Akinek a roma pasik bejönnek...volt valakinek? Bármit irjatok le... (beszélgetés)
komolyan?nah ezt nem tudtam!Mondtam én,hogy nagy lóf**t értek én a dógokhoz! :DDD
Pont uezt akartam írni.
Pont azért, mert nagyon sokan kibúvóként az angol, német alól, ezt választották :)
pár éve már nem fogadják el diplomához a lóvári nyelvvizsgát.
Nah hello lilluska!nem lehet hogy azért mondta magát idősebbnek,hogy neked tetszelegjen? :P
sajnos fajtakérdésben rohadtul nem vagyok otthon,erről a fajtáról annyit tudok,hogy nagyon oktatják a lovári nyelvet,diplomások gyakran választják idegen nyelv tantárgynak,mivel 600 valahány szó szerepel csak benne! de utána tudsz olvasni itt a neten! :-) pusziii
Hát itt felénk sok cigány jár el,itt a munkaügy,meg közel a város,de nekem nincs róluk jó véleményem.Ha megy egy család,elöl a férfi,utána sorban koslatnak,asszony,gyerekek,kutya.De sokszor a kutya előrébb van a sorban.
na de ha fiatalbb is miért mondott 23 at ??????:))))))))))
na de igen :) ma igen...egy kicsit ,dumáltunk is pár mondatot de jött a familia stb inkább leléptem:) még nem érzem magam olyan jól egy 20 fös roma társaségba :)
de amugy meg fél füllel hallottam h ez a fiu sokkal fiatalabb...uristen...nah ez kár...:)
ja és tudod milyen ? ó lovári vagy mi ez a fajtája,asszem akkor oláh,mondta a másik ismeröse.
dehogy baj,az ír ide aki akar!Ezt jó olvasni! :-)
Hello gondoltam én is írok ide... igaz nekem nem roma a pasim... de mindenki annak nézi... mert igaziból nem is magyar hanem román származású... és a bőre sötétebb barna a haja meg fekete... de én szeretem :) és rettenetesen kedves :) most leszünk ebben a hónapban együtt 2éve :) anyumat eleinte nehéz volt megpuhítani hogy kedves gyerek... de miután megismerte már ő is kedveli meg az egész családom :)
Remélem nembaj hogy ezt leírtam....
pápá
hát igen ,nekem is sokkal jobb volt minden pár éve még...
Jaa,látoom,de engem ez nem vigasztal,inkább elkeserít,hogy hol vannak azok a régi szép idők?!?!
:P ...most egy kicsit rám jött a nosztalgia!Rájöttem,hogy nem is vagyok én olyan szerencsétlen,mennyi ilyen szép emlékem van,amit sokan nem mondhatnak el magukról!:-)
ja akkor nem értettem csak sejtem
Nem volt barátnője,sem felesége,sem rokon,sem senkije...nem ez volt a baj!Jaa,meleg sem volt!:DDDD
miért nem hagyta el miattad ?
Igen,azt mondta,de csak ürügy volt,hogy velem legyen! :-)
...mert valakinek a valakije! :-)
ja hogy azt mondta a bnöd teccik neki?
ó de kár :((((
jó volt olvasni..de miért nem jöhettetek össze?
jaaa,remélem lejött a történetből,hogy miért volt rafkós?!?! :DD
Tavaly építkeztünk...ez a jóképű fiú,besegített nekem pakolászni a konyhába,festés után...esett az eső,így ő maradt még egy kicsit!Dumálgattunk,nevetgéltünk,nem tűnt fel semmi,sőőt,gondoltam,tuti,hogy egy ilyen jó hapsinak én nem jövök be...egyszer csak nekidöntött a hűtőnek,és megcsókolt!Kezem lábam remegett,olyan jó volt!Jött naponta segíteni,de tök hűvös volt...kijött az egyik barinőm,a srác azt mondta tetszik neki a csaj,este visszajön,hogy együtt felhívjuk!Hát igen,ám,vissza is jött este,de azt mondta nekem:régóta tetszel,és sokszor elképzeltem már veled egy napomat!Olyan romantikus volt minden,elég sokáig tartott ez a viszony köztünk,de sajnos technikai okok miatt,nem jöhetünk össze!Ilyen az élet!A mai napig ha meglátjuk egymást,beleremegek,ő meg csak emlegeti,hogy milyen jó volt velem,és hogy a mai napig a vörösborról én jutok neki eszébe! :-)
igen ez a kreol bör ez a gyengém.....
Szal vannak konkrét sztorijaim,a csávók rafináltságairól! :-) van egy innen nem messze,nagyon,csini,nagyon izmos,művelt,és roppant jó humorú romafiú(én titokban csokifiúnak nevezem,mert olyan a teste,mint egy csokimikinek) :DD
További ajánlott fórumok: