Akinek a roma pasik bejönnek...volt valakinek? Bármit irjatok le... (beszélgetés)
mert aranyos kölök,udvarias ,elözékeny,ért mindenhez ,pedig nincs iskolája de az agya kb mint egy 25 nek.
de föleg h tökre udvarias.amit kérsz mondassz,megteszi.
ez a srác aki az ismerösöm Ö egy 17 éves srác de olyan aranyos akkor is! :)
kis cuki.itt laktak mellettünk ismerem kiskora óta
úú ez jó kérdés :D
nemtudom....mi az h beás????
esküvőn sajnos nem voltam,de láttam rokonoknál videót!sajnos nem írhatom ki hogy kinek az esküvői videóit láttam,de gyönyörű volt,megható,naggyon bulizós,családias,nyugodt!semmi extra,csak több volt a "bevétel" :-)
mi nem azok az "aranyos" fajták vagyunk,egyáltalán nem!Nincsenek üzletkötések,meg lókupec,meg ilyen szarságok!Apám temetésén élő cigányzenekar volt,kb 400 emberrel!ilyenkor a halott kedvenc ételeit főzik,letakarják a tükröt,piát locsolnak az udvarra,ahol lakott,és addig van virrasztás amíg el nem temetik,nálunk ez 8 napos volt!sokan voltak!
esküvö az milyen???
ja igen temetésnél ugy tudom,mindennel együtt temetitek el az illetöt nem? :) arany stb?
miért néznének ki?Ők jobban érezhették volna magukat kinézve onnan!Ne érezd magad furcsán,tök fölösleges!Én soha nem érzem magam furcsán "köztetek",sőőt!Függ a neveltetéstől,az életkörülményektől,életfelfogástól!
mi nem követjük a hagyományokat,csak pl:halotti tor,esküvő,meg ilyesmi!Ugyanúgy élünk,mint mások,tök átlagosan!dolgozunk ezerrel,építgetjük-szépítgetjük a házunkat,csendesek-rendesek vagyunk,szeretnek minket mindenhol! :-)
igen föleg ez ,na meg kicsit furán éreztem magam tegnap,mondom az egyik ismimmel futottam össze,de a többiek odahivtak hogy üljek le..5 pasi mellé gondolhatod :)de nagyon kedvesek voltak,egyáltalán nem néztek ki h nem vagyok roma stb,söt,volt egy bnöm is anno,náluk is jártam,egy gyönyörü házban laknak,megkináltak kajával minden:)
de akkor is kicit furán érzem magam...h nem vok oda való,de nemis ez volt a kérsésem hanem h a srác hogy viszonyulna....igen föleg a keveredés kérdése foglalkoztatott...
de azért sokan követik a hagyományokat.
Nem tudom,hogy ezzel ki hogy van...
szal:a pasi aki tetszik,roma,de te nem vagy az,és kicsit tartasz tőle,hogy nem téged választana,akár feleségnek?! ez sok mindentől függ! Pl:milyen fajta a pasi,mert több fajta van!De megnyugtatásként szolgáljon,hogy megy a "keveredés" magyar-és roma között!tehát bármi megeshet!:-)erről tudnék rengeteget beszélni,hiszen benne vagyok a "témában"! :-)
:)
azért remélem nem törlik !
amugy sokat dumáltunk tegnap nem ezzel a fiuval egy másik sráccal Ö fiatalabb de nagyon aranyos,kérdezgettem.. azt mondta bnöjük lehet más,mármint nem roma,de feleségnek ált ban azért olyat választanak , ez igaz nem?
vagy szted van esélye akkor nekem pl nála ha teccem neki de nem vagyok az?
...azért,mert el fog fajulni a dolog!de azért remélem nem,én is kíváncsi vagyok a véleményekre!
érezhetően más a különbség,hidd el!tapasztnyalat! :-)
miért törölnék?semmi olyat nem irtam le ,mondtam , nekem semmi bajom velük.söt :)
ja igen pl erre vagyok kiváncsi :)
További ajánlott fórumok:
- Neked bejönnek az egyenruhás férfiak(nők)? Ha igen miért?
- Szerintetek a férfiak vannak olyan málék, hogy nem esik le nekik, ha bejönnek egy csajnak?
- IWIW-en belül: Csajok és pasik. Vélemény vagy érdekes sztorik? Írjatok!
- Bejönnek nektek a fehér köpenyes pasik?
- Utálom a poloskákat és hogy bejönnek a lakásba. Általában...
- Akinek mostanában volt laparaszkópiás átjárhatósági műtéte Szfehérváron légyszi írjatok!