Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Házas férfival való kapcsolat fórum

Házas férfival való kapcsolat (beszélgetős fórum)


1 2 3 4
101. Parapluie (válaszként erre: 94. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 13. 08:32

Micsoda önfeláldozás, hogy kibír 1-2 hetet szex nélkül.

Mondd neki, hogy innentől érzelmeken alapuló, szex mentes kapcsolatot akarsz vele, és várd a reakciót.😂😂😂

100. brandy85 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 13. 06:45
Nem akarok bunkó lenni,de remélem egyszer te is,mint minden hozzád hasonló ember visszakapja ezt az élettől. Na akkor majd neked se fog jól esni. A feleségek ilyenkor a gonoszak,rosszak szegény férj elhanyagolva érzi magát...az ilyen férjnek nem mondható ember csak egy önző,egoista véglény,de az ilyen nő se gerinces...
99. Elliana (válaszként erre: 91. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 13. 06:19

Istenem. Te egy olyan buta, ostoba, primitív, naiv egyén vagy.. 🤦‍♀️

Azt hiszed Te vagy az első akit megkörnyékezett egy nős pasi? Akinek nem hazudja le a csillagokat puszta sexért? Azt hiszed Te vagy az első akivel ugyan ez a forgatókönyv megesik? 🤦‍♀️

A vége 99% az, hogy a feleségével marad.

Nem értem komolyan némelyik "nőt"

Miért nem tudtok szingli pasit fogni? Akivel van jövő, akivel nem kell bújkálni? Aki nem hazudik, és kullog haza a feleségéhez.

Ja remélem benyalod a szöveget, hogy szegény pasi el van hanyagolva minden téren. De leginkább sex terén.. Ordas nagy hazugság.

Lefogadom azon kívül, hogy elmegy dolgozni, odahaza semmit nem tesz odébb, a gyerekeit se látja el.

Nincs gyereked. Fogalmad sincs milyen mikor mindent a nő intézz a gyerekek körül 0 segítséggel és kimerült.

A helyedben elgondolkodnék mekkora gerince van ennek a faroknak ha most nem rég született a 2.gyereke, de őt csak a saját érdekei érdeklik. Milyen ember az ilyen? Milyen jellemre vall? Na rzen kellene elgondolkodnod.

De ahogy levágom édes mindegy ki mit ír! Te úgy is az a fajta vagy aki a saját bőrén tapasztalja meg a pofont.

A feleség oldalát hallottad? Ja nem..

Belegondoltál a másik nő helyzetébe? A gyerekek helyzetébe?

Megéri tönkretenni egy családot?


🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️

98. Tortyakov (válaszként erre: 97. - Tortyakov)
márc. 12. 23:35

fellök a bringával a feleség- ez lemaradt .

Többi esetet már le sem írom.

Hagyd a fenébe,már régen elvált volna ,ha komolyan venne.

márc. 12. 23:32

Kb 23 éve egy pasas felcsinálta a nála jóval idősebb nőjét.

Elvetette az ikreket a nő,közben a feleség gyorsan terhes maradt nehogy lemaradjon. Nyilvánosan verték egymást a presszóban. Teltek múltak az évek ,pár éve a pasi ismét felcsinált egy másik csajt,ígért mindent , albérlet, költözés,stb . Végül a csaj elvetette a babát,végül egy év múlva újra terhes maradt ,újra abortusz. Persze cirkuszok utca szinten. A pasi együtt van a feleségével már kb 28 éve ...6 gyereket nemzett ( lehet még többet is ). Ja és nem roma család , jómódú református földbirtokos a feleség .

De nem ez az első meg az utolsó eset itt a faluban.

Itt semmi sem marad titokban.

Szóval erre vágysz? Ne adj Isten egy abortusz ,mert mégsem kellesz neki ? Vagy várni ,hogy mikor kiabál le az utcán,vagy fellök a bringával ?

Oké ,tudom ,azért a városban nem így működnek ezek a dolgok .


Nem is pletykának szántam ,hiszen nyílt titok. Többnyire így működik , szerintem ne akarj ilyen sorsot magadnak.

Mint említettem,nincs titok ebben a kis faluban,egyik sem vált el a szerető miatt ....

96. Panna.33 (válaszként erre: 31. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 12. 22:49
😂😂😂
95. Panna.33 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 12. 22:45
Persze, hogy csillog. Amikor áll a zászló, akkor csillog.
94. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 93. - Globus)
márc. 12. 22:40
Nem erről van szó. Hanem a környezeti tényezők nem tették lehetővé. De az udvarlás és figyelmesség megvan a részéről.
93. globus (válaszként erre: 91. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 12. 22:03
Nem állt fel a himbilimbi.
márc. 12. 22:00
Úgy értem szex nélkül is a férfi a nővel tölti az idejét amennyit tud.
márc. 12. 21:58
És szerintetek ha nincs szex több mint 1 hétig, csak beszélgetés?
90. oneman (válaszként erre: 89. - Bözsi néni)
márc. 7. 23:25
Én is hallottam már olyan nőről, aki hosszabb ideig volt szerető, de aztán a fickó maradt a nejével. A nő meg a férjével szóval most mind a négyen továbbra is boldog házasságban élnek. :-)
89. Bözsi néni (válaszként erre: 84. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 5. 16:23

Kolléganőm anyukája 25 évig volt szerető. Már nyugdíjba ment, a fickó maradt a nejével, a szeretősdinek vége lett.


Most ott van egyedül.

márc. 5. 16:16
Az ismerősöm el is vette feleségül a volt szeretöt kb öt hónapja beszéltem vele és azt mondta sokkal boldogabb és ez látszik is rajta.De nem azért írom hogy ràbeszéljelek sőt inkább lebeszélnélek mert szerintem száz ilyen esetből csak egy ha jól végződik, de azért leírtam hogy tudd van ilyen is.
87. tumbo (válaszként erre: 84. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 5. 16:00
35 év?
márc. 5. 15:51
Az ismerősöm már otthagyta a feleségét és màr a volt szeretővel él most született nekik baba.
85. gabbbicica (válaszként erre: 84. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 4. 21:34

1. Akár 10 evig is. Volt ilyen baratnom, kedden-csutortokon du.tak ebedidoben, meg neha penteken delutan, amikor a pasi kihagyta az edzest. 32 eves koratol 42 eves koraig tartott, addig varta, h elvaljon a pasi.


Aztan behisztizett, a pasi meg kidobta. Azota is a felesegevel van, meg beujitott egy uj szeretot.


A csaj most 46, senkije azota se, a csaladrol es gyerekrol pedig kb lecsuszott.


2. Addig amig be nem hisztizel, akkor vagy elvalik, vagy teged dob ki.

márc. 4. 20:37
Meddig tarthat egy ilyen kapcsolat?
83. Bözsi néni (válaszként erre: 82. - Bözsi néni)
márc. 2. 22:51
Se tisztelni, se szeretni, se becsülni nem tudnám. Nincs miért.
82. Bözsi néni (válaszként erre: 78. - Parapluie)
márc. 2. 22:49

Én ezt sosem fogom megérteni, hogy valaki ennyire ne becsülje magát semmire, hogy egy ilyen hazug féreg figyelme, szerelme után ácsingózik!


Mert aki azt hazudja nekem, hogy szar a házassága, de nemrégen csinált új kisbabát a feleségével, és ez a valaki képes megcsalni, hazudozni mindkét nőnek, az igenis egy féreg.


Aki meg ad magára valamit, értékeli magát a szemétnél többre, az nem kezd egy féreggel. Sosem tudnék beleszeretni egy ilyenbe! Mit szeressek rajta? Hogy egy hazug, gerinctelen, sunyi féreg???

márc. 2. 21:35

Sziasztok!

Az a dolog amit a fórumnyitó eredetileg leírt és ebben semmilyen ôszejárunk dugni meg félredugás nincs is leírva csak érzelmi viszony, de azt feltételezzük hogy tényleg beleszerettek egymásba és a pali nem csak dugni akar, ebben az esetben a férfi már nem szereti a feleségét és nem is fogja, nem fog újra beleszeretni még akkor sem ha a szerelme helyett a családjával marad mert így alakul. Ezután úgy fog tovább élni a feleségével hogy nem lesznek igazi érzelmek csak egymás mellett fognak élni és nem egymással mindig a másik nőre fog gondolni és soha többet nem lesz ugyanolyan mint volt, ezt a feleség is észre fogja venni és nem fog neki tetszeni, rányomja a bélyegét az egész kapcsolatra (a szexre is nagyon), mivel a másik nőre ácsingózik bármilyen apró vagy nagyobb nehézség támad az életükben, a viszunyukban a feleségével, mindig azt fogja kivànni bàr csak azzal a másikkal lenne, és megpróbàl magának új szerelmet találni mert akarja azt az érzést amit a màsik nővel érzett de csak ha van hozzá lelki ereje, ha nincs, elég sokáig egy buvalba zot hülye lesz akiböl már így lehet a feleség is kiábrándul. És ezek csak a legenyhébb dolgok, de valószinüleg sokkal durvàbb dolgok várhatóak. Ha a házasság mellet folytatódik a viszony az sem jobb sőt, mindenképp szívás a feleségnek. Ez nem olyan dolog hogy jó akkor a családdal marad mert ezt várják töle és él tovább vidáman mintha semmi sem történt volna, itt már az ember màsik új életet akar(azzal a másikkal) és nem jó a régi élet csak nem valja be magának mert akkor szemétnek gondolja magát (lehet az is) persze küzdelem az van ellene,és szégyelli magát mert ezt érzi de az érzésen változtatni nem tud bármivel is próbálkozik. A házasság ma már nem garancia arra hogy örökké együtt marad egy pár és a mai világban nem is életszerü és nem is kell hogy az legyen,és csak egy élettel rendelkezünk.

De térjünk vissza a fórumnyitó kérdésére várja a véleményeket a kilátásokról ha még olvassa egyáltalán. Ha mind a ketten akarjátok biztosan de mivel gyerek és pici baba van a dologban ezért nem teheti meg a szerelmed és nem is várhatod el tőle hogy ne gondoskodjon a gyerekéröl a feleségéröl maximális mértékben (bár ezt írtad is hogy így gondolod) amit tud meg kell adnia nekik és segítenie kell a feleségét nyolchónapos gyerekkel nem hagyhatja a szarban öket ilyenkor a legnagyobb szükség van rá is. Mindenképpen várnod kell amíg biztosít kiszámítható életet a családjának, nyilván nem egy tróg rt akarsz hanem férfit és ő is csak akkor lesz kiegyensúlyozott ha amit tud megtesz a gyerekeiért.És mindenképpen jó egy kis idő amíg a családjával rendezi a dolgokat addig kiderül az is ki mennyire gondolja komolyan és mit érez. De valószínűleg azért kétségek gyötrik és elbizonytalanodik majd nem tudja hogyan csinálja hogy jó legyen minden ezért csak lassan és majd kialakul. De amit írtál hogy a kollégái előtt sem titkolódzik azt valószinüleg hiuságból teszi nagyobb macsó ha odáig van érte egy fiatalabb nő és ezért nem bánja ha észreveszik főleg ha még jól is nézel ki. Ezért csak

óvatosan és ha válalod vàlaljátok a nehézségeket akkor van esélyetek. Egy ismerősömnek ugyanez összejött.

Bocs Hosszú lett.

80. 745dbbcbc4 (válaszként erre: 67. - Hajnali madar)
márc. 2. 15:17
Ez bizony szomorú:(
79. Parapluie (válaszként erre: 77. - Michelle.r)
márc. 2. 10:41
Szívemből szóltál!
78. Parapluie (válaszként erre: 71. - 🤷‍♀️)
márc. 2. 10:40

Ki mondta, hogy azt szagolja, amit leszakított? SENKI!

De mondhatsz bármit, hazudni és megcsalni a másikat, ahelyett, hogy kilépsz a kapcsolatból és tökösen bevállalod, hogy nem jó már, az szánalmas...

Törődés? Kapcsolat?

Miről beszélsz? Lopott fél órákról, titkolózásról egy olyan kapcsolatban ami saját elmondásod szerint is hitegetésre épül? Nevetséges, ne is haragudj.

Mindenki maga dönti el, hogy milyen kapcsolatba vág bele. Ha én összejövök egy iszákossal, ne csodálkozzak ha inni fog. Ha egy "nőverővel" ne csodálkozzak, ha megver. És igenis, ha vállalom a szeretői státuszt, akkor tudjam azt, hogy mivel jár. És ne a 10. fórumot nyissam, hogy nekem milyen rossz, és kérlek erősítsetek meg benne, hogy biztos el fogja hagyni a feleségét.

Nem fogja... Ti szeretők sokszor csak a szexre kelletek, jó kötöttség nélkül valakivel venni. De nézhetjük jobbról-balról-elölről-hátulról akkor is a feleségéhez megy haza, és valami oka csak van, hogy nem hagyja ott őket....

77. michelle.r (válaszként erre: 71. - 🤷‍♀️)
márc. 2. 10:03

"Én szerelmes lettem hitegetés segítségével, de nem bánom, mert, amíg úgy érzem van értelme várnom, addig várok. Ha pedig már nem lesz vagy lesz más, szépen csendben, biliborítás nélkül lépek ki."


Vagyis hagyod magad kihasználni. Annyira nagy és mély a szerelem, hogy ha bejön úgy is jó, ha nem, úgy is?


Az miért nem opció, hogy még az elején tisztázzátok, hogy mennyire komolyan az érzelmek, aki házas, szándékozik-e tisztessesen bánni a társával? Még akkor, amikor senki nem kerül megalázott helyzetbe? Most komolyan, neked nem megalázó, hogy telnek a hónapok, majd az évek, és mégis a családjával marad?

76. globus (válaszként erre: 71. - 🤷‍♀️)
márc. 2. 10:01

Nem kell rosszban maradni. Csak ki kell lépni, aztán indulhat a kever-kavar bárkivel, legálisan. De nem lépnek ki, hanem sunyin, hazug módon csalnak. Ja, annyira mégsem volt rossz. Szerelem sem "megtörténik". Előtte aktívan cimborálnak, sokat tesznek érte a felek, mielőtt "szerelem történik" velük.

Nem kritikának szántam, csak csipanyílasztónak.

75. michelle.r (válaszként erre: 68. - Gyere őrült)
márc. 2. 09:52

Igen, megtörténik. Bárkivel, bármikor az, hogy szerelmes lesz. De az embert az állattól többek között az különbözteti meg, hogy nem az ösztönei vezérlik, hanem a döntései.


Mibe vágjon bele, ha szeretik egymást? Abba, hogy a 8 hónapos gyerek mellől elrángatja az apját? Megteheti, csak ne feledje, azt a nőt is egykor szerette, és ne csodálkozzon, ha majd egy új szerelem mellőle is elviszi.


Igaz szerelem útjából félre kell állni. Van az úgy, hogy az ember akkor találkozik az igazival, amikor már házas, gyereke is van. De az nem úgy működik, hogy suttyomban összejárunk dugni, hanem a házas fél rendezi a sorait, és utána kezd az új kapcsolatba.

márc. 2. 09:13
Soha.
márc. 2. 05:41
Felesleges
márc. 2. 05:34
szakítsd meg vele a kapcsolatot
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook