Abbahagytam a főiskolát pedig 4.5 volt az átlagom. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ennek nem látom értelmét, én soha nem tennék ilyet, ha már több féléven is túlvagyok.
Volt egy kolléganőm, aki szintén abbahagyta a főiskolát, holott már csak a szakdolgozat megírása és a végső vizsgák álltak előtte.
Én elvégeztem főiskolát főleg azért, hogy a közalkalmazotti besorolás szerint több fizetésem legyen. A tanulmányaim során több tantárgy megtetszett és végül befejeztem 4,8 eredménnyel. Holott alapból úgy indultam neki, hogy csak azért megéri, hogy a fizetésem több legyen.
Ismerek valakit, aki utólag nagyon megbánta, amiért nem fejezte be a tanulmányait.
Azt kívánom Neked, hogy ne járj ugyanígy!
Nyugdíjas ne akarj lenni, annyira nem jó. Nem mindegyikük a pénz miatt dolgozik tovább. Kell a hasznos munka érzése, társaság.
Ha élvezed, amit csinálsz, akkor helyeden vagy.
Jobban keresnék vele, de inkább nyugdíjas szeretnék lenni, mint mas beosztásban dolgozni. Egyébként a beosztásom pont nekem való, azt csinálom, amit szeretek és eleg jó is vagyok benne. Szoval ebből a szempontból nem bánom.
Egyébként az alapsztori meg 17 éves történet.
A második év előtti nyáron terhes lettem, és terveztük is, csak a toxémiát nem terveztem hozzá.
Aztán meg elvesztettem a motivációt.
Úgyhogy nár nem is fogom befejezni.
További ajánlott fórumok:
- 28 évesen még elkezdenétek főiskolát?
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Folytatni ott ahol abbahagytuk?!
- Négy éve végeztem el a főiskolát, azóta keresek tanítói munkát. Miféle pluszt kellene még nyújtanom, amivel találhatnék is?
- Tud valaki olyan főiskolát, egyetemet ajánlani, ami természetgyógyász képesítést ad, és nem sima okleveles képzés?
- Munka mellett érdemes elkezdeni a főiskolát levelezőn?