Adatlap képek (beszélgetés)
Szerinted én kinek a mijére vagyok irigy?
Ne válaszolj kérlek, ez csak egy költői kérdés volt. Meg amúgy is, biztosan degradálna, h egy ilyen fórumba írsz :) Ez méltatlan lenne hozzád.
Nekem úgy tűnik, te érsz rá, de nagyon! Megengeded magadnak azt a luxust, h olyan fórumba írsz, ami nem érdekel, továbbá te, igen te élezed a feszültséget azzal, h bár nem érdekel, beleszólsz a témába és még te értetlenkedsz, h nem mindegy -e nekünk, h ki-mit tölt fel? Ha már nem is érdekel, akkor neked nem mindegy, h ki-mit ír? És te erre ráérsz basszuskulcs?
Szerintem az a szánalmas, amikor valaki beleír egy fórumba, h nem érdekli a téma. És, mint te, még véleményt is alkot egy olyan témáról, ami nem érdekli. És még fel is háborodik rajta.
Akkor most mi is van? Irigyelsz minket, h van időnk ilyenre és szted ez a legnagyobb problémánk?
Úgy tűnik, neked is van időd erre és neked is ez a legnagyobb problémád.
De, ha gondolod, indíthatunk fórumot arról, h mennyit szeretnénk fogyni, vagy a lakáshitelemről, vagy a szemét barátnőmről/férjemről/főnökömről és még sorolhatnám.
Akkor meg az lenne baj, nem?
Nem tudom, hogy a fenébe sikerül egyeseknek még egy ilyen jellegű, abszolút nem komoly fórumon is kötekedni, meg balhézni ... Ebből is látszik, mennyire nem érdekel senkit egy adatlap kép :)
Tavirózsa, az eredeti témához még annyit fűznék hozzá, h igazából azt sem értem, miért van az, h van, aki ugyanazt a képét (nem viccelek) kb tízedszer tölti fel magáról. Ha jól figyeltem, heti 1x?! Hmmmmm :)
Persze, hogy nem rám gondolt! Meg nem is Kujonra!
Csak úgy összességében azok a csúnya emberek, akik ide jönnek renitenskedni, megzavarni a rendes emberek nyugalmát, de még véletlenül sem szabad megnevezni őket, mert hát az milyen dolog lenne!:))
Nahát, irgumburgum!:))
Tényleg nevetnem kell, és tényleg nem vettem magamra az inget.
Akiben egy csepp lazaság sincs, semmi humorérzék, semmi vidámság, az csalánt szopogat, és és telik el az élete. (Ezt mástól olvastam, tetszik ... :))
Most nemazér', de tehetnél már ki valami klassz fotót ... :D
:)Mivel sosem volt kint képem nekem marhára nem ingem,nem is vettem magamra.Csak a véleményemet írtam le, te kértél véleményeket:) Ide sosem tennék ki fényképet.Pont az ilyenek miatt. Nem lehet mindenkinek megfelelni.Engem ne a kép alapján ítéljenek meg,hanem az írásaim alapján.Hisz a net világa a fórumozás azt hiszem erről szól.:) Előre tudom mi lenne. Ha lenne rajtam kalap az lenne a baj,ha nem akkor meg az.Szerintem nyugodj bele abba,hogy itt nem te és nem én szabom meg ki hogy nézzen ki,mit tegyen ki magáról. Emberek.Mind.Egytől egyig.Valaki egy szál semmiben,valaki terhesen nagy hassal,csak azért,mert NEKI az jó.Nincs jogunk más felett ítélkezni:)Nem hinném,hogy ez annyira zavarna.Már ne haragudj,de mennyivel jobb egy csokor virág,vagy karácsonyi képeslap,lehet,hogy másnak meg az nem tetszik, azt tartja gyerekesnek.De ne kelljen ezt már egy felnőtt embernek magyaráznom.
És ezeket a soraimat Puszedli védelmében írom.Persze tudom,te nem rá gondoltál mikor nyitottad a fórumod:) Én ezzel a témát befejeztem, szia!
Én nem fikáztam senkit szerintem, nem írtam neveket és csak véleményekre voltam kíváncsi.
Mondtam, hogy akinek nem inge nem veszi magára.
Ha valaki mégis, hát.....egyáltalán nem sajnálom és nem is érdekel. :)
Igazad van!
El kellett volna indítani a kb: 1000. FOGYNI AKAROK fórumot.
Az végül is tuti érdekesebb lett volna!
nem az?
és mégis mozog!!!!:D
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mennyi a súlyfeleslegem? (Képek az adatlapon.)
- Visszafessem sötétebbre? :S Képek az adatlapomon...
- Mit gondolsz az adatlapomon lévő képekről?
- Vajon mi lehet ez a bőrömön? Képek az adatlapomon
- Hogy tudom feltölteni a képeket az adatlapomra? Nekem nem sikerült.:((
- Tudja-e valaki ennek a virágnak a "hivatalos" nevét? (Képek az adatlapomon.)