A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Anyám ritkán jár hozzánk fèl èvente de akkor itt van 1-2 honapot. Pont ez az időszak van. 2 hete van itthon de nekem elèg. Nem nagyon beszèlünk csak ha muszáj elvagyunk mert muszáj. Bár szerintem ő azt hiszi minden okè vagy ő is megjátsza magát... Sőt inkább...
De jól esett beszèlni kibeszèlni ezt ... :)
Szerintem nem mosoly. Hanem a kapcsolat megszakítása.
Ha csak mosolyogsz és nyelsz, annak csak az egészséged látja kárát :(
Èn a falutól nem parázok hiába nem tűnik úgy elèg nagy szám van ès nem szeretem ha hülyènek nèznek. Elèggè megválogatom kivel beszèlgetek ès nincsenek is sokan. De a család szent! Nekem sajna akinek kellene annak nem.. Nem sűrűn adtam a vèlemènyükre mert akkor a Párom már règ nem a Párom lenne ... De igaz tudom ès tudom teljesen lehúz negatìvba totál szar kedv mèrges ideges vagyok. Ezt mind tudom de annyira hülye vagyok ehhez hogy túl lèpjek rajta hogy na. Ezt kellene gyakorolnom mèly levegő mosoly...
Köszönöm Marcsix :) Olyan jó volt látni ahogy tapsikolt meg mocorgott a kèpernyön.
Átìrták Március 25-re a dátumot :)
akkor tényleg nem én bennem a hiba, én is igy gondolom és igy is teszek :)
így van. Akikre számíthatok azoknak visszafelé is megy a max. segítségnyújtás stb. de aki nem érdemli meg annak semmi :)
sajnos vannak, és akkor vedd számitásba ha vidéken van az ember... mindenki ismer mindenkit... -.-"
Ugyan így voltam én is! Aki energia vámpír eltávolítottam a környezetemből, mert kisajátítottak, beszippantottak. Mindig rosszkedvű voltam, levert ha a közelemben voltak és traktáltak a hülyeséggel..amióta ez nincs azóta sokkal nyugodtabb vagyok, annak ellenére is ha nincs annyi program, és nem hívnak annyi helyre.
:) szerintem minden rendben van azzal amit irsz. Vágysz rá és kész. Én is vágyom a harmadikra :)
:)) akkor elképzelhető. bár nálam mára ugy néz ki a folyásom csökkent eddig legalábbis úgy fest.
tudod, én úgy vagyok vele, hogy akár rokon, akár anyám, akár más, ha valaki lefelé húz az életben, csak a negatív dolgok jönnek ki belőle, akkor nem érdemli meg, hogy foglalkozzak vele, csak a saját életeteket rontjátok, ha hagyjátok magatokat lehúzni általa, sajnos vannak ilyen emberek :(
nálunk szerencsére nem anyum a rosszindulatú :) csak az ilyen környezetemben lévő embereket én kiiktattam, volt közte bőven rokon is
Köszönöm <3 nem nagyon bìrom most ezt ìgy szeretnèk magamra magunkra figyelni nem ilyenekre hogy mi lesz ha.
Az a baj vagy nem baj hogy probáltam elengedni ezt a kisbaba tèmát. Volt egy idő hogy a 3 . gyerek születèse után úgy èreztem kiteljesedtem. 1 èves koráig szoptattam gyönyörű volt minden..majd előjött egyszer mi lenne ha...de aztán ááá hol saját magamnak is. De most ès nem a fórum hatására de nem bìrom csak úgy elengedni ezt az egèszet. A gyomromban görcs van ès nem tudnám sìrás nèlkül kimondani hogy nem akarok már babát... Nevetsèges vagyok 30 èvesen ... Na de majd lesz valahogy.
Ugyanezt érzem én is szóval lehet a premens vagy a palást, mert én cickát nem ittam... Ja meg nekem is van sűrűbb folyásom is.
igy van. Nálunk is ilyesmi helyzet volt, csak nálunk forditva. Anyósom volt ilyesmi mint anyud... hát... elveszitette a fiát és a fia családját teljesen... És nem tehetek róla... megpróbáltam mindent. De a természete...
Hozom -hozom mert mindig eltűnik
Noara: szeptember 13. ???
Zsuzsimanó:szeptember 14.
Maditta: szeptember 19.
Marcsix: szeptember 21.
monita11: szeptember 22.
Jakee84: szeptember 22.
Bai90: szeptember 22.
Dohány Kati: szeptember 29
Edit: október 1
Anna: október 2.
Norcsyka77: október 3
kerkika: október 5.
LLLLL: október 6.
Timilight: október 6.
imagine03: október 9.
Kismano3: október 11.
Molly2015:október 11.
csimicsanga
Roxi
Fibi
Fildus
én cickát is ittam ciklus első részébe, majd most premenst. Szinte mindennap érzem hogy van méhem és petefészkem. Kisebb szúrások mindennaposak de konkrétan már mensi óta. :D most ovu után viszont erősödtek a dolgok. érzések, szúrások, nyilalások. irtam épp ma, hogy lent lent nagyon lent baloldalt (domináns petefészeknél, ahol volt a tüsző) érzek szúrást nyilalást, nem folyamatosan, de elő elő jön sűrűn. Néha jobb oldalt viszont feljebb érzek még valamit, de az ritka. Hogy ez mellékhatása e a premensnek, vagy a cickának vagy palástnak nem tudom. szerintem csak dolgoztak a teák és azt érzem.
:') Jajj a kis drááága :) Imádni való :) rendesen meghatódtam :) Nagyon nagyon boldog babavárást és problémamentes hónapokat kivánok :) Vigyázz magadra nagyon :) és a kis szépségre is :) pusziii
Egyáltalán nem vagy hülye. családcentrikus vagy és anyud nem igazán. Ezért nem értitek meg egymást. Ez a fórum jó ha a szó szoros értelmébe vesszük a terhesség jeleiről szól, de már inkább átalakult egy családi kis klubbá, és azért vagyunk itt hogy bármiről bármikor bármit letudjunk kitudunk irni magunkból. És hogy egymást erősitsük támaszt nyújtsunk igy neten keresztül egymásnak jóban és rosszban is itt vagyunk egymásnak. Bármi van mindig szivesen meghallgatunk (szerintem irhatom többesszámba) mindenkit, és próbálunk tanácsot adni segiteni. A horoszkóp se lenne nagyon idetartozó, mégis beszélünk arról is :) Szerintem minden idetartozik ami velünk történik :) Hiszen már elég régóta ismerjük egymást :)
Én megpróbálnék leülni vele és megbeszélni ezt, hidd el tudom miről beszélek...ha nem érti meg így járt, neked van családod , neki pedig nem lesz.
Az a baj, hogy anyud hiába is a párod mondja el, neki nem nagyonfog szólni egy rossz szót se, de később ugyanugy te fogod megkapni, és te fogsz hallgatni. Ismerős a szitu, nálunk is a férjemnek nem mondanak semmit én hallgatok mindig mindenben. :( Viszont jól látja a párod.
Akkor tényleg aranyos az anyósod :) huuu :( Nem értem miért ilyen anyud. De akkor inkább tényleg anyósod felé nyiss jobban, és talán anyud majd megéri hogy "elpártolsz" tőle és talán elgondolkodik magán. Te jó ég borzaszto amit olvasok :( Idegi alapon van ez az orrvérzés... mindenesetre anyudtól kicsit távolabb kell kerülnöd, mert a stressz is tönkretesz és az neheziti is a babásodást. És egy két kivizsgálást is lehet elkéne kezdeni. :(
Sziasztok! Nagy nehezen visszaolvastam 2 napi termést. Lassan kezdek aklimatizálódni a szombati buli után. :) Marcsix, neked van valami mellékhatása a premensnek? Én jó pár napja szurkálásokat érzek két oldalt a hasamban. De leginkább a jobb oldalon. Hőt 2 napja nem mértem, mert tegnap ugye hajnalban értünk haza, ma meg 5kor keltem.
Felraktam kicsit mosott kèp :)
:( Én bizom benne, hogy volt, de azért én szerintem tényleg felkereshetnél egy másik dokit.
Sajnálom ez a fórum nem erről szól...csak nèha azt èrzem èn vagyok a hülye..
Az embert nem èrdekli ő nem aggodik.semmièrt úgy irigylem ez miatt..azt mondta ő (tegnap) elmondja anyámnak hogy ja tervezzük ès akkor? Tök igaza van jól felkellene szìvni magam igyekszem..
További ajánlott fórumok: