Akik a pécsi szülészeti klinikára járnak (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy mikor lesz legközelebb a klinikán szülőszoba látogatás? Arra gondolok, amit a 35. hetet betöltött kismamáknak szerveznek a szülésznők. Vagy esetleg aki már volt ilyenen, megírnátok, hogy mit kell bevinni magaddal a babának? Előre is köszönöm :)
A Borsayt ajánlom,én nála szültem(azaz császár volt)és ő végezte a terhesgondozást,nagyon odafigyelt és lelkiismeretes,rendes orvos!Nem pénzéhes,bármikor hívhattam,sokat segített és mindig a rendelkezésünkre állt,arról nem is beszélve hogy jó UH-s doki.
A Pankával nekem negatív tapasztalatom van,arról nem is beszélve hogy ő pl magánban UH+vizsg.-ért 14 ezer forintot kér!!
Sajnos én ebben nem tudok neked segíteni, hála istennek nekem nem volt ilyen jellegű problémám.
Azért kitartás! Sok sikert!
Szia!
Ajánlotta még a Labossa Gusztávot,Varga Tamást,de
én azért a Borsayt választottam,mert a barátnőm mindkét fiát nála szülte még a Megyeiben.A kicsit
az idén februárban,és ő nagyon dicsérte.Majd kiderül,hogy milyen.De persze ez megint egyén függő,
hogy kinek milyen doki ,meg stílus jön be.
Szia!
Azt mondták neki a dokik,hogy ha nem állítja le magát,akkor ki kell cserélni a szív billentyűket.
Ezért nem vállal már se szülést,se nagy műtétet,se
ügyeletet,marad a vizsgálat,meg kis műtét.Nekem ajánlott több dokit,akikkel jóban van,így lett a Borsay doki az "enyém".Dec.6.-án megyek az első NSt-re akkor beszélek majd vele.Előtte vérvétel,meg baktérium tenyészetet is vesznek le.
Szia! Érdekes, nekem is a Banónál lett a citológiai leletem HPV gyanús és mástól is hallottam már ezt. Újból levette, természetesen fizetnem kellett érte, majd kiderült, hogy enyhe fokú (6-os) lett a lelet. Azt mondta nem kell semmit csinálnom, megoldódik magától. Fél év múlva levették (más vette le). és már nem volt semmi gond.
Ja és valami szívbaja van.
Szia!
Köszi!Akkor majd százszor elmondom neki a dolgokat,
hátha összerakja a képet.Annak örülök,hogy rendes
doki!
Én egyiket sem ismerem ezek közül.
Viktória
Én eddig a Banó doktorhoz jártam,de már a betegsége miatt nem vállal szülést,és átadott
a Borsay dokinak,de még nem találkoztam vele.De
mindenki eddig jót mondott róla,majd kiderül.Mi
lesz a kislány neve?
Szia!
Én január 3.-ra vagyok kiírva.Nekünk fiúnk lesz,ti tudjátok már mi lesz a baba neme?Ki a dokid?
Gratulálok! Akkor nálatok most nagy lehet a boldogság!
Én is a magán 10x-ét hallottam szülésre.
Valahogy ebben gondolkodunk mi is.
Sziasztok!
10.12-én megszületett a nagyfiam, 3900gr és 52 centivel. Halvax doktor úr volt a fogadott orvosom-bár lombikbaba a kincsem, és Mánfai dokihoz jártam, de ő elment a klinikáról, Halvaxot ajánlották sokan-a terhesgondozásra is hozzá jártam. Nagyon meg vagyok vele elégedve, bár indított szülés volt túlhordás miatt, és első babásként gátmetszéssel szültem (mondjuk ekkora gyereknél inkább, mint hogy repedjek) -ő az elsőnél vág- de ezek a dolgok elmúlnak, és megmaradnak a szép percek. Óránként vizsgált-óvatosan, ő kötötte be a PDA-t, és 1 órán keresztül varrt- nagyon vérzett a hüvelyfal, elpattantak az erek, nem volt kellemes, de túléltem. Másnap bejött, vérképet nézett-katasztrófa volt, adnak vért- na abba nem mentem bele, inkább vas vénásan, azt is ő adta be, naponta min. 2x bejött megnézni minket, gátsebet stb... Amikor hazaengedtek, előtte vizsgálat, elcsipte a varratokat, és megölelt, gratulált még egyszer-ezek a gesztusok nagyon jól estek- pedig a borítékot utána kapta. Ő nem mondta mennyi a tarifa, én nem kérdeztem-általában a magánrendelés 10x-esét adják- annyit kapott. 2 hét múlva megyek kontrollra, és a következőt is nála szeretném szülni.
Szia!
Én kb.15 éve járok a Banó dokihoz.Most a 32.hetet kezdem,szintén ő a dokim,kijár hozzánk Szigetvárra magán rendelésre.Én nagyon meg vagyok elégedve vele,normális,minden kérdésre válaszol,rendesen vizsgál,én jó dokinak tartom.
Újabb ötlet fészkelte be magát az agyamba. :) Lehet, hogy inkább nőnél szülnék, egyre több jó tapasztalatot olvasok erről.
Ismertek -e a Klinikán olyan női orvost, aki a természetes szülés híve?
Szia Mige, Mandulácskának már leírtam h kik voltak.
A gátvédelmes szülést a Halvax doktor úr vezette, de ebben többnyire a szülésznő tud segíteni.
Szia Mandula, kétlaki életet élek, mert Pécsen tanulok. Ott kezdtem el terhesgondozásra járni, így maradtam ott szülni is.
Az ügyeletes orvos Dr. Papp Szilárd volt, nagyon fiatal és nagyon kedves. A szülésznő, akit megfogadtam Sóosné Greksa Erika. Meg tudom adni a telefonszámát, ha kell. Többnyire ő vezeti a szülőszoba-látogatásokat, érdemes elmenni. Az egyik szobatársamnál is pont ő volt bent, amikor szült és szintén nagyon meg volt elégedve vele.
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Megyei Kórház szülészete - tapasztalatok
- Pécsi Szülészeti Klinika-mennyi a hálapénz?
- Pécsi szülészet - Szülnétek ügyeletben? Milyen szülészt ajánlanátok?
- Van tapasztalatotok a pécsi szülészeti klinikáról?
- A pécsi szülészeti klinikára hány órára kell menni terhességi diabétesz gondozásra?
- I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinikára szükséges beutaló, ha járó beteg rendelésre mennék?