A Titok- a vonzás törvénye - Sikertörténetek (beszélgetés)
tessék egy másik sztori: berosált a laptopom, se kép, se hang, a szerviz csak a fejét csóválta. újat venni nem akartam, mert elég drága volt, jól felszerelt,és amíg nem mondták ki a halálos ítéletét, reméltem, hogy megtalálják a megoldást. viszont dolgoznom kellett volna. kölcsön kértem egyet, de az meg elég leharcolt volt már, lassú, az akkumulátora teljesen tropa, csak hálózatról ment, ami egy laptopnál nem éppen jó. határidős munkáim voltak, viccesen annyit mondtam, hé, ti ott fönt, oldjátok meg ezt a helyzetet.
még aznap délután elnyifogtam valakinek, hogy nem tudom megcsinálni amit ígértem, mire ő azt mondta, van egy laptopja, amit a cégnek vett, de a embere, akinek vette kilépett, nézzem meg és ha megfelel, máris az enyém.
erre rá két nappal közölte a szerviz a diagnózist, annyit kellett volna ráköltenem, amiből kijött volna egy új, azt meg nem akartam. így lett új csili-vili laptopom.
ez saját tapasztalat....
minél több olyan dolgot csinálok amit szeretek, annál jobb a közérzetetm, annál több a poz benyomás, annál könnyebb vizualéizálni azt a poz dolgot amit szeretnél...
na, ezt nemtom jobban megfogalmazni-)))
itt-csak lovagoltam egyet a bnőmnél-poz érzések-))))
na, hát szerencsére elég optimistaember vagyok, csak mint tudjuk vannak kétségeink, amik önkéntelenül bukkannak fel bennünk..azt is tudom már, h folyamatosan érdemesvmi olyat csinálni ami poz érzéseket váltanak ki-ld ló-)))mivel ufgy könnyebb ráhangolódni arra amit el szeretnénk érni...
de hát ..........MÉRT NEM HÍV MÁR FEL?-))
az érzés is megvan...tuti mindig összejön amitakarunk?????
Ne aggódj emiatt. Nekem van amire már több mint egy éve koncentrálok, és szeretném nagyon de mégse jön össze. Nem is a koncentrálás a lényeg hanem az érzés. Azt meg tényleg nem könnyű elhitetni saját magunkkal hogy már megvan amit akartunk és hogy úgy is érezzük magunkat. A különbőző frekvencián rezgő gondolotok összeadódnak. Külön a pozitív és külön a negatív, de ezek közömbösítik egymást. Tehát ha változó a hangulatod, néha nagyon jó néha meg nagyon rossz akkor nem fog történni se jó se rossz. Ha valamelyik túlsúlyba kerül akkor történnek a dolgok, amik utána érzéseket váltana ki belőlünk amik újjabb hullámok kibocsátását eredményezik. De ha valami eltérít akkor megszakad a folyamat és a másik irányba indulunk. Képtelenség hogy valaki folyamatosan csak jól érezze magát. Valahogy mindíg becsúszik egy kis rossz is. Ha csak becsapja a szél az ablakot és megijeszt, az elég hogy végeszakadjanak a jó gondolatok és elindulja a másik irányba. DE ha tudod hogy hogyan állítsd vissza magad a jó útvonalra akkor ez leküzdhető.
Tudósok megmérték hogy a történések után 16 másodperccel már az érzésnek megfelelő frekvencián rezgő g ondolatokat bocsátjuk ki. Tehát 16 másodperc elég ahhoz hogy 180 fokos fordulatot vegyenek érzéseid és másképp érezd magad.
10000000000% h türelmetlen vagyok, ezt tom..de ettől még nem jobb-)))
addig koncentrálok amig el nem alszom-ált este lefekvéskor csinálom, mert addidgra béke, meg csend van itthon...
persze még absz csak gyakorlati szinten vagyok ezzel az egésszel v csak próbálkozom...nemtom, nehéz kibogoznisaját zürzavarom-)
szóval jó lenne tudni h mindig bejön, vki olyannal dumizni alki már teljesen profi-)))
te h vagy ezzel?
-)))))))
ahhoz sok ember kell-))))
lelazulok, elképzelem amit szeretnék(mostmár tudom nem a hogyant, hanem a végeredményt), aztán jönnek az érzések, tök jól...aztán továbblépek...aztán reggeltőlestig zakatol a fejemben...akarom, mikor már, mért nem még mindig-)))sztem ezt nem kéne...
Elengedni annyi, hogy elhiszed, hogy megkapod. Hogy a könyv példájával éljek: Ha katalógusból rendelsz akkor sem postázol minden nap.
Nekünk a házunk is tökéletes példa erre: Akkor még nem ismertem a "titkot"
Mikor megjött a vevőnk a városi lakásunkra, Hatalmas lendülettel keresgélni kezdtünk. Hirdetések, újságok, kérdezgettük a falubelieket.Ezzel keltüónk, ezzel feküdtünk. Megméztünk rengeteg házat , egy sem felelt meg igazán.(szinte csak vert falu házak voltak, vizesedtek, pici konyha, stb) Végül egy 8.5 M-s házat néztünk ki, de csak 5.5 M-ünk volt, a többit hitelből akartuk. Bejött a válság, rájöttünk, hogy nem kapunk annyi hitelt, teljesen összetörtem és akkor engedtem el. Lesz ami lesz, nem tudtam hogyan tovább. Aznap csörgött a telefon: Keresünk e még házat, mert ha igen , akkor van egy: 5,5 M szigetelt tégla, sűrgős lenne eladnia, ezért vitte le az árat :) (még alkudnunk sem kellett)
apróságokat kértem csak-)
találozzak vkivel, kis plussz bevétel...ilyenek..
most egy személyt szeretnék bevonzani(na jó már félig sikerült)csak nem teljesa dolog.. s talán pont az érzelmi érintettség miatt görcsi van..-)ki kéne ebből lábalnom..akkor ok lenne a dolog..remélem..
igen...
de néha mintha "bezavarodnák"-))
megrendelem,megvan az érzés is, érzem amit szeretnék, stb...de "el kéne " engedni..viszont, ugy érzem, ha érzelmileg kötött vagyok a rendelést illetően...anyira becsavarodok, meg görcsölök, h pl szeretnémszeretnémszeretném...ez nem elengedés...szóval félek, h vmit rosszul csinálok,azért nem jön össze..