Akik mostanában szeretnének teherbe esni... (beszélgetés)
Reggelt. :)
Engem ez a baci vagy mi, amit benyeltem ébresztett, már megint hányingerrel, társulva egy kis has és fej fájással ...
Én is drukkolok Neked Rius,bár még nem "ismerjük" egymást....
PG53 ovulációs mikroszkópot próbálta már vki?
Én már teszteltem Qupidoval.
Amondó vagyok, inkább egy negatív teszt, mint a bizonytalanság. :) Tudom, nem egyszerű ilyenkor, főleg ha már ért csalódás. De a bizonytalanság sem jó, mivel minden egyes eltelt nappal nagyobb benned a remény, és ha még is megjön, a csalódás is mélyebb nyomot hagy.
Hát akkor ez már csak baba?!
El is felejtettem írni, hogy már fél 6-tól forgolódtam az ágyban, mert hányingerem volt. Aztán fél 7-kor keltem. Akkor is. De nem hinném, hogy gyerektől lenne :S
Örülök, hogy jobb kedvre derítelek, meg persze másokat is :) Bár mostanában eléggé elhagyom magam és ki sem látszok a panaszkodásból :S Ez elég unalmas lehet másoknak, de nekem olyan megkönnyebbülést hoz :D Így nem érdekelnek mások :D :P
Remélem is, hogy a mi évünk, és sikerül egy ilyen találkozót is összehozni egyszer :)
Én is ezt kérdeztem ma itt és "Tündi's Dream"s" a 3268. postban írta ma 09:12-kor!
De volt, aki még válaszolt rá! Remélem válaszolnak neked is és még okosabbak leszünk :):):):)És a legfontosabb, hogy minél hamarabb jöjjön a babci :):):)):
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok!2 hónapja műtöttek elhalt magzat miatt,azóta nem jött meg.Voltam dokinál azt mondta,hogy van domináns tüsző, kb.középidőben lehetek.Lehetséges,hogy azóta nem volt peteérésem?Mondta a doki,ha nem jön meg 1 hónapon belül,ír fel gyógyszert.De ha ott a tüsző,akkor elvileg meg fog jönni nem?
Nekem azt mondtam az orvosom,hogy ha 3hónap után sem jön meg,akkor valamit fel fog írni,de csak ha nagyon muszáj....
Ha nincs menses akkor nincs peteérés sem?:S
Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok, ha még lehet:) Ma kezdem a closty kúrát, mert máshogy nem jön össze a baba. Másfél éve próbálkozzunk de addig csak kudarcunk volt. Feladni nem tudom. Viszont "kell" a lelkesedés:)
Remélem nem veszitek rossznak, hogy írtam nektek.
Szia!
Nekem is ez a problémám, én tavaly áprilisban hagytam abba és aztán szeptemberben egyszer jött meg és annyi! Decemberben voltam orvosnál , aki írt fel norcolutot, az meghozta és most itt járunk! Kellett vérvételre mennem, ahol hormonokat vizsgáltak, de még nincs eredmény! Kellene terheléses vércukorszint mérésre is mennem, de még nem kaptam rá beutalót, bár a háziorvosom azt mondta a rendes is elég lenne, de engem olyanra küldtek, ahol inzulint is kapnék, nem tudom mit tegyek!
Sziasztok!
Nekem nagyon nagy szerencsém volt a fogigátlóval. Mielőtt elkezdtem volna szedni, soha nem tudtam kiszámolni, h mikor fog megjönni. Aztán egészségügyi okok miatt szedni kezdtem. Pár évig, max 3 évig szedtem, majd abbahagytam. Azóta szinte napra pontosan megjön 28 napra. Persze voltak alkalmak, hogy késett 1-2 napot, de jellemzően beállt 27-28 napra. Így tudok tervezni előre :) Bár mindig a nyaralás idejére jön meg.
3 éve hagytam abba a szedését.
Szia!Üdvözzöllek köreinkben! :)
Én 1,5 éve hagytam abba 7 év szedés után, volt olyan is, hogy 3 hónapig nem jött meg.Eltart egy darabig amíg kiürül a szervezetedből és visszaáll a menzeszed.De ez mindenkinél változó,légy türelmes,de ha több mint 3 hónapig nem jön meg akkor mindenképpen menj el orvoshoz szerintem.A doki tudja a legbiztosabbat mondani és te is megnyugszol,hogy minden rendben van.
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok.
Tavaly döntöttük el párommal,hogy belevágunk a babaprojektbe,úgyhogy novemberben abbahagytam a fogamzásgátló tabletta szedését (8évnyi szedés után). Akkor egyszer még megjött,azóta azonban egyáltalán nem menstruálok.:(
Van valakinek ilyesfajta tapasztalata?