Adóvisszatérítés 2023 (beszélgetés)
Hová küldik a elfogado nyugtát?
En elfogadó nyugtát se kaptam . Es április 21 én adtam be
Sziasztok!
Április 22-én adtam be ügyfélkapun keresztül a bevallást, amiben családi adókedvezményt igenyeltem vissza. Rögtön meg is jött az elfogadó nyugta. Nem jött semmi, hogy esetleg módosítani kéne / elrontottam valamit. Adószámlán sem szerepel semmi összeg. A 30 nap már letelt.
Járt már más is így?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Szia! Pontosan te hol láttad hogy holnap várható az utalás? Én is 28-án adtam be és nekem ezt sehol nem írja/írta, azóta megkaptad?
Sziasztok.pàromè javitva lett ès igy dátumilag csuszott.26.án lett kijavitattva ès nem rég kaptuk meg az utalást.További szép napot mindenkinek.😊
Sziasztok!Èn àprilis 25.-èn voltam bennt a miskolci Apehben,egy nagyon kedves ügyintèző kèszítette el a bevallásunkat,a páromèt is!30 napot mondott,ès tènyleg tegnap meg is kaptam a visszatèrítèst már a reggeli óràkban!Mindenkinek szèp napot,ès mielőbbi utalást kívànok!☺️😊
sziasztok április 21 én adttam be azt még semmi. mikor küldik tudja valaki
Sziasztok! Múlt hónap 28-án adtam be és aznap már az adó számlán is mutatta várható holnap utalás az ünnep nap miatt? Válaszokat előre is köszönöm 😊
Szia
Mi is így jártunk,azóta semmi. De ha nek7nk kéne fizetni,még 5000 Ft kezelési költséget is van képük rátenni.🤔🤔
Elég szomorú...nem sietik el a dolgokat az idei évben!!
Csak egy kiegészítő nyilatkozat volt benne meg az adó egy százalékos papi ennyi semmi más.
Igénylést adtál le?mert ahhoz vissza kell igényelned.csak úgy nem utálják ki.
Nem kellet vissza kűldeni a levelet mert csak egy módosítási papír volt benne. Ha módosítani akarom az adó bevallást. Egy kiegészítő. Semmi más. Mert mikor tavaly volt a szja visszatérítés akkor is számlára utaltát.
Szia
Postai beérkezésétől számítva 30 nap
Szia
a héten vagy jövő héten meg kell kapnod
Ez így is több mint 30 nap már
Vissza küldted a levelet hogy számlára vagy postán kéred e?
Mert ha nem akkor nem tudják hova küldeni!
Sziasztok nekem a nav csinálta meg márciusban kaptam meg a levelet hogy, kapok vissza. Mikor utalják? Tudja valaki?
Sziasztok. Én 04.17.en adtam fel
Posta hozzá.kb mikorra varhatom?
Szia onnantól számítva plusz 30 nap ahogy módosítottal.ugyan ebbe cipőbe vagyok.nekem most 20-an telt le az újabb 30 nap.és várom a postai kézbesítést
Sziasztok én 25en adtam fel postán mikor várható számlára?
Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne hogy mi Március 27-én adtuk fel a papírokat elsőbbségi ajálva és postai úton kértük vissza a pénzt. Esetleg valaki tudna segíteni hogy így mikora várható? Köszönöm szépen
Sziasztok. Nekem olyan kérdésem lenne hogy... Április 24en vissza igényeltem az adót tavalyról a gyerekekre.bankszamlara kértem. De időközben át irattam postára. Ienkor a kézbesítési idő csúszhat? Vagy ugyan úgy 30 nap? Mert az akkor mai nap lenne. Bent sem tudták meg mondani a navnal. Ha valaki volt már így. Legyszi írjon. Köszönöm
Sziasztok. Én 04.17.en adtam fel
Posta hozzá.kb mikorra varhatom?
Sziasztok!
Én 20.-án adtam fel postán, mert a kiutaláshoz számlaszámot kértek.
Mikorra várhatom az utalást? Köszönöm
Sziasztok 😊
Szeretnèm megkérdezni, hogy tudja e valaki mikor utal a NAV és hol tudom megnézni?
Rendben köszi .reméljük hogy péntekre megjön.
Igen én 26.an személyesen vittem be 26 an számlán kell lenni de lehet a tiéd 30.kedd és az enyém is bár eddig mindig pontban a 30.napon rajta volt.
Postán meg egy hetet adj hozzá szóval 26.pentek legkésőbb meg kellene kapnod.orulok ha segithetem szia
További ajánlott fórumok: