Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Abbahagytam a főiskolát pedig 4.5 volt az átlagom. fórum

Abbahagytam a főiskolát pedig 4.5 volt az átlagom. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

15. Gznnjn
jún. 30. 17:28
Én meg nem, pedig volt 3.1 is az átlagom.
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Alinka01)
jún. 30. 12:14
A fene tudja. Vegülis csak egy vallomás. Gondolom hangulati dolog lehet, az örökös elemző es értékelő agyam épp ezt dobta a felszínre. 🫣
13. alinka01 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 29. 18:40
Ha az első év után tervezetten terhes lettél, akkor nem is gondoltad komolyan azt a főiskolát. Így fölösleges is ezen rágódni, főként 17 év után! Valamiért mégis idehoztad ezt a régi történetet. Vajon miért?
jún. 29. 10:02

Ennek nem látom értelmét, én soha nem tennék ilyet, ha már több féléven is túlvagyok.

Volt egy kolléganőm, aki szintén abbahagyta a főiskolát, holott már csak a szakdolgozat megírása és a végső vizsgák álltak előtte.

Én elvégeztem főiskolát főleg azért, hogy a közalkalmazotti besorolás szerint több fizetésem legyen. A tanulmányaim során több tantárgy megtetszett és végül befejeztem 4,8 eredménnyel. Holott alapból úgy indultam neki, hogy csak azért megéri, hogy a fizetésem több legyen.

11. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 29. 09:54

Ismerek valakit, aki utólag nagyon megbánta, amiért nem fejezte be a tanulmányait.

Azt kívánom Neked, hogy ne járj ugyanígy!

10. globus (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 29. 08:30

Nyugdíjas ne akarj lenni, annyira nem jó. Nem mindegyikük a pénz miatt dolgozik tovább. Kell a hasznos munka érzése, társaság.

Ha élvezed, amit csinálsz, akkor helyeden vagy.

jún. 29. 08:22
Akkor miert foglalkoztat a tèma egyaltalán??
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Myra)
jún. 28. 18:44

Jobban keresnék vele, de inkább nyugdíjas szeretnék lenni, mint mas beosztásban dolgozni. Egyébként a beosztásom pont nekem való, azt csinálom, amit szeretek és eleg jó is vagyok benne. Szoval ebből a szempontból nem bánom.

Egyébként az alapsztori meg 17 éves történet.

7. Myra (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 28. 18:31
Később meg fogod bánni. Tapasztalat.
jún. 28. 18:23

A második év előtti nyáron terhes lettem, és terveztük is, csak a toxémiát nem terveztem hozzá.

Aztán meg elvesztettem a motivációt.

Úgyhogy nár nem is fogom befejezni.

jún. 28. 11:13
Jesszusom mièrt? Sokan buknak ki az elso par felevben, de azt javaslom probáld befejezni
jún. 28. 09:20
Még folytathatod.
jún. 28. 09:13
Szerelem? Gyerek? Anyagi csőd?
jún. 28. 02:31
Miért?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook