Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Nagyon régen nem írtam a fórumra, de szorgalmasan olvastam írásaitokat. Az én történetem valahol ott ért véget, hogy a BMC-ből átmentünk egy másik intézetbe.
A BMC-be 6 évig jártunk, volt 6 sikertelen, és 1 sikeres beültetésem, ami vetéléshez vezetett. Ezek után másik helyre mentünk, ahol cisztát találtak, ami nem múlt el és laporoszkópiára kellett mennem.
Ez volt az utolsó csepp a pohárba, és ekkor már lelkileg nem bírtam tovább. Kibuktam, állandóan csak sírtam, magamba fordultam. Kerestem a kiutat, de nem ment egyedül, és pszichológushoz fordultam, és rendszeresen jártam hozzá. Bár hamarabb mentem volna....
Közben novemberre írták ki a laporoszkópiát, ami elég nehéz műtét lett, mivel az orvrosom megállapította, hogy tele vagyok összenövésekkel, és ez bonyolította a helyzetemet. De sikerült! Nem kellett felnyitni a hasfalat.
Majd decemberben miután a testem engedte jelentkeztem a 4. lombikra, és a 8. beültetésre. Január elején konzultáció, majd sikeres stimulációból 15 petesejtem lett, és ebből vmennyi megtermékenyült.A végére 5 napos embrióból 6 db maradt, és ebből 2 kaptam vissza. 1 megtapadt, és most vogyok 22. hetes kismama:)
Ezzel a történettel egy kis bíztatást sok-sok erőt akartam Nektek adni.Amíg módotokban áll ne adjátok fel!!!!
Bocsi hogy egy kicsit hosszúra sikeredett!
Almafa
Ha nem fáj és nem borzasztóan elhúzódó,akkor nem aggódnék még a helyedben.Volt,akinek a hsg után is volt több napig vérzése,nekem pl csak egy pár órás volt.
De ha megnyugtat,akkor hívd fel a dokid,és kérdezd meg,van e aggódnivalód.
Ha begörcsölnél,vagy lázad van,akkor azonnal kórház!!!Vagy nagyon vérzel.
Zsike
Minden eddigi leleted vigyél magaddal.Hidd el megéri!
Ölellek)
Zsike
Oda nem kell,mertz az fizetős.Egy alkalommal kell fizetni olyan 9 ezer körül.Utána a kontroll olcsóbb,de nem kell sűrűn járni.A sok lombikos gyógyszerhez képest nekem megérte,mert így sokkal több esélyem van a babára,hogy helyretették,ami rossz volt.
Én egy év alatt 2x voltam összesen,most megyek majd harmadszorra. A többit távkonziban oldottuk meg.
Orvosválasztás
Aki nekem volt az előző helyen,mindenki agyondícsérte. Velünk meg olyanokat megcsinált,hogy én azt mondtam,hogy nem bírok többet bemenni hozzá....
Akiben nem tudsz megbízni 100% ig,azt le kell váltani!!
Kinek a pap,kinek a papné.....
Kata
Nekünk a többiek,akik sikeresek voltak már a BmC ben,azt mondták,hogy rád van bízva.Aki akar,ad,aki nem az nem.Ugyanúgy bánnak veled.
Aki adott,a nagy többség,csak a transzfer után adta.10-20 ezret ált.
De ha nincs pénzed,akkor sem harapja le senki a fejed,ha nem adsz.
Én személy szeritn a magánban adtam,bent még nem.
Zsike
Keress a Menst mentistben egy endokrinológust!!!
Hidd el megéri!
Nekem sem mondta a doki,hogy diétázzak,csak a gyógyszert adta.Aztán önszorgalombó elmentem az endos dokihoz,aki megemelte az adagot is,és diétát írt elő.Igen,szerintem használd az IR diétát!!
Fontos,hogy legalább 5x egyél egy nap! Nagyon nehéz nekem is,de muszáj.Így nekem lement már 19 kg,és a terhelt inzulinom,ami nekem nagyon magas volt,80 feletti,az lement 4 hónap alatt 17 re.
Megéri! Sokan a diéta alatt spontán babásodnak)))
Nem hinném, hogy 1-1 napon múlik, de biztosra nem tudom, nekem nem kellett mennem mensi alatt.
Ha megjön hétvégén menj hétfőn, szerintem tudtok kezdeni majd.
Szia!
Most már én is azt mondom nem kell tőle félni,igaz én is halálra izgultam magam,de kár volt.
Nem fájt és most sem fáj semmi,igaz kicsit kellemetlen mert egy nőnek mindig megalázó hogy odalent kotorásznak,de az altatás miatt ezt már észre sem veszed.
Tehát ne félj miatt,és ne aggódj.Ha meg kell csinálni akkor meg kell sajnos,de utána tudni fogod a tutit.
Ez jó hír :)
És milyen volt? Én annyira tartok tőle, pedig nekem is meg kell csináltatnom.
Sziasztok!
Gratulálok,vigyázz magatokra!
Haza értem a kórházból.Túl vagyok a méhtükrözésen,minden rendben van,a petevezetők átjárhatók éa a méhem is csodás,a doki fogalmazott így.
A jövő héten telefonál a meddőségibe a dokim és utána irány a meddőségi!