Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Alacsony vérnyomás! fórum

Alacsony vérnyomás! (beszélgetés)

1 2
2009. okt. 8. 18:36
Ja és emellett nagyon nagyon gyakran jéghideg kezem lábam,nem tudom,a kettőnek van-e köze egymáshoz???
2009. okt. 8. 18:33

Szia.Nekem is 90/60 a vérnyomásom,pont úgy,mint Neked.

Efölé szinte soe megy,vagy legalábbis nagyon ritkán.

Kávét muszáj fogyasztanom,de én nem viszem túlzásba, a max:napi egy.

Nekem panaszom:ha érzem,hogy nagyon lenn van,kábultság,szédülés,ez utóbbi főleg ha hirtelen állok fel,stb.

Ez ellen nem nagyon tudsz mit tenni,legutóbb,mikor a házidokimnál rákérdeztem a problémára csak legyintett,és annyit felelt,fiatal nőknél nem olyan ritka mint hiszem,és örüljek,hogy nem magas.....

2. Mariann7533 (válaszként erre: 1. - Lolka0817)
2009. okt. 8. 18:24
Nekem amióta az eszemet tudom alacsony a vérnyomásom.Nekem napi két kávét legalább meg kell innom,hogy ne feküdjek ki.De az energiaital is segít.Nem tudom,hogy hány éves vagy,de a vörösbor is jó az alacsony vérnyomásra.Sajnos a tünetek amiket leírtál ismerősek.Amióta szültem,azóta egyébbként lényegesen jobb a vérnyomásom és ez által a közérzetem.
2009. okt. 8. 18:21
Sziasztok!90/60 a vérnyomásom,szédülök,és néha hányingerem is van...olyan,mintha kirázna a hideg,és néha kegyetlen melegem van....?Mittegyek?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook