Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Aki nem hisz benne, ne is próbálkozzék fórum

Aki nem hisz benne, ne is próbálkozzék (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Aki nem hisz benne, ne is próbálkozzék

1 2 3
58. Timici84 (válaszként erre: 56. - Vicus80)
2009. jan. 29. 19:49

Szia Vicus80...

Köszönöm a biztatást:)Jol esik...

Nincs itt senkim a férjemen kívül,de addigra majd az anyu kijön hozzám,remélem:D Mert itt Angliában,egy-két nap után haza engednek a korházbol,hát nem tudom elképzelni,hogy mit kezdek majd itt egyedül a szülés után.Na de majd meglássuk:)))Eléggé éhes szoktam lenni,minden reggel farkas éhes vagyok,és minden éjjel felkelek,hogy pisilnem kell:DSosem szoktam elötte...Ezen kívül nincs más bajom...Már várom hogy mit fog mondani a doki...Remélem minden rendben van...Na puszika

57. Timici84 (válaszként erre: 55. - Liaandi)
2009. jan. 29. 19:42

Szia...

Priviben elküldtem a jonás napjaidat,remélem megkaptad.Ha nem ,szolj...Puszi

56. vicus80 (válaszként erre: 54. - Timici84)
2009. jan. 29. 18:24

Timici84,

ne felj a hanyingertöl, a nök 50%-a hanyas nelkül ussza meg. En sem hanytam, igaz neha volt hanyingerem. Nekem az elsö hanyingerem mar a 10. napon elkezdödött, ha neked eddig nem volt, lehet, hogy ezutan sem lesz :) Egy baratnöm egesz terhessege alatt jol erezte magat. Szerintem fontos, hogy elvezd a terhessegedet, es akkor igazan szepnek fogod megelni. Olyan hamar elröppen az idö, nemsokara kezedben fogod tartani a kicsikedet, arra viszont fel kell keszülni. Van ismerösöd ott, aki majd tud segiteni szüles utan? Magamrol tudom, hogy engem is a terhesseg töltött el, es a kisbabaval amikor magamra maradtam jobban panikoltam, mint a terhesseg alatt. De ez meg messze van, addig pihenj sokat, es kivanom, hogy ne legyen semmi problemad a terhesseg alatt! Vannak bizonyos etelek, amiket jobban megkivansz, mint elötte? A hanyinger ellen nalam bevalt, hogy kisebb adagokat ettem napközben, de többször. Mindig volt nalam ragcsalnivalo, es ha kicsit emelyegni kezdtem, megettem 1-2-t, hamar elmulott.

2009. jan. 28. 20:55

Sziasztok!Tudnátok segíteni a jónás napok kiszámolásában?Születési idő:1978.08.24 04:20 Pécs

Köszönöm előre is!

54. Timici84 (válaszként erre: 52. - Vicus80)
2009. jan. 28. 20:42

Szia...

Hát ezek szerint tényleg nem a Jonás napon estem teherbe,pedig már csak erre számitottam,azért nem is vettem figyelembe a többi napot,mert eddig nem akart összejönni a termékeny napokon...

Ez az elsö babám,vagyis a terhességem:DRemélem nekem sem lesznek problémáim...tényleg,mikor kezdödik a rosszullét?A növérem azt mondta hogy ö már 7 hetes terhes volt,mikor rosszul lett elöször.Mármint a reggeli rosszullétre gondolok.Csak hogy mikorra várhatom,vagy már kellet volna hánynom?:)Aaahhh,olyan rosz hogy itt vagyok Angliában egyedül,sem anyu,sem barátnö,pánikolok,hogy minden rendben e lesz,vagy hogy nem e csinálok valamit rosszul...

És ez az,hogy a terhesgondozásrol sem tudok sokat,na de majd hétfön kiderül,majd a dokit kikérdezem.Na puszika...majd irok

53. Timici84 (válaszként erre: 51. - 61f3d27819)
2009. jan. 28. 20:30

Szia!!!

Köszönöm mégegyszer:)Igy van,dec.22.-én volt az utolso menzim 1.napja.28-30 napos a ciklusom,tehát valahogy 20. körül kellet volna megjönnie.Januárra nekem kislány volt irva:DDDDe amugy még mindegy,csak egészséges legyen!!!

A teszt neve CLEARBLUE.

Hétfön megyek dokihoz,majd jelentkezek,hogy mi volt:)

Puszi addig...szia

52. vicus80 (válaszként erre: 50. - Timici84)
2009. jan. 28. 10:37
Ereztem, hogy nem a menses elött lehettel terhes (a Jonas napodon), vagyis akkor biologiailag nem lehet teherbe esni. Tehat ciklus közepe tajan törtent, igy most mar 5 hetes terhes vagy :) GRATULALOK!!! Ez az elsö babad? Nekem mar van egy 2 eves fiam, mi is szeretnenk neki kistesot. Nekem az elsö terhessegemnel nem voltak problemak, kivanom, hogy Neked se legyenek! Vigyazz magadra, lehet mire dokihoz megy, mar a szivecskeje is dobogni fog. :) Angliaban milyen a terhesgondozas? Havonta kell majd jarnod?
51. 61f3d27819 (válaszként erre: 50. - Timici84)
2009. jan. 27. 21:08

Szia!

Gratulálok mégegyszer!!! :)))Mmikor kellett volna megjönnie, mert azt látom hogy dec. 22.-én volt meg utoljára... ???

Ki számoltad már a jónás napjaidat???

Vagy kiszámoljam neked, hogy mid lesz???

Mi a neve a tesztednek, hátha már neten van olyan.

akkor neked is szeptemberi babád lesz, ha akarsz veled egidős terhesekkel beszélgetni, és úgy gondolod, csatlakozz... 2009 szeptemberére várt babák. ez a topik címe...

Puszi, írj ám...

50. Timici84 (válaszként erre: 49. - Vicus80)
2009. jan. 27. 20:46

Sziasztok csajok:)Köszönöm szépen:D

Teszteltem reggel,és ugyan az lett,tehát több mint 3 hetet mutat...érdekes,mert én csak tényleg mult héten kezdtem érezni,hogy valami történik velem.Eddig semmit sem vettem észre,csak mult héttöl fájdogál a hasam,petefészkeim,és a melleim.Azon kívül elég fáradt vagyok,munkám sem könnyü,fizikai munkát végzek egy gyárban:(Vitaminokat vettem,tegnaptol szedem.A digitális teszt még lehet hogy nincs Magyaror.,mert én most Angliában élek...Itt már van.És képzeljétek,azt mutassa hogy 3 plusz,de hogy a dokim már 5 hetet fog mondani,mivel ö az utolso menzi szerint mondja meg.Na akkor már 5 hetes terhes vagyok???:)))Hihetetlen..Na megint hosszura sikeredtem,de hát ugy sem olvassa más a komikat,csak mi 3 ahogy látom:DDD Na puszi csajok,majd jelentkezek,ha voltam dokinál.

49. vicus80 (válaszként erre: 46. - Timici84)
2009. jan. 27. 09:55
Szuper, GRATULALOK!!! :) Nem is hallottam meg digitalis tesztröl... A masodik vizelet ha mar kimutatta, vsz. a HCG szinted elegge magas, tehat siman lehetsz 3 hetes terhes :) Kivancsi vagyok, holnap mit fog mutatni? De a lenyeg, hogy sikerült, meg egyszer gratulalok Nektek! Hogy erzed magad? Szedsz magzatvedö vitamint? Puszi
48. 61f3d27819 (válaszként erre: 47. - Timici84)
2009. jan. 26. 22:50

szia!

gratulálok, de ha már + akkor sztem reggel is az lesz...

örülök neked, sok boldogságot... :))

47. Timici84 (válaszként erre: 45. - 61f3d27819)
2009. jan. 26. 21:35

Szia 77evi!!!

köszönöm hogy érdeklödsz:)

Hömérözni nem szoktam,nekem ez komplikáltnak tünt:D

De most már remélem nem is kell...

Nagyon nagyon boldog vagyok!!!!!!!!Sziasztoooooook

46. Timici84 (válaszként erre: 44. - Vicus80)
2009. jan. 26. 21:32

Szia Vicus80...

Reggel teszteltem,és pozitiv lett:DDDDe holnap csinálok még egyet,mert digitális tesztet vettem,és az azt mutatta,hogy már több mint 3 hetes terhes vagyok.De nem az elsö vizeletemböl csináltam,hanem a másodikbol:DEzért holnap mindjárt reggel tesztelek megint:)De ha már pozitiv lett,akkor ez remélem nem fog változni,csak a terhesség ideje lehethogy.Na majd irok,hogy mi lett a második teszt eredménye.Puszi nektek:)))

45. 61f3d27819 (válaszként erre: 43. - Timici84)
2009. jan. 26. 15:09

sziasztok!

kérdezhetek valamit?

nem szoktad mérni a hődet???

ha igen, küldd el légyszike a görbédet...

vagy ide vagy a hőmérőzéses topikba...

44. vicus80 (válaszként erre: 43. - Timici84)
2009. jan. 26. 11:27
Lehet, hogy csak azoknal a nöknel müködik ez a Jonas modszer, akiknek szabalyos kezdettöl fogva a ciklusuk, mert pl. a menses elötti napokon biologiailag LEHETETLEN teherbe esni. Olyankor mar a petesejt elsorvadt allapotban var a mehnyalkahartya levalasara, a mensesre. Persze van akinek a menses alatt fogant a babaja, mert ha 7 napos menstruacioja van, es a 11. napon van a peteerese akkor siman sikerülhet, a spermiumok elelnek 4 napig a nöi testben. Nekem 4 napig tart a mensesem, tehat az 5-6. napon meg termeketlen vagyok, amikor a Jonas modszer szerint fogamzo kepes lennek. Nekem a 15. napon szokott lenni a peteeresem. 9-10 napig pedig nem elnek a spermiumok, ez tuti. De nektek a peteeres körüli idöben, ha volt szex, (ugy tudom a 10-18. napok termekenyek a ciklusban) lehet a babuci mar utban van :) Drukkolok! Ird meg, hogy mit mutatott a teszt, jo? Szep napot!
43. Timici84 (válaszként erre: 42. - Vicus80)
2009. jan. 25. 16:37

Szia Vicus80...

Köszönöm hogy válaszoltál:)Én sokat olvastam a Jonás modszerröl,és épp az a lényege,hogy nem csak a termékeny napokon tudsz teherbe esni,hanem mikor a holdállása abban a helyzetben van,mikor születésedkor is volt.Tehát nem csak a termékeny napjaidkor.Lehet ez akár a menzi idején is.Söt azt mondják,ha a Jonás napod egybe esik a menziddel,sokkal nagyobb az esély a teherbeesésre.A menzim még mindig nem jött meg,hálistennek:D És tesztelni még nem akarok,mert azt mondják,csak kb 12 nap után mutassa ki a teszt a terhességi hormont.Még csak egy hét telt el,ezért még várok egy kicsit.De azért kiváncsiságbol veszek holnap egy tesztet és mindenképpen majd jelzek,hogy mi a helyzet:)))

42. vicus80 (válaszként erre: 41. - Timici84)
2009. jan. 25. 11:11

Szia Timici84,

nekünk a Jonas modszer nem valt be, mert a termeketlen napokra tette a fogantatas legnagyobb eselyet. Neked szabalyos a mensesed? Ugy tudom, hogy a peteeres utan 2 nappal mar nem vagy termekeny. Tehat ha mensi elött szeretkeztetek, akkor nem vsz., hogy teherbe estel. Viszont ha a peteeres körül, akkor igen :) Azota sem jött meg? Probalj megnyugodni es ha holnapig sem jön meg, szerintem tesztelj.

2009. jan. 24. 13:35

Sziasztok!

Ma regisztráltam,de már egy ideje olvasgatom a fórumokat.Mi 5 hónapja próbálkozunk a babával,eddig sikertelenül.Sokat olvastam a Jónás módszerröl,ezért gondoltam kipróbáljuk.A jónás napom január 20-án volt,és egy nappal elötte ,,akcióztunk".Épp a menzi elött vagyok.Egész nap ugy éreztem hogy meg fog jönni a menzim,mivel az utolsó december 22.-én volt.Szóval épp itt az ideje.Fájt a hasam,melleim...De az ,,akcio" utáni napon,azaz a Jónás napomon,semmi bajom sem volt.Nem fájt a hasam,és nem is jött meg.Azóta sem jött meg:)))Az lenne a kérdésem,hogy lehetséges e,hogy ha épp megkellet volna jönnie,de esetleg sikeres volt az akcionk,hogy akkor ez végett késhet e,vagy ez most leállította a menzit?Lehetséges ez?Nemértem...De viszont egész héten van olyan érzésem,mint ha meg kellene már jönnie.Lehet hogy egy kicsit zavaros amit írtam,de remélem értitek mire gondolok:)))Tudna valaki segíteni?

2009. jan. 23. 13:44

Sziasztok!

Mi is kiprobaltuk a Jonas naptarat, de nem hasznalt. A mensesem utan rögtön lettem volna a naptar szerint termekeny, a pete eresem viszont alt. a 15. napon van...annyi ideig nem elnek a spermiumok. Szemelyes velemenyem szerint a Jonas naptar azoknal a nöknel hatasos, akiknek kezdettöl fogva rendszeres a mensesük. Nekem a terhessegem elött elegge rendszertelen volt, ezert törtenhetett, hogy a Jonas naptar elcsusztatta a termekenysegemet...

39. 61f3d27819 (válaszként erre: 38. - Monas)
2009. jan. 20. 12:06
szia, írtam vissza...:))
38. monas
2009. jan. 19. 21:43
KOSZI SZEPEN . DE ELL OLVASTAM .ES IRTAM IS VISZA REMELEM SIKERULT ... MERT MEG NEM ERTEK OLYAN JO A NETHEZ
2009. jan. 19. 19:23

Sziasztok!

Monas!

Szindy!

Írtam nektek privit, gondolom nem láttátok hogy nem írtatok!!!

Üdv.

36. erika0313 (válaszként erre: 11. - Tarantella)
2009. jan. 15. 18:59

Szia!

Megtudnád mondani a nőgyógyász nevét, aki foglalkozott veled?

35. monas
2009. jan. 15. 18:50
VALAKI TUDNA SEGITENI A JONAS NAPTAR KISZAMITASABAN?
2009. jan. 14. 19:24

Szia...gratulálok a kicsihez.

Mi a párommal nem rég kezdtünk bele a családalapitásba és szeretnék hozzá jutni ehhez a naptárhoz, köszönöm a segítséget

Xénia

33. cicka1
2008. dec. 13. 19:32

Szia! Gratulálok a kislányhoz!

Nekünk is két fiúnk van, harmadikra jön a lány most. Mi is a Jónás módszer szerint "csináltuk", és bejött. Nagyon hittem benne!

Jó egészséget kívánok Nektek!

32. Vikut
2008. nov. 12. 21:04
Szia Tarantella! Én hiszek ebben a módszerben, én is megcsináltam a jónás naptáramat! Érdekes módon, ebben a hónapban akkor voltam termékeny a jónás módszer szerint, amikor peteérésem volt! Sajna nekünk is közel öt éve nem jön össze a baba, de én nem akarom már a véletlenre bízni!Decemberben megyünk lombikbabára, kb 12-én lesz a beültetés,és a jónás módszer szerint 19-én vagyok termékeny! Szerinted ez befolyásol valamit? Mármint hogy pont aznap kellene lennie a beültetésnek amelyik nap termékeny vagyok? Mert azt elég nehéz lehet összehozni. Ha olvasod, és van időd, légyszi írd meg a véleményedet! Köszi Amúgy gratulálok neked!
31. aries22 (válaszként erre: 30. - Monstro)
2008. nov. 6. 12:14

Köszi, sikerült :)

Most már csak értelmeznem kéne...a pirossal van mindegyik hónapban egy fektetett L alakú jel, fiú v. lány jelöléssel. Ott van a termékenységi nap?

2008. okt. 30. 13:01
állítsd be az időpontot az options-nál:)
29. aries22 (válaszként erre: 21. - Jimm)
2008. okt. 18. 14:00

Szia jimm!

Az előbb én is elkészítettem a [link] honlapon a termékenységi naptáramat.

Miért ad 2006. októbertől 2007. szeptemberig szóló naptárat? Lehet, hogy valamit nem jól csinálok? Tudnál nekem esetleg segíteni?

Köszönöm!

/Párommal év végén lesz, hogy 1 éve próbálkozunk, nyáron volt az esküvőnk, idén töltöttem be a 40-et, még nincs 1 gyerek sem. Sajnos nincs sok időnk türelmesnek lenni... :( /

Köszönöm előre is válaszodat!

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook