Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Aki szokott otthon kenyeret/zsömlét sütni... fórum

Aki szokott otthon kenyeret/zsömlét sütni... (tudásbázis kérdés)


10. rozsazsa (válaszként erre: 8. - Cservenák Vali)
2009. ápr. 27. 00:35
Az adagoló pohár neked is 200ml-es? A sikér-t melyik kanállal mérted a kicsivel,vagy a nagyobbal?
2008. nov. 16. 00:00

50 dkg liszt,1 ek só, 1 ek olaj,1 ek ecet,3 dkg élesztő, 1.5 dl ásványvíz 1.5 dl tej, 1 kk cukor.

kenyérsütőbe készül,de lehet a rendes sütőbe is sütni.

2008. szept. 19. 01:00
Elég gyakran sütük kenyeret.Van egy bevált receptem.4 adagoló pohár liszt,2 adagoló kanál só /kicsi/ 1 nagy adagoló cukor,kétszer háromnegyed viz/adagoló pohár/3 kanál étolaj, 1 bő kanál sikér, és 1 tasak szárított élesztő.
2008. máj. 28. 12:52
Miért baj, ha összereped? Szerintem az direkt guszta.
2008. máj. 8. 16:11
Hát nem tudom igazából,mert 180-220 közötti fokot szoktak írni,van amit tejjel vagy vajjal meg kell kenni .Szerintem az össze tevők arányától függ+ a kelesztéstől.
2008. máj. 8. 16:06
Igen 200 fokon szoktam sütni talán alacsonyabb fokozaton kéne?
4. k.tünde78 (válaszként erre: 3. - RLindi)
2008. máj. 8. 16:02
Sütés közben?
2008. máj. 8. 16:00
tenni
2008. máj. 8. 16:00
Én zsömlét szoktam sütni. A következő a problémám. A tészta isteni finom de mindig berepedezik a teteje. Mit lehetne teni,h. ezt elkerüljem?
2008. máj. 8. 15:59
Aki szokott otthon kenyeret/zsömlét sütni...

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook