Adjatok tanácsot egy férfival kapcsolatban! Azt hiszem sokat hazudik...A történet a következő..... (beszélgetés)
20. szemlélő hozzászólásához
:S
sajna van olyan h telszámlánál sok pénzért állítják vissza,de a tartozást is be kell fizetni,nem csak a visszakapcsolást:S a szolgáltató,általában kikapcsolja a telefont:S
Sajnos veszélyes az internetes ismerkedés:S
hónapok évek kellenek,hogy tudjon valamennyire szűrni az ember...:s
Jobb ha hagyod az illetőt...
A telefonletiltásról annyit, hogy ő a teloján netezik, tehát az msn kiesett, viszont, megnéztem az iwiwjét, és lássatok csodát, szombaton délelőtt be volt jelentkezve... mondjuk lehet utána jött a letiltásos üzenet. De mindenesetre nem azt mondta hogy a teljes összeget ki kellett fizetnie, hanem csak töredékét.
Nem tudom hogy hétvégén bombáz-e a magenta szolgáltató ilyen sms-ekkel, és hogy miért kell több nap mire befizeti a számlát, hogy csak szerda délelőtt tud jelentkezi péntek óta.
Felejtős az emberke. Aki nagy bajban van, az nem igy viselkedik mint amit te leirsz. Sőt, egy szót nem szólna neked a problémáiról, és az adott szava neked 100%-ban állna. Magyarul ha azt mondja neked hétfőn hiv X órakkor, akkor akkor hív, és nem 2 napon belül.
Ez a pasi komolytalan..egy szavát nem szabad benyelned.
Nálunk nem egyszer fordult elő, hogy hetekkel később volt születésnapozás...
A telefonszolgáltatók ha már egyirányúsítanak, akkor ki kell fizetni a feljes elmaradást. Az ilyen fajta nem tudtalak hívnire azt szoktam mondani, még szerencse, hogy -mint te is tudod- megtalálsz messengeren, elérsz e-mailben, és még mindig léteznek telefonfülkék. Csak kár, hogy neked "nem jutott eszedbe" :P
Az viszont biztos, hogy nem olyan fontos neki ez a találkozó.
Egyértelmű,hogy kifogásokat keres.Lapátra vele!
Nem egyenes jellem,ha az első talinál ezt csinálja akkor mi lenne később?
Válaszra se méltatnám.
Egy társkeresőn talált rám, annyi van írva nekem hogy van egy tündéri gyerköcöm. Erre írt nekem amiből levelezés majd telefonváltás, msn lett.
A gondom, hogy már több talink nem jött össze, és elegem lett.
Első alkalommal átaludta a talit, merthogy cukrász, és éjszaka dolgozik. Megértettem, hisz ha hajnalban ér haza akkor valószínű hogy délután még alszik.
Második randinak lemondta, merthogy másnap lesz a kislánya szülinapja, és arra készül. Ezt is megértettem, hisz a gyerek az első. Ez egy pénteki randi lett volna, a vasárnapot biztosra mondta. Hát nem jelentkezett.
Hétfőn dobtam rá egy üzit hogy hogy sikerült a szülinap, de semmi. Erre ma írt hogy bocsi, nem-e adnék neki még egy esélyt, de hétvégére jött egy sms- hogy nagy a számlája és egyenlítse ki, és egyirányusították a hivásait, és nem tudott sem hívni, sem semmi mást. Nem tudom létezik-e ilyen, hogy 50 ezres tel. számlánál 30 körül be kell fizetnie- hogy helyreálljon a rend.
Megnéztem az iwiwen, és a képek között van egy fiatal lány, akiről nem derült ki hogy kicsoda
és megnézem a kislányát és és nem most szombaton volt a szülinapja hanem már vagy két hete... és szerintem nem tartanak két hét múlva szülinapot egy kisgyereknél...
Szóval sok a gyanus elem
Én csak be szoktam szólni, hogy "jól van, Pinokkió", és röhögök rajta..
Vitázni nincs kedvem, de azért tudatva van vele, hogy nem vagyok hülye. :)
minden férfi hazudik, vagyis a legtöbbje, erre nem jöttél még rá???
Tisztelet tényleg a kivételeknek...
További ajánlott fórumok:
- Kapcsolat egy jóval idősebb férfival...
- Ideiglenes özvegyi nyugdíjjal kapcsolatban tudna valaki tanácsot adni?
- Arc alapozásával kapcsolatos kérdésben tudnátok tanácsot adni?
- Házas férfival való kapcsolat
- Tanácsot szeretnék kérni pszichésen beteg édesanyámmal kapcsolatban
- Munkával kapcsolatban kérnék tanácsot