Agykontroll oktató vagyok - segíthetek? (beszélgetés)
halllliii!
kuk-kuk.. :))
jó várlak gyere.! :))
addig én is hasznossá teszem magam.. :))
meg gondolkodok a következö kérdésen..(?!)
Nem ismerem ezt a könyvet.Hát sorrend,elöször alfába menet,hanggal,aztán 3 újjtechnika,és beprogramozni a technikákat sorban,szokáskontroll,elme tükre,szubjektív komunikáció stb.Pohárvíz technika is.Aztán labor kialakítása.Az alap ez.
Pohárvíz technika az,hogy lefekvés elött egy poharat megtöltesz vízzel,tele,felét megiszod elalvás elött,úgy hogy kicsit felfelé nézve(csa 20 fok kb.),elmondod mit szeretnél.Ezt a technikát döntéseknél használjuk amúgy(én ebben nem vagyok gyakorlott).PL elmondod víz ivás közben,hogy váltasak e munkahelyet?.Elaszlol,és éberedés után az első dolgod,hoyg megiszod a maradék vizet.
Aztán vársz,a válasz sok féle képpen érkezhet,pl.:álom formájában,vagy egy ismerősömnek pl úgy,hogy gondolkodott fogadjanak e bébiszittert,és másnap meglátott egy váróteremben egy bébiszitter hírdetést,és a megérzése az volt,hogy igen,akkor kell!
Majd írok privit is,ajánlok valamit:):).Most egy jó órát nem leszek a gép közelben,de majd jövök:)
szia!
ujra neki fogtam, egypár évvel ezelött befizettem az alapra, de ebböl csak az elsönapon voltam ott. :))
a másik kettöre nem mentem "zavarjaim" voltak
van kézikönyvem meg E-boock agykontroll, ez utobbi mi lehet..?
megszeretném tudni hogy állitsam fel a sorrendet..? talán van valami elképzeslésed..?? :))
pl mi ez a pohárviz technika?
meg van a meditációja meg a hang, mit kell vele tenni..? :)
Fog persze,csak egy-két dologot azért pluszban tudni kell,a könyveken kívül.Ha csak ,nem kaptál tanfolyami kézikönyvet valakitől.
De azt lehet,hamar tudok keríetni neked,(1-2 nap)
Aha
maradok,csak teszek-veszek a lakásba,most értem haza utazásból,így nem bizti,hogy 2 perc alatt válaszolok.
De írj csak nyugodtan!:):)
ÁÁÁáá:):),mindenkivel előfordul ilyen:):):)
Végeztél amúgy tanfolyamot?
szia Titia!
maradsz még..(?!) valamit szeretnék kérdezni :))
Megadja,a pohárvíz technika,vagy a laborban a segítők.
Tulajdonképpen ,amúgy TE adod meg magadnak.Érezned kell az intuicíoddal mi a helyes a technikák alkalmazásánál,vagy utánna(pl.:pohárvíztechnika).Ha gyakorlott AK-os vagy,akkor egyre jobb lesz az intuicíod,és tudni fogod,hogy eza válasz a jó vagy az.
Szia!
AK=agykontroll:)
Olyan imát amilyet akarsz,de nem fontos,elég ha köszöntöd Őket,ahogy érzed,és a világnéztedhez ami közelebb áll.Segítő,amúgy nem feltétlenül 3,többnyire kettő,de ez is egyéni.Lehet egy is.Ezt akkor van kialakítva,hogy ki és mennyi, amikor tanfolyamon a labort kialakítottad.Egy technikával ott a tanfolyamon előhívjuk a segítőket.Ez úgy zajlik,hogy előre eltervezed kik lesznek azok,de sok esteben az előhívó technikánál alfa szinten,egész más segítő jelenik meg.Én speicel a tanfolyamon előhívott segítőimet lecseréltem az évek alatt,nem tudom miért,így alakult a meditációk alatt.Volt,hogy csak "vendég"segítőm volt valaki pluszban néhány alkalommal.
A segítők tulajdon képpen a Te tudatalattitad jeleníti meg,csak így könnyebb elképzelenünk dolgozni velük.Lekötöd a figyelmedet másrészt velük.Nem kötelező,hogy legyen a laborodban.Én legtöbbször a gyógyításnál használom őket,mint egy asszisztenst,de volt már ,hogy leültem velük teázni és tanácsot adtak.
További szép napot!
szia sziasztok! erre én is kiváncsi lennék..?
a kérdésem amikor lemegyek vagy bemegyek a "laborba" ott milyen imát kell mondanom és ki az a három segitö aki ott van..?
és mi az AK? :))
szia Reahand!
nem felejtettelek el, majd az ünnepek alatt átküldöm, vagyis a napokban., holnaptol ugyis már szabin vagyok, akkor a napokban megejtem...
:))
Szia, Bibie!
Küldtem privit.
elkezdtem halgatni az alfahangog és a thétahangot nagyon klassz. amikor az agyhullámok is elérik a megfelelö frekvenfiát, még kb 5 másodpercig realizálom aztán olyan mélyen és jóizüen elalszom, hogy az csak...! :)))
másnap olyan friss vagyok... :))
jujj.! ami még nagyon jó a jobb és a bal agyfélteke harmonizálása, erre is van egy nagyon jó meditácios cd Paksi Zoltántól, amugy oldaláról letölthetö :))
szia Reahand!
jujj.., nagyon szivesen segitek, csak nem én töltöttem le. ha érdekel e-mailben tudnám csak küldeni.
megvan az alfahang, thétahang, ultra alfahang, ultra feltöltés, melyik érdekelne..?
küld el priviben az e-mail cimed és elküldöm szivesen. :))
Szia, Bibie.
Elárulnád, hogy honnan tudtad letölteni az alfahangot? Nekem olyan verzió kellene, amiben nincs beszéd, csak a "kattogás". Köszi.