Akik mostanában szeretnének teherbe esni... (beszélgetés)
:D hát örülnék a honap végi pozinak nagyon. de attol rem maradhatok? :D
Üdv itt, remélem nem sokáig maradsz :D
Nem, nekünk ez a 4. hónap. De azon agyalok, hogy mit szoktatok ti inni a peteérés teherbeesés reményében?
Ditti nagyon sajnálom kitartás tudom hogy nehéz.Főleg jhogy csak benne van az emberben a remény.De próbálkoz tovább.Nálatok voltak már vizsgálatok?
sziasztok. Szeretnék becsatlakozni hozzátok. Ebben a honapban vágtunk vbele komolyabban a babaprojectbe és nov 26-ra nem várom :D.
Most már elegem van...piros napra ébredtem...
boldog születésnaapot.Nekünk ez az első év vége és remélem dec 18én a szülinapomon már baba lesz a pocakban,nem lenne jó két évig próbálkozni.Nekem már ez is elkeserítő és én is már nem nagyon reménykedem.
Sziaaaa Csicsike! Hogy vagytok??? mesélj valami izgit!!!
Hát így 9 hónap után nekem már ezek a hírek jól jönnek :)reményt adnak
Dejó!!!!!!!!! Mondjuk én nem szeretném megtudni, milyen két év után! Én ma egész nap arra gondoltam, hogy baba van a pocómban...de hogy miért? csak gyorsan leállítom magam mindig, nehogy 1-2 nap múlva koppanjak...
A manikűrös lány akihez járok babás lett,januárban lett volna 2 éve hogy próbálkoztak,és most jött össze nekik:))olyan jó ilyeneket hallani,hogy ennyi idő után is természetesen összejön a bébi..
Boldog szülinapot és miért is ne:-)
Kicsit sorstárs vagy valahol én holnapra nem várom és évek óta sosem jött össze mással:-))
Viszont most hátha..nagyon szorítok neked és persze magamnak is! Legyen csodaszép napod!
Boldog szülinapot4 üdv a 30ok klubbjában! remélem nem is jön meg!!!!
Isten éltessen sokáig! Csodák vannak, és a remény hal meg utoljára, tessék pozitív gondolatokat árasztani magadba!!! Én drukkolok!
Nekem ma van a 30. szülinapom és mára nem várom! De hát bármikor jöhet, evvel kapcsolatban már nincsenek illúzióim. Abszurd dolognak tartom, hogy éppen szülinapi ajándékként érkezzen a baba ennyi sikertelen próbálkozás után.
Bocsánat, de én már kezdem elveszíteni a reményt.
Ditti na ilyenkor szoktam én is totál kiakadni.És ilyenkor kicsit ilyen "dührohmom" van.És akkor most is mondta nekem az egyik kolleganőm pénteken, hogy azért nem jön hozzánk a baba mert tudja hogy nem kell, mert most nem vagyunk elég stabil helyzetben.Könyörgöm.Nem tudnak az emberek semmit.AZt vettem észre a ne görcsölj rá, meg tudja hogy még nem kell jönni, és egyéb megszólalások mögött semmi nincs.Csak ha már semmit nem tudunk mondani mondunk valamit, amivel sajnos nagyobb fájdalmat okoznak.Már rájöttem.Az a baj azt se teheted meg hogy nem mondasz semmit, mert ahogy telik az idő egyre többen kérdezik hogy és gyerek mikor lesz.Normélisan ki se tudod kerülni a választ mert mert jön a további kérdés hogy na de mikor? Tán nem is akartok? és a többi.Szóval ez egy katasztrófális ördögi kör.
Na bocs, senki ne vegye magára de ez egy kicsit ez most jól esett...
szörnyűLányok! Most nézem a frizbit, iszonyú! Mi küzdünk egy babóért sokat, vágyunk rá, és az anyuka 3x szült, már csak két babója van és mind a kettő bármikor meghalhat... rossz volt hallani. A másik, amin felhúztam ma magam, - nem is nézek hiradót többet- hogy 150km/h-val mennek az autópályán a BMW-vel, 4 felnőtt és egy 2 éves gyerek. nem tettét be az autóban lévő gyerekülésben, sofőr elaludt, baba kirepült a hátsó szélvédőn...Milyen felelőtlenek az emberek?! ilyenkor tényleg arra gondolok, hogy igazságtalanság. A 31 éves sógornőm elvetette a babáját csupa kényelmi okból, múltkor meg felhív, hogy bánja...mégis mit várt???? utálom az ilyet!!!!
Én nem vagyok szomorkás egyáltalán.
Hát mit meséljek? nekem megvan most, de már csak ezt a ciklust kell megvárni. És utána hozzálátunk.
remélem összejön hamar, nagyon hamar.
Ditti szorítok hogy baba legyen.Végülis én nem vagyok szomorú mert jól állok.Elállt a vérzés is időben a peteérés is várható így jó időben.Csak olyan fura hangulatom van lehet amúgy a fáradtság inkább.
Sziasztok! Nagyon szomorkásak vagytok...:( én reménykedem, mert igaz, hogy a pénteki teszt negatív, de szerintem talán korai is volt. Ma úgy fáj a cicim, hogy még cicifixet sem bírtam, 10 perc után levettem... ez a pár nap várakozás rossz, hogy ez lehet mensi is és baba is. Ahogy számolom 1-2 napra meg kell, h jöjjön, de megfogadtam, hogy vasárnapig ha nem jön meg nem csinálok tesztet és kész :D
Na akkor hajrá nektek is.és hogy álltok most?
Nekem a decemberi esne így:(
igen ez a hónap elején hajrá hónap végén meg semmi.Na ez totál idegesítő.Elmúlt a vérzésem.tehát ez normál időben spontán jött és normál időben elmúló volt.Ennek megfelelően ha a tényeket nézzük normál időben kellene lenni egy peteérésnek is ebben a hónapban.Ami fura most néztem meg mikora esik.és pont arra napra amikor a babámnak születnie kellett volna.Érdekes egybeesés azért.
Én is kezdem unni,hogy nem sportolhatok úgy és azt amit én szeretnék,de hát vigyázni kell...mert hátha összejött..
Már gondolom a pozi teszt lenne az ajándék.Hú nem tudom.Én már az a baj hogy nem is merek reménykedni se.Valhogy az van bennem hogy úgyse fog sikerülni.Pedig tudom hogy nem szabadna így gondolkodni, csak így egy év után nehéz pozitívan állni a dolgokhoz.Egyébként tegnap voltunk együtt párommal.Megadva az esélyt annak ha a mensi utolsó napjaiban lenne megint peteérés azt is elkapjuk mert tegnap este már nem volt, most van még egy kicsi remélem el fog állni max 2 nap múlva, mert ha nem akkor megint elég kicsi az esély szerintem.Elegem van hogy már mindig az van hogy megjön nem jön meg nem áll el, mit tudom én.Ennyit soha nem kellett a vérzésemre figyelni elegem van belőle, meg sose tudom mit csinálhatok.Mondjuk sport cipelés munka.Tiszta gáz.Hónap közepétől mindig vigyázok magamra ha véletlen sikerült akkor maradjon.Hónap elején mindent lehet de akkor meg ott van az elkeseredés meg a kérdések miért nem.és a legizébb az egészben hogy nincs semmi bajom?Nem értem.Mert akkor legalaább lenne egy normális ciklusom.De így hogy össze vissza van és közbe teljesen normális a laborom nagyon gáz.Mondjuk nem mondok most semmit mert kezd beállni, így remélem hamarosan csak sikerül csak már nem tudok hinni valahogy benne.
Nekem dec 1 van a szülinapom kb akkor kell megjönnie,de hátha ez lesz az ajándékom...:)
Édes kis Petra!! Gyönyörűséges!
vigyázz magadra és csak így tovább!! Hízzon-gyarapodjon! Nőjön-növekedjen!
linda én is ezt mondtam hogy én nem tesztelek majd ha elkezd mocorgni kiderül mert elegem van. :) kisdoca.Én is kívánom itt mindenkinek magammal együtt hogy hozzon a mikulás vagy a jézuska egy pozi tesztet.Nekem decemberben van még a szülinapom is.Ha a 3ból egyikre se kapom meg akkor kész.De egyenlőre most gyártani kell hogy legyen rá esély.
További ajánlott fórumok: