Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia Bogica!
Még nem választottunk orvost, de őszintén nem is tudtam, hogy lehet vagy sem. Nagyon örülök, hogy igen, és tök jól kezdődik így veletek a napom! Úgy feldobtatok! Köszi nektek!:))))
Szia hhvv!
A doki nagyon kedvesnek tűnik számomra, még ugyan nem voltunk nála, de szoktam őt a BMC honlapon nézegetni. Olyan nekem mint a Mikulás:). Köszi!
Nagyon drukkolunk nektek!Te fogod magad szúrni?
Bent megmutatják és beadják az első szurit és bent a gyógyszertárban meg is fogod tudni venni! Én mást kaptam,így nem tudom a tied milyen.
Én az első inszemből azt tanultam,hogy nem szabad a tüneteknek hinni,mert lesznek....sajnos semmi nem biztos.
Sziasztok!
Túl vagyunk a hormonvizsgálatokon és a HSG-n, konzultációra készülünk, de nincsen meg a mammográfiai és a AHM lelet, ezek feltétlenül kellenek?
Sziasztok Lányok!
Almafa üdv köztünk! Tegnap voltam konzultáción,kedden kezdődik az első szuri kúra.13napig gonapeptyl ezután uh majd ismét szuri.Nagyon izgatott vagyok,és félek is kicsit.A szurinak van valamilyen mellékhatása? Tudtok valami erőt adó tapasztalatot írni?:):):)Előre is köszönöm a válaszokat.Üdv Mindenkinek.
Kata
Üdv itt! Mi is hozzá járunk.
Eddig csak pozitívan csalódtam benne.
Ne aggódj,szerintem jó kezekben vagytok!
Miért pont őt kérdezted? Még nem választottatok senkit?Igen,lehet választani,sőt,ha már ott vagy és valami miatt nem szimpatikus neked a doki,át is lehet kérni magad máshoz.
Sziasztok!
Szia Kata!
Én a Konc dokihoz járok. Szerintem elég kedves, bár sajnos futószalagon működnek a dolgok a BMC-ben, így mindenkire nagyon kevés ideje marad (de gondolom ez a többi dokival sincs másképp).
A beavatkozások alkalmával is igyekszik mindent mondani, hogy éppen mikor mit csinál.
Abban viszont biztos vagyok, hogy elismert a szakmájában, régi "motorosnak" számít.
Sokat számít, hogy milyen a viszonyod a dokival , hiszen valamilyen szinten bíznod kell benne, de leginkább magadban!
Szia! Igen, voltunk első konzultáción, az ott számunkra előírt vizsgáltokat jövő csütörtökkel bezárólag mind elvégezzük és jöhet a bár 2., de mégis számomra elsőnek számító igazi konzultáció, ahol bízom benne mondanak valamit, hogy merre lépjünk tovább. Nálunk a férjem makk egészséges és én vagyok a gyenge láncszem. Jól beleválasztott:)...
Bár azt mondta egy ismerősöm, állítólag jobb ha velem van baj mintsem a férjemmel, mert biza, petefészek nélküli, fél méhes nőnek is hoztak már itt össze babát, akkor nekünk mért ne lehetne, hisz fele annyi bajunk sincsen. Így sok erővel, bizakodva megyek vissza, de őszintén berezelve, mert azt sem tudom melyik dokit válasszam, vagy lehet-e ilyet egyáltalán... Ti kihez mentek?
Sziasztok!
Most csatlakoztam hozzátok. Olvastam, elég nagy tapasztalatokra szert tett emberkék is vannak közöttetek, remélem tudtok majd nekem is segíteni. Van valaki, aki Konc Jánoshoz jár? Tudtok róla valamit mondani? Vagy van valaki, akit szívből tudtok ajánlani egy zöldfülű, kezdő párosnak a BMC-ben?
Köszi előre is!
Kata
Hidd el,hogy nemsokára eljüön a mi időnk is!!!! Érzem!
Egy barátnőmnek is megéreztem,hogy a mostani lombikja sikerülni fog!! 8 év után babát vár)))
Meg közben egy másik fórumos csaj,akivel sikerült személyesen is találkoznom,és barátnők lettünk,elvált .
Valami azt súgta,hogy így kellett ennek lennie.
Most az új párjától spontán babáslett)))
Szóval kitartunk)))
Köszi,aranyos vagy,de egy a lényeg,hinni kell és menni a cél felé....Akármi közbejön,akkor is megoldást találni.
Nem nagy kedvem van kimenni,mert az uram itthon kell hagyni,beteg szülei vannak,és egyke,de ha muszáj akkor muszáj.Azt a pár hónapot meg kibíjuk,ha ennyit kibírtunk már egymás mellett))
12 év és nem a legegyszerűbb adatott eddig.
De sikerülni fog és kész))
Drukkolok, hogy ez a komoly vevő valóban komoly legyen! Van lehetőséged külföldre menni? Ha igen, ne hagyd ki szerintem.
Na ez megnyugtató, hogy nem kell újra az átjárhatósági, ugye nálam is laparral elintézték a témát, akarná újra a franc.
Bogikám, te egy hihetetlenül nagy túlélő vagy, tudod ugye? Ölellek én is. De jó lenne már egymásnak is gratulálni... :)
Remény!
Nagyon drukkolok holnapra!!!!
Hajna
A doktornő azt mondta,mikor hívtam,hogy a vvek azok ,amiket meg kell újítani.Nálunk a méh állapotát nézték meg az átjárhatósági alatt,mivel ott akkor fel is töltik a méhet.Számunkra mindegy,hogy a vezetéken átmegy e vagy sem..
De így látják,hogy milyen alakja van,meg a katéter bemegy -e rendesen,amivela babákat teszik majd vissza.
Amik kellenek újra:
hormonok,mert azok csak 3 hónapig érvényesek,
a vv-ek,(aids,toxoplazma és társai) ezek egy évig jók.
A rákszűrés,clamydia,szintén egy évig jó.
Ja meg új sperma eredmény is kell majd.
Az is csak 3 hónapig jó.
Hát nekünk lejárt megint minden,igaz a rákszűrést meg mindent megcsináltattam februárban,de a hormonokat megint kell....
Mindegy is.
Cserélni szeretnének,már annyi ajánlatot kaptunk..de az nemjó,mert a hitelt szeretnénk kifizetni,azt meg egy másik lakásból nem lehet. Van komoly érdeklődő is,de neki is el kell adni a saját lakását..Szóval csak várunk és reménykedünk.
Külföldre szeretnék kimenni egy kicsit,mert ha egy milla összejöönne,akkor csak egy hitel maradna és a házat sem kellene eladni.
Á bonyolult)
De nem adjuk fel!!!
Bonyolult ez az inzulinos gyógyszer( Remélem teljesen helyretesz valamelyik!!! Mostanában egyre többet olvasok a méhpempőről is,milyen jót tesz az inzulin érzékenységnek.Nem tudom,lehet ha majd most megyek visza debrecenbe,megkérdezem a doktornőt,mit mond róla?
A TSH miatt megyek majd most kontrollra.
Emelt az adagomon,mert 0.75 ről felment 1.17 re.Kíváncsi leszek,mennyit változott azóta..
Ölellek Drága és kitartást!!!
Sziasztok!
Parázok a holnapi nap miatt,de ezt is le kell tudni és utána egyenes út vezet a meddőségibe!Aminek nem tudom örüljek e vagy nem.Nem igy terveztem,de legalább tudjuk az okát.
Köszi Bogikám, megvagyok. Újra visszaállok az xr-re, mert az eucreas már nem hatott nálam, megállt a javulás. Azt mondta RR, hogy vagy az van, hogy az eureas ennyit tud (100-ból 50 betegnél így van), vagy esetemben ennyi inzulinra van szüksége a szervezetemnek, hogy lebontsa a cukromat. Ez persze sehogy nem derül ki. Legközelebb majd közvetlenül a tervezett lombik előtt kell újra mennem terheltetni.
És nálatok? A házra még mindig nincs érdeklődő? Tényleg, Bogi azt nem tudod, hogy akinél tuti, hogy lombik lesz - lásd mi - de lejártak a leletek, akkor oké, hogy mindent újra kell csináltatni, de vajon az átjárhatóságit is? Mert ugye esetünkben ez tök mindegy.
Hajna Drága
Hogy vagy??????
szia!
Én megkértem az otthoni dokim, h csinálja meg, mert a BMC-ben sokat kellett volna várni... csak a "hála"pénzt fizettem. 20e-t.
Miért akarod privátba? Azt támogatja a TB.
Létezik ultrahangos petevezeték átjárhatósági (HyCoSy), ez nem támogatott, állítólag egyáltalán nem fájdalmas, úgy tudom ez olyan 30 körül van, de nem akarok hülyeséget mondani, helye válogatja.
A HSG-t privát meg lehet csináltatni????
Ha igen, tud valaki megközelítő árat mondani?
Köszönöm.