Akik mostanában szeretnének teherbe esni... (beszélgetés)
Hát amíg nem jön meg van remény...mert én most úgy számolom a 2.-át hogy meg kell jönnie,mert 20-án volt a p.ém.és 14 napot számoltam rá.így jött ki a 2.-a.De lehet 16 nap is,és így 4.én kell megjönnie.Akkor így még korai lehetett.
hát szerintem mivel nem drága ismételd meg hátha a teszt hibás.De mondom én még ilyen tesztet nem csináltam.
Most eléggé elvagyok kenőde..reggel csináljak egy másikat?
Igen a controll csík is olyan volt,hogy a közepe halvány volt.
ilacska részvétem.Pannó most a kontrol csíkot mondod hogy halvány?Szerintem annak azért erősnek kell lenni 10 est nem csináltam még de a kontroll csík erős volt mindig a 25ösöknél akár volt teszt csík akár nem.
Jajj csajok,vettem ma ilyen 70 ft-os terh. tesztet,és most du megcsináltam 1-et,hát negatív lett,kb 2.án kell meg megjönnie,szerintetek korai volt,10 es érzékenységű,bár a negatív csík is halvány lehet rossz a teszt,szerintetek lehet még ez pozi,most nagyon azt hittem baba van..:(((((Most kezdek már ideges lenni,hogy nem jön össze...lehet van valami bajom.:(
Sajnos nekem ma megjött úgyhogy még várat a babóca várás, viszont biztos felfáztam ,mert iszonyatosan görcsöl a jobb petém, és pisilnem is kell, olyan rossz. Mosz 32 napra jött meg és nem tudom miért. Jövóhéten meglátogatom az orvost, aztán majd látjuk.
ja még mondtam is,hogy olyan az orra mint az enyém :))
Én is láttam az arcát,és nagyon szép volt a picurkám :))Lányt szeretnék ha lehetne választani,de mindegy csak jönne már,a párom meg fiút..
Én mielőtt még babát akartunk, egyszer megálmodtam. Egy szőke, kis pufók kislányt tartottam a szülőágyon a kezemben, rajta volt a rózsaszín karszalag és végig olvastam rajta a nevét. A teljes nevét.
Aztán mikor elvesztettük a babát, akkor sorozatban ugyanazt álmodtam, persze babákkal. Mindig ugyanazt.
Pannó nekem is volt egyszer egy ilyen álmom, csak nálam kislány volt és én is láttam az arcát egy olyan két héttel ezelőtt álmodtam.
Köszi a jeleket :)reggeli hőm 36,7,remélem még nő vagy nem esik le...ja amúgy azt álmodtam szültem,és láttam is a babát,olyan szép volt :))fiú volt.puszi csajok!!
szia értem akkor jól szeretnétek időzíteni a babát! szezonmunkásoknak is jár,csak az volna a lényeg,hogy legalább pár hetet dolgozz mielőtt bejelented,hogy babát vársz,Ausztriában nem küldhetnek el terhesen!viszont lényeges,hogy te jelentsd be a főnöködnek írásos lelettel a kezedben!mert ha mástól(kollégától) szerez tudomást,akkor elküldhet,és a bíróságon sem tudod meg fellebezni! abban az esetben,ha csak a férjed dolgozna az Eu tagállamban akkor is járna neked a családi pótlék,a gyes,és az anyasági támogatás is,de akkor csak arra az időre(hónapokra) amikor ő dolgozik,ezért érdemes dolgozóként igénybe venni a családi juttatásokat! van egy internet cím,ott részletesen el tudod olvasni a jogszabályokat:www.IGR.hu ott a munkavállalás külföldön részre katt,és kiadja a leírásokat témakörönként,ha elakdsz írj bátran,akár privit is,mert nem mindíg olvasok végig a fórumokon
Ne kukkantgasd a táblázatot:)
2 nap múlva tesztelek,mert elég fura tüneteim vannak,hányinger,szédülés,és olyan keserű a szám íze,iszoma palástfű teát,mondjuk lehet ettől is,de most valahogy annyira szeretném,hogy baba legyen :))múlt hét szombaton moziban voltunk,és eléggé szúrkált a hasam,akkor voltam a p.é. után a 8. napon.Remélem már nem képzelem be magamnak a tüneteket...na majd meglátjuk
Bekukkantottam a táblázatba...még mindig ott vagyok. 3 nap...
Van még azért idő...három hét az még csak három hét!!! Pihengess és vigyázz magadra!
És jelentkezz magatokról!
Köszi az aggódást csajszikák, még egyben vagyunk, bár kórházban voltam.
Lenaplóztam a történéseket, ide nem írom le még egyszer mert még picit gyenge vagyok.
De jól vagyunk a babóval!
Szia idén télen fogok a második szezonban kint dolgozni a párom most jönn velem elösször. És azon gondolkodtunk hogy mikor kellene neki állni a baba projektnek ahhoz hogy kapjak valamit. De nem tudom hogy szezon munkásoknak is jár e egyáltalán valami majd.Köszönöm hogy segítesz.
Már nézem is! Köszi az infót!
Na lányok nálam már megint gond van.....
Jövő pénteken mehetek Pécsre a szájsebészetre bölcsességfogat kiszedetni.
Ovu meg most a hétvégén lesz, ha sikerül valami akkor jövő héten még nem tudom, hogy sikerült-e, ott meg kitudja milyen gyógyszerrel érzéstelenítenek, meg most is antibiotikumot szedek a torkom miatt, most a fogdoki írt fel másikat, meg fájdalomcsillapító...
Már annyira, de annyira elegem van, ez az év olyan szinten szar volt minden téren, hogy na!!!!!
Szia szerintem tudok neked segíteni! teherbe esés elött óta kint dolgozol? vagy csak a terhesség kezdetétől? vagy a baba születésétől? ha ezekre tudom a választ,akkor szívesen adok felvilágosítást,én 16 éve dolgozom Ausztriába,és nyomtatványok kitöltésével is foglalkozom üdv. Avike.
Köszönöm!Ez igazán jó ár!Hiszen egy darab kerül majdnem ennyibe apatikában.
Sziasztok! babát tervezünk és Ausztriából szeretnénk kapni a Gyest, gyedet és az ilyeneket. az lenne a kérésem hogy kitudja hogy hova kell fordulnom információért hogy mennyit kell kint dolgozni hozzá, és mi kell még hozzá? Tud nekem segíteni valaki? előre is köszönöm a válaszokat
A teszt neve Amazon 850.- Ft, ezt ajánlották itt a patikában, de kétségeim vannak vele kapcsolatban, nekem mindig a Gabriel jött be. Még mindig nem jött meg de, szúrkálódik a hasam, felfázási érzésem úgy meg nincs, tehát még várok, a cicim is fáj. Volt olyan, hogy előtte fogant meg valakinek, tehát menszesz előtt és most nem régen ágyazódott volna be ezért, lenne, na maj lássuk. Képzeljétek az álmodtam, hogy terhes vagyok annak ellenére hogy tudtam volna róla és már egészen nagy volt meg volt keze, lába meg mindene, ás ahogy UH-zott a doki megmutatta kajakra,hogy fiú, úgyhogy nem érzem magam megrögzöttnek, de olyan furi volt, még az arcoskáját is láttam.
Na most néztem 1 540 Ft ennyiért vettem szállítással együtt,15 db-ot.
Hát Fasttest-es,ez nem tudom,hogy a márkája-e,csak felturtam az emailjeimet és ott találtam meg,nagyon régen rendeletem:O
hűha!! Az tényleg jó!
És ilyen érzékenységűt szoktál venni? Melyiket érdemes venni? Melyik a legjobb?
További ajánlott fórumok: