Akinek a roma pasik bejönnek...volt valakinek? Bármit irjatok le... (beszélgetés)
1:Azt hiszem,nem olvastál figyelmesen az elején!Írtam,hogy nem neveltek roma hagyományok szerint!
2:Én sem állok le,olyan emberrel vitázni,aki tele van helyesírási hibákkal,és egyben vannak a mondatai,vessző,vagy pont nélkül!Az agyról csak ennyit!Ez számomra mindent elárult!
3:Nem tehetek róla,ha szabad szájú vagyok! puszi :-)
Na Meli, most jól megkaptad... :D
Jesssssszusom.... Ez a Hoxa egyre gázabb!
Én az ellenkezőjét tapasztaltam:)
Azt mondta annak idején,megmutatja milyen az igazi cigány-szerelem..én pedig kinevettem.Aztán igaza lett!Egyszer sem vert vagy ütött meg,nem voltam beskatulyázva,eltiltva emberektől.A tenyerén hordott,mindent megtett értem,aztán nekem ez lett sok,hogy önzetlenül szeretett.Békésen váltunk el és a mai napig barátok tudtunk(tudunk) maradni!És én bizom benne,hogy ez igy is marad!
Nem hittem,hogy ezt valaha igy lefogom irni.:)
Nem kell elöitéletekkel élni,te kifogtad azt akit nem kellett volna.....nem mindegyik egyforma..ezek szerint a szerelemben sem:)
hali!
nekem volt egy félcigány barátom és úristen! nem szabad. jól nézett ki meg rendesnek tünt egyébként meg megkeserítette az életem...
Szerintem attól, mert valaki felvesz egy miniruhát, nem lehet megítélni, milyen nevelést kapott vagy sem.... A szigorú nevelés gondolom, nem a ruházkodásra vonatkozott, hanem az elvekre.
És mert miniben van vki, még nem feltétlen ledér.
Sziasztok!Nem olvastam vissza a hsz-eket,de gondoltam reagálok az eredeti kérdésre.
Nekem volt már roma párom,aminek az lett az eredménye,hogy sikerült megtanulnom a kapcsolatunkban is uralkodó roma törvényeket,ami egyfajta spártai kiképzőtáborhoz hasonlított.Illetve még egy fontos eredménye:nyilvánosan megvert egy pesti szórakozóhelyen,de ököllel,szó szerint agyba főbe vert.....És akkor ráadásul elvileg már együtt sem voltunk!
Ja,persze én magyar vagyok.Én hittem abban,hogy ez egy álom kapcsi lesz,mert alapjáraton imádom a barna pasikat,kreolos bőrrel,stb.De ez messze volt az álomtól azt hiszem.A telefonomat alapjáraton ő kezelte,az össze számot kitörölte,ha fodrásznál voltam,nem hitte el,és felhívta,hogy tényleg ott voltam-e.Az összes ismerősömmel meg kellett szakítanom a kapcsolatomat,csak az övé kellett,hogy legyek.
Mindezt úgy,hogy a legvégén kiderült,hogy van már pár éves kapcsolata,akit muszáj elvennie,hiszen ő vele feküdt le a csaj először...No komment!
Van egy barátnőm,na ő még nálam is hülyébb volt.17évesen hozzáment egy cigány sráchoz,lett akkor egy gyerekük.Náluk egy év után válás,persze verekedésekkel spékelve.
Tehát szép élmények fognak várni arra,aki belevág egy ilyen kapcsolatba!
További ajánlott fórumok:
- Neked bejönnek az egyenruhás férfiak(nők)? Ha igen miért?
- Szerintetek a férfiak vannak olyan málék, hogy nem esik le nekik, ha bejönnek egy csajnak?
- IWIW-en belül: Csajok és pasik. Vélemény vagy érdekes sztorik? Írjatok!
- Bejönnek nektek a fehér köpenyes pasik?
- Utálom a poloskákat és hogy bejönnek a lakásba. Általában...
- Akinek mostanában volt laparaszkópiás átjárhatósági műtéte Szfehérváron légyszi írjatok!