kellene, csak az éppen hibádzik:
hogy felismerje, van min változtatni!
Őszintén kívánom nekik, hogy legyenek boldogok.
Ha Aleknak egy csöpp esze van, levonja a párkapcsolatai tekintetében csalódásokkal teli életének tanulságait, felülemelkedik a hibáin,botlásain és gyökeresen változtat a felfogásán.
Meglátjuk, lesz-e ehhez elég ereje, elszántsága.
Mert igazából nem ismeri önmagát, képtelen szembenézni a fogyatékosságaival, súlyos emberi hibáival, önkritikai érzéke a nullával egyenlő.
Beköszöntött életébe a jólét, tisztes kis vagyonra tett szert, de mint olvasni, szakított Veronikával, ezért egyedül foglalja el nyereménylakását a Corvin sétányon és csak reménykedik, hogy régi kapcsolatát Tündével felmelegítheti..
Nagy kérdés, hogyan áll majd mindehhez a lány, akivel az elmúlt éveket nem szerelemben, hanem afféle kutya-macska-barátságban élte..
Veronika retteg a műtéttől
2011. június 16., csütörtök 14:45
Napokon belül kés alá fekszik Alekosz ex-menyasszonya, Veronika. A fiatal lánynak ezúttal az orrát operálják meg - mint ahogyan arról már beszámoltunk.
feketéből rögtön szőke??????
kíváncsi leszek...
Ez olyan, mint amikor valaki annyira bámul valakit, hogy eszébe nem jutna, hogy már terhes a tekintete az illető számára...
Ők sem veszik észre, hogy az embereknek elegük lett belőlük...
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?