Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek! (beszélgetés)
:)
már nagyok a gyerkőcök.... Meglátod hamar visszatér minden a régi kerékvágásba!!
Pároddal lehet még madarat fogatni?
Szia kismami?
Hogy vagy?
Szia ügyvédnéni :)))
Azt azért nem tanácsolják, mert a kiskatonák nem tudnak frankóra érni 1,5-2 nap alatt.
Persze vannak kivételek :))
elvileg valahol azt olvastam, ha kislányt szeretnétek akkor ovu előtt 4 nappal szex és utána stop....
Hááát nem tudom mennyire valós ez!
Mi is tegnap voltunk együtt (14.cn) meg úgy tervezem hogy holnap vagy holnapután....
A múlt hónapban a 17. cn-on volt a pé....
Drukkolok nektek is!!!
Akkor megpróbáljuk a 3-4 napot...
És mi van, ha épp a szünetek valamelyikében ovulálok? Egyáltalán nem biztos, hogy a katonák élnek akkor...
szaisztok
sajnálom akinek megjött.
egy tippem van csak ne legyetek sűrűn együtt,nekem azt mondta a doki hogy hogy4 naponta csak mert hiába a mennyiség ha nem "érik2 meg a cucc nem lesz életkéepes nem ér célba.11 hónap után nekünk ez jött be,kár hogy hamarabb nem ennél a dokinál voltunk!
Szia! De legalább megjött!
Hogy érted azt, hogy részedről vége? Nem akartok már próbálkozni??
Sziasztok
nem nagyon van időm mostanában szünet van és itthon az egész család de holnap mindenki kezd úgyhogy majd jól visszaolvasok.
Nekem ma megjött. Minden felé fajta ovutesztet használtam ebben a hónapban szépen pozitív volt pedig az uh szerint nem volt pete érés ,úgyhogy soha többet nem veszek egy darabot sem mert én hülye bíztam ebben a hónapban szépen pozitív volt és ma megjött.
Úgyhogy részemről itt a vége .
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-)
- Akik nagyon nem várják a mensit decemberre :)
- Hova utazzak júliusban Magyarországon belül, pár napra, 8 hónapos babával?
- A kislányom 11 éves júliusban volt at első mensese augusztusban is megjött de a következő időpont több mint 10 napja késik az elején be kell
- Ha júliusban lejár a Roacuttan/Aknenormin/Sotret fel lehet használni még szeptemberben, októberben?
- Agusztusban kell szülnöm és júliusban lesz meg a 180 munkanapom. Igy is kaphatok gyedet?