Akik 2010. július - augusztusban szeretnének teherbe esni :D (beszélgetés)
sajnálom,h ennyi időbe telik...
de legalább felcsillant a fény az alagút végén!:-)
én még azt sem tudom,h mi a bajom!Nekem is kell még idő,mire kiderül és nekem majd csak utána jön a kezelés...ki tudja?:-(
hát az a gyorsan az inkább lassú lesz, ugyanis tegnap rátaláltam egy másik fórumra, de konkurrencia, így nem reklámoznám, szóval ott a csajok azt írták h olyan 3-6 hó a kikúrálás...facca.. :)
Tehát marad a kettesben + a blöki eltöltött Karácsonyunk.. :(
nagyon drukkolok!!!:-)
meglátod,gyorsan sikerülni fog!:-)
Hello Mindenki!
Bocsi, h így eltűntem, de lassan egy hete az IR körül forog az életünk...kiderült h magas az inzulinom, és emiatt úgy tűnik nem sikerült a beágyazódás, még isteni szerencse, h vetélésem nem volt, csak szimplán nem jön össze a Baby már 15 hónapja, szörnyű még leírni is! :(((
Ugyan nem tudtam még visszaolvasni, de remélem Ti azért jobban vagytok és Babásodtok ahogy kell! :)
Én okt. 5-én megyek endos dokinénihez, reméljük kapok vmi tuti tippet, h hogyan is rakjuk rendbe az inzulinomat, és akkor már semmi akadálya a babásodásnak! :)
szivi!
egészségetekre!
ennek örömére én is eszek egyet!:-)
Tudom még ajánlani az e-vitamint, segíti a beágyazódást. :D
Ezt is szedtem. :DDDD
na,utána néztem
találtam egy oldalt,ahol minden részletesen le van írva és rajzolva. Mind a 4 lehetőség.
A legjobb mégis a lapar,mert ha van gond,akkor azt azonnal meg is oldják.Igaz,műtétnek számít,de ha megcsinálják ezt a hycosy-t és kiderül,h van gond,akkor úgyis műteni kell.
Persze tudom,h 2 oldala van mindennek és ha nincsen baj,akkor meg fölösleges a műtét.De valamit valamiért.:-/ Nehéz ez.
És sajna Mo-n kevés helyen van hycosy és azok között is sok a fizetős hely...:-/
jáájj,nálam is ez lesz a stimu után,de tudom,h már mondtam.:-)
vagyis szerintem nem hsg hanem lapar,h ha gond van,akkor meg is oldja a doki.:-/
akkor hsg kellene nem?
ha van peteérésed akkor az következne
fel a fejjel
nagyon megértelek,h belefáradtál és ki vagy akadva...én is voltam mélyponton,de csak azért,mert beleéltem magam.már tudom,h nem szabad.
reménykedek és bízom a dokimban,h segíteni tud.:-)
Hát sajnálom.Nekünk ovu teszttel jött össze. :DD
Próbáltad már?
Hát igen, nagyon köszönöm! :D
És ti hogy álltok?Tudom, hogy 10-ére nem vártad...
Drukkolok! :DDD
Katica!
Az első képen egyértelműen látom.Ez bizony baba lesz! :DDD Halkan gratulálok! :D
Köszönöm.....
bár ne kellene.... :(
További ajánlott fórumok:
- Akik mostanában szeretnének teherbe esni...
- Akik 2009. nov-dec.-ben szeretnének teherbe esni
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Akik 2010. május-júniusában szeretnének teherbe esni:-)
- Akik augusztus körül szeretnének teherbe esni, beszélgessünk!
- PCOS-ok akik mostanában szeretnének teherbe esni