Agykontroll oktató vagyok - segíthetek? (beszélgetés)
szia!
az az igazság nem találtam olyan sok anagyot ebben a témában, tudnál nekem valami tippet adni, hol nézhetnék konkrétan utána, vagy honnan lehetne beszerezni..
Köszi :))
sziasztok!
egy kérdésem lenne..(?)
megtudnátok mondani., hogy hivják pontosan azt a "zajt" amit az agykontrollosok is hallgatnak.
és talán., azt is megtudná mondani, hogy honnan tölthetném le, vagy., mi a cime a CD-nek és hol szerezhetnémbe, megköszöném! :))
Harmadik szem
Tibetről keveset tudunk. Ezért különösen izgalmas olyan szerző művét olvasni, aki autentikusan és irodalmi színvonalon ír erről a számunkra titokzatos világról. Kedd Lobszang Rampa, aki egy dalai láma élő megtestesülése, különleges képzésben részesül a lámakolostorban, ahova hétéves korában küldik el szülei. A könyv többek között erről a képzésről szól. Az önéletrajzi jellegű leírásokon keresztül megismerhetjük Tibet életét, a tibeti buddhizmus néhány jellegzetességét, a szerzetesek életmódját, a Tan egyes elemeit. Az író sok izgalmas élményéről számol be: találkozásáról a Dalai Lámával, a sárkányrepülésről, a gyógynövénygyűjtésről, a beavatási szertartásokról, s arról az operációról, amely során megnyitják a harmadik szemet a tisztánlátás eszközét. Szó esik még a asztrális utazásokról, a különféle gyógyítási eljárásokról és a túloldal megtapasztalásáról. A leírások irodalmi szépsége igazi klasszikus olvasmánnyá tette ezt a külföldön immár huszonkét kiadást megélt művet. Ez a könyv formálta az elmúlt évtizedekben a Tibetről kialakult képet.
Letöltés: link
Hogyan rendeljünk jól az univerzumtól?
"Az Univerzumtól rendelni annyit tesz, mint saját magunkat kinyilvánítani. Hiszen amint bent, úgy kint, vagyis: a külvilág a bennünk élő dolgok tükre" - emlékezteti az olvasót legújabb kötetében Barbel Mohr, a nagy sikerű Rendeld meg az Univerzumtól! cÍmű könyv szerzője. Fontos tudnunk, hogy megrendeléseink sikere mindenekelőtt lelki és szellemi hozzáállásunktól függ. Az öntudatlan és előnytelen viselkedésminták, valamint a kora gyermekkorból származó szokások gyakran a kívánságainkkal ellentétes eredményt hoznak. Mindezen azonban könnyen változtathatunk.
Reklamáció az univerzumnál
Ha az ember makacsul a legjobbat követeli az élettől, az előbb-utóbb úgyis megadja magát, és a legjobbat hozza. Hogy miként rendelhetjük meg vágyaink beteljesülését az Univerzumtól, mint valami csomagküldő szolgálattól, Bärbel Mohr már elmagyarázta a Rendeld meg az Univerzumtól! című, azóta bestsellerré vált könyvében. Az Univerzumtól rendelni ugyanis nem egyebet jelent, mint elismerni, hogy a gondolatainkkal valóságot teremtünk. De mi van akkor, ha a szállítás várat magára? Nem újrarendelni, hanem reklamálni kell - javasolja a szerző. Hogy hol? Természetesen az Univerzumnál! És hogy mi módon? A választ megtalálhatjuk ebben az örömmel, életszeretettel megírt könyvecskében.
Forrás: [link]
Gondoltam elolvasom az eddig irtakat ezen a forumon ... de egy idö után csak veszekedést találtam, ugyhogy nem olvastam tovább. Igy bocsanat ha valami olyan kérdést teszek fel ami egyszer már meg lett válaszolva!
Egy olyan kérdésem lenne h szerintetek mi a legjobb modszer gyakorolni az agykontrolllt?
Ahogy olvastam itt vannak olyanok akik saját technikákat alakitottak már ki. Hogyan?
Olvastam valahol h Domján Lászlo meginterjuvolt egy nöt, aki a lotto nyereményt programozta. Tud valaki erröl a sztorirol. Szivesen olvasnék , tudnék rola többet.
Várok minnél több választ.
Szép estét mindenkinek!
Uuuppsz, az elözöt véletlen elküldtem idö elött. Telefonrol irok.
Tehat, en végig azt hittem hogy én csinálok valamit rosszul, és ezért nem jön a várva várt álom.
Mondhatni még kezdö vagyok, de szeretném minnél jobban elsajátitani az agykontroll technikáját.
Mégegyszer köszönöm a választ
Nagyon köszönöm a választ. Ezekre a lehetöségekre még nem is gondoltam.
Igyekszem nem félni. Programozni fogok egy könnyü szülésért .... ez majd még több eröt ad.
Amugy ilyen is van h a tudatalatti nem "akarja" ? Mert én folyton az
Hát nem biztos,hogy tudni kell,hogy mire számíts:):):):Na de nem ijesztegetni akarlak.:):):)Valószínű a tudatalattid sem akarja.
Szerintem inkább arra programoz,pl.:elmetükrével,hogy könnyedén szüljjél,és komplikáció mentesen.Amit még ajánlanék,hogy esteleg szubjektív kommunkiációval üzenj a babának,hogy ügyeskedjen,vagy pedig az orvosoknak,nővéreknek,hogy tegyék Neked kellemessé a szülés élményét stb.
Ez jutott most eszembe.Azért ne feledd,hogy van amit meg kell élnünk ,meg kell tapasztalnunk ahhoz ,hogy fejlődjünk.
Ne félj a szüléstől:):):)!Szép estét!
Sziasztok
Nekem egy kis útbaigazitásra lenne szükségem. Tavaly csináltam meg az AK tanfolyamot. Azóta szokáskontrollal egy rossz szokásomról sikerült leszoknom. Most viszont szerettem volna a szülésre felkészülni (ugyanis 37 hetes kismama vagyok). Szerettem volna a szülésről álmodni, hogy tudjam kb mire számitsak. De eddig semmi. Pedig már több mint egy hete programozom. Mit csinálok rosszul? Tudtok nekem tanácsot adni?
Elöre is köszönöm.
H! Re87,
Igen, a fóbiák kézban tarthatók az AK-val, de nagy a szórás a fóbiák függvényében.
Ha gondolod, írd meg priviben a konkrét problémát, s kidolgozunk rá egy megerősítési menetrendet.
Üdv: FT
Ezen a portálon úgy látszik nem szeretik a google-t... Pedig egyszerűbb oda beírni ilyen esetben.. :)
Pénz vonzása:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Sziasztok,
valaki el tudná küldeni nekem a pénzmágnes meditációt mp3-ban?
Hello, Timke,
Ebben a esetben nem a te konkrét célodat szerencsés programozni, hanem általánosságban azt, hogy a benned nővekvő élet és a te kapcsolatod mindkettőtök és minden érintett számára a legkedvezőben alakuljon. Ez erősíti, és a legjobb irányba tereli azt az energiát - az életenergiát -, mely a jelen helyzetetekben alakítja kettőtök - a magzat és te - sorsát.
Szia!
Agykontroll-os vagyok. De nem tudom mit és hogyan programozzak. A helyzet a következő: kismama vagyok, volt már egy vetélésem, és most is nagyon úgy néz ki, hogy baj van. CSütörtökön mielőtt mentünk az uh-ra, azt programoztam, hogy a doki már látja a kis szivét is, mert kb 7 hetes lettem volna... Na de semmit nem látott a petezsákon kívül, de azt mondta, hogy majd most csütörtökön elválik, hogy műtét lesz-e. Nagyon elkeseredtünk. Most nem tudom ebben az esetben mit érdemes progizni. Köszi
Szia,
Elnézést, ha esetleg bántó volt, amit mondtam, de amit kifejezni akartam:
Benned van minden titok, minden ismeret!
"Kapukhoz", kis megtorpanások esetén továbblépéshez ötletet lehet kérni. Azonban szerencsésebb, ha te magad veszed kezedbe ezen esetben pl. az agykontrollal kapcsolatos előrehaladás eszközeit.
Nagyon elcsépelt, de itt el kell mondanom:
Halat kapni függőség, halászni megtanulni önállóság.
Te önálló akarsz lenni? Bizonyára. Ezt az agykontrollos utat jónak látod a hallomásaid alapján? Akkor járj utána, nézd meg ezer oldalról, s lépj!
Biztos, hogy nem értesz félre, hiszen ez a fórum egy "AK-s" fórum, de itt csak halat tudunk adni...:)
Bármelyikünk is..., bármennyire igyekszik is.
Minden érdeklődő kérdést nagyon szívesen látunk.
Válasz FischTib hozzászólására:
Köszönöm a rávezetést! Nagyon tanulságos volt, de én mégis jobban örültem annak, hogy EzoÁgi ilyen részletesen leírta mit tegyek...Ilyen helyzetben az jobban segít...De azért tényleg köszönöm!
Köszönöm a válaszod!
Ez a módszer segít a tanulásban is?Segít határozottabbnak,öntudatosabbnak,türelmesebbnek is lenni?
Írjátok le légyszi,Ti mit "kaptatok" az agykontrolltól.
Hello Re87,
Több könyvből is lehet Agykontrollt tanulni, de az alapnak - ha semmi ismereted nincs a témában - akkor a "Silva féle" Agykontroll könyv/ekk/el érdemes kezdeni.
Az "uralni tudom az életemet" az túl erőszakos kifejezés az AK által megvalósított életvitelre.
Sose akarj uralkodni! Se magadon, se máson! (Azért, mert a Világon - a Globális Univerzumban, melybe mi is beletartozunk minden egyes sejtünkkel együtt - nincs alá és fölérendeltség, csak mellérendeltség van. Csak együttműködés létezik. Csak így állhat fenn az egyensúly. Ezért az uralni szó Univerzálisan nem is értelmezhető.)
Helyesebb, ha úgy mondjuk például:
"Az agykontroll rendszeres és tudatos használatával magamnak és ugyanakkor környezetemnek kedvezően, az egészség, a jólét és a szeretet irányában befolyásolom az élet alakulását."
Ha agykontrollos vagy és ismered a technikákat, sőt, még használod is azokat, akkor szerinted melyik lenne a legmegfelelőbb ebben az esetben?
(Súgok: 2 olyan technika van, amelyeket ilyenkor a leginkább preferálnak.)
Azért nem mondom meg konkrétan, mert hatékonyabb, ha te jössz rá, mert azért jutott eszedbe "éppen az", mert nálad az a megfelelő.