Akupunktúra és fogyás (beszélgetés)
na most meg fogytam :)
79,5 vagyok, tehát sikerült 80 alá mennem
annyit tudok mondani, hogy múlt hét hétfőn mértem magam, akkor 82,2 volt a súlyom, meg ma reggel, most meg 79,5. tehát 2,7 kilót fogytam, hurrá, ez szerintem nem rossz.
lehet, hogy én is rágörcsölök
bizony, az meglehet sajnos
hiszen nagyon (görcsösen) akarom!
nálam is dettó ez van, el vagyok keseredve, a nő meg csak annyit mond, hogy nem érti, nem érti, mert mindenki, akit csak kezel, kéthetente 5 kilóktól szabadul meg... én meg nem. és hogy nem érti.
hát én se. el vagyok kenődve.
tegnap csak lecsót ettem (délben), meg reggelire egy kefirt
Sziasztok!
Hát valami nem jól van most nálam. Az utóbbi időben megállt a fogyás, egy deka se ment le. Pedig ugyanannyit eszek, illetve nem eszek. Tartós tűim is bent vannak, jó helyen. Nem tudom mi lehet. Bár a pszichológusok szerint aki nagyon rágörcsöl, annak még nehezebb. Szerintetek mit tegyek???
Sziasztok!
Nekem holnap lesz egy hete, hogy bennt vannak a tűk, és ez alatt lement kb 1-2 kg (nem tudom pontosan mert az a vacak régi mechanikus mérlegem van csak). Ez csak az első hét,de remélem így folytatódik tovább. :)
Én nem igazán diétáztam, odafigyeltem, de bűnöztem is. Mozgás az van, futok kb heti háromszor.
Szia mandella!
Szerintem ez nagyon kevés amit eszel, és lehet ez a baj. Ha éhezteted a szervezeted elkezd raktározni, legyen meg szerintem minimum 1000-1200 kalória naponta.
sziasztok sorstársak!
nagyon jól elvagyok továbbra is, örülnék, ha minden tűs társam ilyen klasszul viselné a "megpróbáltatásokat". :)
viszont van egy kérdésem: tudja valamelyikőtök, hogy pontosan milyen pontokat szúrnak a "nénik"? :)
mert azt gondolom, hogy éhség, stressz, gyomor... nem tudom a többit, nekem pikkelysömörre is van, összesen most 14 tűt kaptam a két fülbe, szóval a valódi kérdésem az, hogy van más is, akinek némelyik szúrás már a szúráskor is fáj picit meg utána is érzékeny, ha hozzáér mondjuk a kéz, de bármi. és állítólag nekem az, amelyik érzékeny, az a hormon pont. tud valaki erről valamit, hogy az miért érzékeny? a többi annyira nem, kicsit amazok is, de ez meg eléggé.
a szúró nő szerint a hormonponton keresztül próbálja meg gyógyítani a pikkelysömört. hát nem tudom. nem értek hozzá, bioztos igaza van. viszont a pikkelysömöröm semmit nem javult, amióta tűk vannak a fülemben, igaz, nem is romlott. az arcbőröm viszont katasztrófa :( pattanások jönnek ki egy ideje rajta, előtte se volt valami babasimaságú, de a tűk óta mintha rosszabodott volna. ez a méregtelenítés miatt van vajon?
szia!
az a baj, hogy engem leszúrt a nő, hogy nem mérem magam, mert azt mondja, úgy tudna továbbhaladni, hogy akkor mennyit szúrjon meg hova, satöbbi, úgyhogy most már tényleg fogom mérni magam, csak abba az átkozott mérlegbe még mindig nem vettem elemet... :(
én amúgy jól vagyok, simán elvagyok minimális kaján, sokkal kevesebbel jóllakom továbbra is.
mondjuk picit türelmetlen vagyok, szeretnék már tetszeni magamnak (meg másoknak is), hajtanám az időt... meg hát ha mondjuk nekem is heti egy kiló megy le, akkor húha, az 20 hét 20 kiló, az annyi mint, mennyi is, 5 hónap? az nagyon sok :(
én már augusztusra le akartam fogyni... na erre mondom, hogy türelmetlen vagyok, de persze ilyenkor megrázom magam, és közben el is szégyellem magam, hogy hogy lehetek ilyen buta, és türelmetlen, hiszen amikor zabáltam ész nélkül, akkor hol volt az eszem... :(
úgyhogy kitartok!
és ezt kívánom minden sorstársamnak! :-)
Hello Mindenkinek!Eltűntem egy kis időre,de látom mandella minden ok veled!Én ma voltam ismét szúrkáláson...ismét-1 kg...azért ha heti egy lemegy én nagyon elégedett vagyok,de 24én ismét szülinap:)vasárnap pedig elég durva szalonna sütést rendeztünk:)utána tekertem egy órát:))
még 5 kg muszáj...aztán majd meglátjuk...de azért nem könnyű...diéta az diéta...persze nem olyan nehéz,mint a többi...
Mindenkinek kitartást kívánok:)
szia
privátban küldöm a nevet
miért nem szereted?
akkor ezek szerint az enyém tartós tű?
mandela, nem vagyok dietetikus, csak tapasztalt fogyizó, és szerintem nem jól eszel. Reggelire 2 tojás, az jó lenne, de főzve, kolbász nélkül, zöldséggel vagy gyümölccsel. A paradicsom gyümölcsnek számít.
A kolbászt azért kellene elfelejteni a fogyinál, mert ha elolvasod, mik vannak benne, akkor rájössz, hogy hanyagolni kell egy darabig. Tele van zsírral, CUKORRAL (vicces, de cukor is van benne, tényleg), rengeteg sóval, és felesleges dolgokkal. Ha hiányzik ez az íz, csinálj magadnak fasírtot pulykahúsból vagy halból, jó sok fűszerrel, és zabkorpával sűrítsed, ha már muszáj valamivel sűríteni. Én egy tojással fogom össze, és a muffinsütőbe teszem. Tök jó. Vagy egybesült husit csinálj, és abból egyél egy szeletet felvágott helyett.
Sziasztok!
Nagyon jók a tapasztalataim továbbra is: elment az étvágyam szinte, és kevés, kevesebb is elég.
Én ennek nagyon örülök, mert nagy faló hírében állok amúgy.
Ennek örömére ma meg holnap fehérjeport iszom csak, mert arra gondoltam, ha úgysem vagyok éhes, jó lesz az is, az úgyis itt áll a szekrényben egy ideje, akkor miért ne. Majd kedden megint tűkivétel, szerdán gyümölcsnap következik, és csütörtökön megint megyek beszúratni.
Szóval velem minden oké, a tűk nagyon jól szuperálnak!!!
(amint lesz egy kis időm, veszek a mérlegbe elemet... de egyelőre csak fogyok, fogyogatok, és megpróbálok minél később ráállni a mérlegre, nem akarom stresszelni magam azzal, ha netán csak ennyi vagy annyi ment le, inkább nem foglalkozom vele... ami biztos, hogy kb. 85 kilóról indultam, 155 centis magassággal :( )
Sziasztok!
Egy kis információt szeretnék, hogy Ti hova jártok, ahol tartós tűs kúra van? Budapesten van?
Mert én olyat ismerek, aki heti 3xi járást igényel.
Előre is köszi a válaszokat.Most is járok egy ilyen kúrára, de már nem használ és kipróbálni más dokit.
Hát ha...
Az első kúrámmal 6 kg ment le, de ez 4,5 éve volt. Azóta többször voltam nála és 3-4 kg nem megy le több, most meg 1,6 kg-nál tartok ami felháborító és nagyon betartom, nem bűnözök.
Sziasztok!
Nekem 1 hete vannak tartós tűim (össz-vissz 7 db, imádom őket és imádom magam, egyszerűen nem kell a kaja. Persze eszek, a szúrósbácsi szerint 5x naponta keveset. Ez nekem sok. Úgyhogy kb. 2-3x, ebből egy főétkezés a többi gyümi meg joghurt. Nekem nincs kalória megkötésem (hideglelést kapnék ha megmondanák, hogy 600 meg 1000 kcal egy nap). Igy 1 hét után 1 kg ment le. Szerintem tök jó. Élvezem, hogy olvadnak a kilók rólam :)))))
na sziasztok még egyszer
leírom, ma miket ettem, szerintetek ez sok?
reggelire 3 tojásból és pár szeletke kolbászból rántotta (külön olajat nem tettem hozzá, csak mi a kolbászban volt), kávé tejjel
ebédre: megint kolbász, egy kis darab (hiába, kolbászmániás vagyok), hozzá egy fél alma, két darab csemege uborka, egy paradicsom felvágva ezek mind, kávé tejjel
délután megettem vagy négy-öt kisebb paradicsomot, rá ittam egy borsmentateát :)
most meg nemrég bevágtam vagy 20-30 deka meggyet
hát ennyi
sziasztok! itt vagyok
voltam ma reggel a tűs néninél :)
megtette, amit meg kellett tennie, most 14-et szúrt, mert pikkelysömört is szeretne gyógyítani... mondtam neki, hogy jó
sajnos nem volt nála mérleg, ami elég nagy baj, mert így most nem tudom, mi van. vennem kell tehát minél hamarabb az én mérlegembe új elemeket. viszont amikor a mérleget említettem neki, azt mondta, ne foglalkozzak vele, ráér, mármint mérlegre állni, inkább centiket méricskéljek.
egyvalamit elrontottam az eddigi egy hét alatt, mégpedig azt, hogy ő azt mondta, gyümölcsöt csak és kizárólag reggelire egyek, de én ezt nem igazán tartottam be, most se, például most vágtam be egy csomó meggyet - de ma már nem valószínű, hogy eszek, semmit. szóval engem ez a gyümölcs dolog egy picit aggaszt, mert tegnap meg késő este ettem epret, amikor munkából hazaértem. megígérem nektek (és magamnak), hogy megpróbálom a gyümölcsöt reggelire enni!
nah akkor újra kezdem:)) szóval sajna én Pesten nem tudok ajánlani senkit. Nekem egy hétig vannak tartós tűim, de azt olvastam, hogy talán a legjobb, ha heti 2-3 alkalommal jársz kezelésre,.,..de nekem az megfizethetetlen..szóval én az előzőt választottam. Ha betartod a diétát, akkor menni fog!
Én most kicsit megrekedtem, de nem adom fel..hátha segít a fogyó Hold is...
Mandella mi a helyzet??? mit mutatott a mérleg? Ne add fel és hajrá!
Az a baj, hogy 7vgn nagyon sok süteményt ettem...nekem semmi más nem hiányzik csak a süti..imádom..minden mennyiségben! és most nagyon nehéz vissza állnom, de talán menni fog! mindenkinek HAJRÁ!:)
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem,remélem tudtok segíteni.
Szerintetek mi a jobb a tartós tű vagy amit csak a kezelés időtartamára tesznek be?
Illetve a tarósból is hallottam 3 naposat,1 heteset és 2 heteset.Melyik a legjobb?
Illetve Pesten tudtok ajánlani valakit aki megbízhetó és megfizethető akupunktőr?
A válaszokat előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Fogyás cérnabeültetéses akupunktúrával
- Bp-i nagyon jó, fogyást elősegítő akupunktúrás orvost keresek! Tud valaki ajánlani?
- Az akupunktúra a fogyáson kívűl még mire jó?
- Mennyire hatásos az akupunktúrás kezelés a fogyásban?
- Hol van Fehérváron jó akupunktúra, ahol a fogyással foglalkoznak?
- Az akupunktúra segített valakinek? Nem a fogyásban