Akik Atkinseznek (beszélgetés)
"ma be tévedtem a csokihiányos a gyomromra visszaolvastam 30-40 db,"
ezt a részt nem értem::))
Olvasgatom a kedvenc fórumaimat, a fogyisakat, ma be tévedtem a csokihiányos a gyomromra visszaolvastam 30-40 db, majdnem beírtam, hogy így nem fognak fogyni mikor észrevettem hol is vagyok. Ez tényleg gáz.
Az eisberg nekem is jobban bejön mint a fejessali,de a többit nem annyira szeretem,endívia ,római,lollo túl kesernyések nekem:)
Szépestét
Salátára csak 1 ötlet, biztosan nem lesz népszerű :-) Itt gyönyörű, kőkemény, ropogós, telt jégsalátát lehet kapni. No, abból levágok egy gerezdet, és levelenként elropogtatom. Isteni finom, kissé édeskés, friss íze van, nekem egy fia fűszer sem hiányzik hozzá, de komolyan!
Húsmérgezés még nem játszik, baconba burkolt virsliből bármikor, bármennyi jöhet :-)
(Lehet, hogy ez a baj? Mégiscsak kellene a kalóriákat számolni?)
Igen, én is kipróbálom/mégse hús:)/
Na megyek pm ambulanciára..Sziasztok:)
Én is de abban több a ch tök kevesebb.
Holnap kipróbálom.Most megyek,mert felébredt a törpikém:)
Sziasztok.
Csak nyugodtan:)
Én cukkiniből szöktam fasírtot csinálni,az is jó,bár félig szerintem az is tök:)
Sózd le és jól nyomkod ki különben szétesik.
Ez jó ötlet.Hogy neked mennyi eszed van:)
Mimóza elolvastam a naplódban a menüt.Te olyan finomakat eszel!Lehet,hogy majd másollak amíg meg nem tanulok egyedül összeállítani egy napi menüsort.
Én megfőzőm a kelt és tumix gépbe dobom 1-2 tekerésre,
Jól hangzik ez a tökfasírt.Régen anyum csinált kínaikellből hasonlóan.Szerintem az is fincsi volt,csak nagyon apróra kell aprítani a kelt.De jó,hogy ezt írtad,veszek is ki a fagyóból tököt:)
Van egy isteni tök fasírt receptem, csak igaziból próbáltam de sztem a fagyasztott is jó, csak ki kell csöpögtetni. Kinyomkodod a tököt sózod bors fokhagyma v hagyma úa mint ha hús lenne/ csak kenyér nincs/ tojás. pogikat csinálsz, prézli sütöd.
Azért vagyüunk itt hogy beszélgessünk:)
Igen,én is a tesztoszteron magazinban láttam azt hiszem..hát reméljük bejön:)
Hát igen én ch és kalóriát is számolok 1200/20-on vagyok,és bár a huszat néha párral átlépem az 1200-at soha..
Ch sokk nekem is az edzőteremben mondták.
Bocs,hogy ennyit kérdezek,de közben azért majd elolvasom a naplódat is:)
Lehet,hogy nekem is jobban kéne koncentrálnom a zöldségekre,mert már kezd húsundorom lenni.És gondolom kalóriában sokat is nyom a husi.
Nem vagyok nagy gyümölcsös,inkább a zöldség dominált,de ettem egy fél banán az egyik reggel ,és vagy 2 narancsot is valamikor,és még egy barack málna 100%gyümiléből 1 decit is..a többi zöldség volt.:)De a kajás naplómban benne van..
3 napig emelt ch-val voltál?Én azt hittem egy nap is elég.Milyen gyümiket ettél?
Én főleg este eszem húst valamivel..De nekem úgy van megírva a diétám ,hogy azt eszem este amit másnap ebédre/este duplát főzök és másnap elviszem dobozban a felét/Én próbálom minél kevesebb hússal ,minél több zöldséggel megoldani a dolgot..azt hiszem én inkább SBD-zek mint atkinsezek...
Még fel sem tettem a kérdést,már meg is kaptam a választ,köszi:)
Tudja egyébként valaki,hogy egy csomag nem diétás pudingporban kb. mennyi ch van?Mert semmi nincs a csomagolásán feltüntetve:(
Pudig pórban 85 gr ch van/100 gr. Több mint a lisztben. Van egy kakós receptem a receptek között az tényleg lightos.
Sőt én túl is vagyok a 3 ch-s napon,bár én zöldségfélékkel és gyömülcsökkel emeltem meg 100 ch -ra.Ma már 20 van megint de egyébként megindította:)
Egy gyúros magazinban olvastam,hogy a testépítők a szálkásítási időszakban amikor nem esznek ch.t és beálla fogyásuk akkor tartanak pár nap ch töltést...Na nekem lehet hogy bejött,bár nyugtával dícsérd...lehet hogy két nap múlva meg felugrik az égbe:)Modst kísérletezek ezzel először,majd megírom:)
Mindenképp kipróbálom a sali receptedet.Most még vár rám egy adag gombapöri tegnapról.Ma meg tarját sütöttem,de azt hiszem ahoz sali lesz vacsira.Te vacsihoz is eszel még husikat,vagy akkor már csak salit?
A szomszédom süti a tortát,a tésztája majd pudingporból, tojásból ,tejből és sütőporból fog állni.A krém,tejszín és puding.Kizárólag édesítőt használ majd,de így is biztos ütős lesz.Azt hiszem már maga a puding is szentségtörés az én helyzetemben.Ja és csoki torta lesz étcsokival a tetején.Ki se merem számolni mennyi ch lesz egy szeletkében.De egy hónapja minden bűnözés nélkül követem Atkins papa elveit,így azt gondoltam hátha majd ez indít be.Vasárnaptól szigorúan vissza a kezdetekhez.
Mimóza mintha azt olvastam volna,hogy Te is hasonlóra készülsz.Csak Te gondolom nem csokitortával:)
További ajánlott fórumok: