Akik mostanában szeretnének teherbe esni... (beszélgetés)
Miért van az, hogy általában mindig igazam van? :DDD
Na ne gondold, hogy Te vagy csak szerencsétlen. Látod, hogy hányan töketlenkedünk :)
Egyébként az a legszarabb, hogy a legjobb barátnőm pár hónap múlva szülni fog, elsőre sikerült nekik, egy másik is már félidőben jár lassan, nekik harmadszorra. És van egy ismerősöm, akinek 6. próbálkozás után lett. És még egy barátnőm, akiknek másodszorra. Olyan barátnőm nincs, akinek ne sikerült volna. És olyan szar ezt látni, és közben várni, hogy nekünk is összejöjjön. :((
De nem adjuk fel. Én most ebben a hónapban nagyon bízok. Bár nem érzek semmit, nem tudok semmit, de remélem sikerrel járunk.
Persze, teljesen igazatok van és én is megértek mindenkit! Amikor a férjem új számítógépet szeretett volna, éjjelünk-nappalunk erről szólt. Alig nyitotta ki a szemét reggel, már hallgathattam, hogy videókártya így, alaplap úgy. Akkor??? Én nem is csodálkozom senkin és magamon sem, hogy nekem is erről szól éjjelem-nappalom. Ha ez rágörcsölés, akkor .... rágörcsölés. Tudom, hogy nem segít, de hátha.
Mindenkinek kitartást és szép napot!
Szép napot!
Meg megérkeztek az ovulációs tesztjeim. Itt a neten jóval olcsóbban jutottam hozzá, mintha patikában vettem volna.
Szerintem nem az a görcsölés amikor valaki mindent megtesz azért hogy babája legyen és figyeli a szervezetét -hanem az amikor az egész napja csak erről szól, vagy éppen összebújás közben is csak erre az egyetlen "szent célra" gondol.
Kedves Lányok!
Igaza van azoknak, akik azt mondják, hogy azoknak, akiknek összejött a baba, azért nem görcsöl, mert összejött!!!Mi meg akik nagyon szeretnénk görcsölésnek nevezzük! Nekem jól esik, hogy itt vagyok és olvasom, hogy mindenki mennyirs küzd, aminek előbb vagy utóbb meglesz az eredménye!!!JÖN A KIS BABUCIKA!!!!!
Nekem általában "váratlanul" jött össze mindkét terhességem.
Kíváncsi leszek, most így kész akarva mikor sikerül. :)
Most jöttem haza a dokitól. Petefészkek, vezetők, tiszták. Szerinte 100%, hogy nem PCOS és nem Inzulinrezisztencia. Holnap vérvételek hada, pénteken vissza hozzá.
Szép estét még a maradékra!
Igen, Igen, egyre többen gyűlünk itt össze, akik csak küzdenek, mert látják maguk előtt a képet, h a karjukban tartják a kis mazsolát :)
És tényleg nem kórósan, de egy kicsit azért irigylem azokat, akik csak eldöntik, és 1-2 hónap múlva ott a két csík....Én is akajoooom :)
Én nem tudom,de így is mindenért küzdenem kell.Bár az igaz,hogy mostanában tényleg a baba körül forgott minden gondolatom,néztem magam ezerrel és ez nem feltétlenül jó.
De van igazság abban is amit mondasz Nívea.
Nem tudom már én sem,hogy mit gondoljak,szedem a vitaminomat (babatervezés előtt ajánlatost=Femibion) és nekiállok sportolni,méregtelenítő kúrázni és pózolni pózolni pózolni :)))
Aztán majd csak jön a babuci.Igaz apum 50. szülinapjára (Nov.21.)unokát kért úgyhogy szorít az idő :))))
Csicsi, sajnálom, hogy nincs baba. De jól állsz hozzá, fő a pozitívság, és jönni fog az a kis manó! :)
Rius, nagyon drukkolok a holnapi teszt miatt. :)
Sajnálom !!! A babucimentességet is, és a cisztákat is. Nem mondta, hogy mitől és miért?
Na lányok! Én ma megyek a dokihoz.Már számolom a perceket, messze van még 6 óra. Nem babuci miatt, azt tudjátok, de ennyire még sosem izgultam. Nagyon kiváncsi vagyok mit mond. Remélem megnyugtat! Este vagy reggel beszámolok!!
Sziasztok! úú én is nagyon sok mindent hallottam! Meg sem tudom számolni. Nekem is vannak ismerőseim, akik kipróbáltak már mindenfélét. Teát, ülőfürdőt, meg számolta, páfrány mintát kerestek.
Én semmit nem csináltam. Kétszer estem teherbe. Jó! - magzatvédőt azt szedtem, de egyebet nem. Most sem fogok másképpen tenni. A peteérést megérzem, fáj a pocim alja, így azzal sem igazán foglalkoznom.
Szóval senki ne adja fel!!!
Hazaértem a dokitól,a "rosz" hír az, hogy nincs baba.De teljesen egészséges vagyok és azért nem jön meg a mensim és produkálok terhességi tüneteket,mert apró ciszták vannak a méhemben,de azt mondta a dokim,hogy ez nem gond.(és szerinte nagyon akarom is a babát,ezért tudat alatt be is képzelek magamnak pár tünetet)
Most várnom kell februárig,ha akkor sem jön meg akkor csinálnom kell egy tesztet,hátha baba van,ha negatív akkor vissza a dokihoz és akkor gyógyszeresen meghozzuk a mensimet.
De azt mondta,hogy 1 év türelmi idő belefér a babaprojektbe,úgyhogy még nagyon időben vagyunk.
Én most elhatároztam,hogy teljesen abbahagyom a magam vizsgálgatását,nem görcsölök rá a dologra,jön a picurka ha eljön az ideje. (de azért bevallom nagyon reménykedtem most,hogy van baba és picit letört a dolog,de nem adom fel idén baba lesz!)
Sokfélét hallottam, olvastam már a mikroszkópról, én még nem próbáltam, de abarátnőm igen, és neki azonnal páfrányok lettek rajta :) aztán másnapra csak a pálcikák maradtak belőle.
Van, akinek viszont semmit nem mutat, de ez azért is lehet, mert egyáltalán nincs pé.
Persze mindent ki kell próbálni, és ha se az ovu teszt, se a hőmérőzés, se a mikroszkóp nem mutat semmit, akkor az már gyanús, h tényleg nincs pé, akkor irány a doktorbácsi, ötleteljen tovább ő.
Köszi Pannika a választ!
Nekem sokszor nincs itthon a párom, de azért remélem akkor amikor itthon van és beindul a "gyártás", az is elég lesz! Bár tegnap pont azon gondolkoztam, hogy a lényeg, minél többet együtt lenni és az a legmeghatározóbb!!!!Nem???