Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Már csak kevesen lennének rájuk kíváncsiak.
A jövő hónapban itt a VV5, mondhatom, alaposan rászervezték az előző szériára.
Az Rtl Klub megrészegedett a nézettségi adatoktól, ezért úgy gondolja, addig kell ütni a vasat, amíg meleg.
Ha az elindul, Alekoszékat dobják a nézők..
:) Egész kis csapat megy már Alekosztól!
Veronika, Tünde, Vája, Tibor!
Miért nem költöztetik össze őket és kamerázzák be a Nagy családot, mint anno Győzikééket!:)
Észrevették, hogy milyen jól lehet keresni ezzel a VV szerepléssel.
Hát békasegge már a színvonal.
Ez nekem még megtervezett színjátéknak is elmenne, hogy most ezt a drámát adják elő, hogy Tünde bekerüljön.
Nekem annyira béna ez az egész bagázs, hogy az elképesztő.
Ez már nem brazil szappanopera, hanem albán. És tudom, hogy szépek az albán pasik, de ez a színvonal egyszerűen pfffffff
Olivér cáfolja a hírt:
Mélyen egyetértek!
:))
Egyetértek a véleményeddel.
Ez az ember a jelek szerint jottányit sem akar leadni ellenszenves, főként a nőket taszító tulajdonságaiból, mert nem ismeri eléggé önmagát, ill. mindenki mástól elvárja, hogy az ő szeszélyeihez és szokásaihoz alkalmazkodjon, ennek pedig csak az lehet a következménye, hogy magányos farkasként egyedül marad.
Megsütheti a hirtelen előállt vagyonkáját.
Könnyű nőket ezután is, kedvére fog kapni, de az ilyesmi egy idő után a férfiembert aligha elégíti ki, mert másra, többre vágyik..
Ő tudja.
"Amikor legutóbb beszélgetett vele például, akkor az Alekosz előadta neki, hogy most sem bomlanak a nők utána, pedig hát országosan ismert, többszörösen összetett, lakással, kocsival, korrekt pézügyi háttérrel rendelkező egyedülálló férfi lett, aki sűrűn megismerkedne korban hozzá illő (17 és 55 év közötti), ápolt, szexet kedvelő, gimnazista-tanár-adóellenőr-teniszoktató-takarító-pénztáros-egyetemista-recepciós-műlovarnővel, de mégsem kell senkinek."
No komment.
Csak a szája nagy, továbbra is ugyanolyan beteges a "csajozásban", mint előtte., A nők ugyan szívesen pörögnek egy milliomossal, és könnyen ki is szagolják, kivel érdemes, de hál'istennek a beteg jellemet is könnyen és zsigerből, tudattalanul felismerjük és menekülőre fogjuk.....
"Ami még különösen szimpatikus benne, hogy az utasításaimat komolyan veszi, és egytől egyig betartja "
Robotlány :)))
Biszex szőkét szeret Alekosz
2011.07.01. 06:25
A VV-villában és a menyasszonykeresőben sem járt sikerrel, három hete azonban újra boldog Alekosz. A görög új barátnője, Betty a lányokat sem veti meg, így megvalósul a hőn áhított hármas szex is
..úgy látszik, a TESCO után annak idején munkahelyet váltott.
Tünde az egyetlen nő az országban, aki mániákusan ragaszkodik hozzá, Alek azonban mint tudjuk, nem szerelmes belé, csak tetszik neki a nő ragaszkodása, ezért ebből stabil kapcsolat-ahogy eddig-úgy ezután sem lesz.
Alek most, hogy már pénze, kisebb fajta vagyona is van, még nem akar megállapodni.
Ő tudja..
:))
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?