Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Még lenyomják gyorsan a vv5 előtt?
Mert ha az elindul megint porosodhat a polcon...!:)
Most akartam hírt adni róla, de látom, hogy megelőztél.
"Nika si perimeno.."
Nagyon tisztelem Gjonit, de a műsora nem különösebben érdekel.
Azért kell a fél év, mert addig még tuti eljár haknizni, stb....de amint beindul a következő VV már nem ő lesz a középpontban.
Egyébként meg lehet, hogy tényleg nem kell hozzá annyi sem. Eltűnik a sűllyesztőben és kész.
$$$$ + nézettség
...
Rossz lehet arrafele a felhozatal h Alek kell neki!:)
Most meg már beletörődhetett!
Tévedsz.
Ő most is csak csinálNÁ a csajokkal, a szája nagy.Ő azt is hódításnak mondja, ha mond két bókot a pincérnőnek.
Továbbra se kell ez a pasi senkinek!
De a seggét sokan fogják majd rázni neki, ő meg mondhatja feszengve azt az előre megfogalmazott 10 mondatot, amit eddig is hallhattunk tőle.
Pedig jó lenne már, ha Alekoszt valaki észhez térítené, hogy hogy gyötri a lányokat!! Neki is kellene pár ilyen pofon, hogy ő is érezze azt, ahogy ő bánik a nőkkel...
Görögben is... Veronika, ha pasizott, az baj volt, de neki lehetett figyelni a nőket... Neki mindent lehet, Veronikának meg semmit??
Ez az Alekosz elég rövid pórázon tarthatja a nőket...
Gáz van ezzel a lánnyal is.
Alekosz nem szerethető figura.
A nő szeretheti a megaláztatást, van ilyen.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?