Akaratos Yorki.... (beszélgetés)
Türelem és következetesség ahogy írtam:S Valamiért nem bízik az embrekben. Számon kérném első sorban azt az állatot aki eladta... Kíváncsi mennyit volt ő egyáltalán emberek között, mert foglalkozva vele nem volt.
Belerugnának??? Nem tudom milyen kép van előtted úgy általában a kutyatartókról, de ez engem nagyon megijeszt.
Amúgy menjetek kotyaoviba! Kuya-gazdi viszonyának kiépítésében sokat segíthet.
Csak gondoltam baj lehet, mert harapós. Ez a második harapása, az egyik pultosomat is megkapta. Pont azért nem akarom el ajándékozni, mert ki tudja, hová kerül, főleg mivel kicsit problémás, lehet, hogy bele is rúgnának. :(
A többiek már az első nap ugráltak, puszilkodtak, de ő nem, és gondoltam, hátha valaki tud valamit, amivel meg könnyítem a helyzetét.
Nem hiszem, hogy a buta jelzővel lenne itt a baj, hanem a többivel, meg azt mondták inkább üssem agyon, meg leakciózták a kutyát... jájjjj
Gyönyörű baráti köröd van. Inkább keress gazdit ennek a szegénynek. Tudok a yorkik nagyon élénk és okos kutyák. 3 nap lehet elég volt ahhoz, hogy rájöjjön neki 4 hónaposan több esze van sokkal mint neked 23 évesen...
Idefigyelj kiscsillag! Tanúsíthatnál némi tiszteletet az idősebbel szemben! Örülj, hogy tegezhetsz! Azt hiszem édesanyád nem kevert le neked elég frászt, pedig rádfért volna.
Bármilyen idegbeteg agyontetovált állat vagyok, fenntartom, hogy nem megfelelően foglalkozol azzal a kutyával.
Részemről az ügy lezárva. Nem süllyedek a szintedre.
Írhatnád, de nem lenne igaz.
Agyontetovált állat lennék? Mégis mit képzelsz magadról? Nem csodálom, hogy a kutyád szarik rád, és megharap.
Szánalmas vagy.
A tenyésztő ilyet mondott a kutyára?? Jó helyről való szegény:S
Inkább agyon vernéd?????? Pff.... Ilyenre még gondolni is gáz már ne is haragudj... Nevelni kellene inkább meg türelmesnek lenni vele.
Mi ez a zagyvaság??
Szerencsétlen kutyus :-(((
Ahogy Te beszélsz erről a kutyáról, sajnálom, hogy hozzád került.
Mégis mit vársz egy négy hónapos kutyától három nap után? És mi az, hogy a kutya nagyképű, nyafogós, hisztis, buta? Milyen amikor sipárog?
Megtehetnéd azt a szívességet annak a kis állatnak, hogy inkább nem próbálkozol vele. Szerinted nem érzi, hogy nem szereted?
Csak próbálkoztam. :(
Nem félős, inkább hisztis. Láttam, hogy a a hölgy lánya, hogy játszik vele, nem hittem volna, hogy ilyen buta lesz. Mondták, hogy nyafogós, nagyképű, és, hogy ne foglalkozzak ezzel, mert, ha pl.: felveszem, és nyihog, amire én leteszem, és rá hagyom, akkor mindig mindenért sipárogni fog. de az, hogy ennyi ideje ilyen egy buta legyen ez már sok szerintem.
Hát pedig elhiheted, különben minek írtam volna?
Van egy csivink is, egy tündér, puszilkodó, pedig ez a fajta igencsak agresszív... Nem, ő nem az, csak a yorki.
További ajánlott fórumok:
- Két éves kislányom egyre akaratosabb.Más anyukák ezt hogy küzdik le?
- Mit lehet kezdeni egy makacs, akaratos, öntörvényű férjjel?
- Nagyon akaratos a gyermekem, mit tanácsoltok?
- Kisfiam 1 éves, rettenetesen akaratos, gyakran hisztizik. Normális ez a viselkedés az ő korában, vagy valamit elrontottam?
- 9 éves lányom az utóbbi időben egyre szemtelenebb, akaratos, és visszabeszél. Tanácstalan vagyok
- Tetszik egy nő. Céltudatos akaratos vonzó talpraesett erős...