A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Elsősorban a méh tapintásából állapítja meg (nagyobb lesz és puha), de a hüvely is megváltozhat. Ha terhességet feltételez, akkor csinál uh-t, hogy lát e már valamit. Én kértem volna egy beutalót vérvételre. :) Mikor kell visszamenned, hogy megint megnézzen?
szia.gyógyszertári volt , de nem tudom lehet az is probléma volt hogy a reggeli második pisiből csináltam.De most kicsit megreccsentem, mert az ultrahangon nem látott semmit a doki (6 hetes) azt mondta lehet korábbi terhes vagyok nem 6 hetes.
De mondja már meg valaki hogy ha megvizsgál a doki miből állapitja meg hogy terhes vagyok????Mert nekem a doki állapitotta meg.
Sziasztok,volt itt valaki aki clostyl-tól lett terhes?Második hónapja szedem és most bízok benne!:)
Gratulálok! :-)
Köszi, hogy leírtad a történetedet.
Boldog és problémamentes babavárást kívánok!
Sziasztok! A babaprojekt miatt két hónapig megszállottan keresgéltem a jeleket magamon, volt ovu teszt meg barátcserje kapszula meg minden, menses előtt hőhullámok gyötörtek, érzékeny voltam szagokra, már vártam, hogy teszteljek, de Megjött. Aztán a május alaposan lefoglalt, barátnőmnek szülinap, leánybúcsú szervezés, esküvői tánc gyakorlás, ruhapróba, mindez munka mellett. A lagzi napján kíváncsiságból csináltam egy 400 ftos tesztet, időn belül extra halvány csík 😊 pedig korai volt, főleg 25-ös teszttel. Most jön a lényeg, visszagondolva többször is megszédültem, akár ülve is. Betudtam akkor folyadék hiánynak, az esküvői teendők és a munkahelyen egy kedvelt feladat teljesen elvette a gondolataimat, bár volt egy álmom, hogy a két csíkos teszttel kergetem a barátnőmet, hogy elmondjam neki. Ezt meg betudtam annak, hogy az előző hónapokban csak ezzel foglalkoztam. Utólag okosabb az ember, ha annyira vágyik a babára, minden jelet szeretne annak venni, pedig más is lehet. Legyetek kitartóak, hogy egyszer úgy is sikerülni fog, vagy inkább próbáljatok valami mással foglalkozni, higyjétek el, elrepül az a két hét. Nekem is Bejött 😉 7hetes4napos vagyok
Szia Szusi! Köszönöm a válaszodat! :) Én is csináltam Ovu tesztet ebben a hónapban egy egész dobozzal el használtam viszont nekem nagyon halvány volt a második csík, sőt még a normál csík is. Nem tudom mi lehet, remélem csak a teszttel volt problémám és volt peteérésem ebben a hónapban. Én is nagyon bízom a trimeszterben, annyi jót írnak róla és nagyon sok nőnek segített már. Jövőhét végén kell megjönnie a menzesznek, remélem meg is jön, az már fél siker lenne. :)
Szia! En majus vege ota szedem, ugy hogy marciusban volt utoljara menstruaciom. Es peteerest csinalt nekem :) jovo het vegen kiderult, sikeresek voltunk-e mert a lutealisom mindig 14 nap :) De ha nem is sikerul.. A peteeres is oriasi dolog...ilyen eros sosem volt az ovutesztem mint ebben a honapban. En is bizok a Trimeszterben.
Köszönöm szépen!!! Hétfőn hívom majd a dokim, hogy mikor mehetek.
Vigyázz addig is magatokra és könnyű szülést kívánok.
Jól, csak elég húsmentesen, ami nekem annyira nem tetszik :D
Jól főz?
Na tessék azt mi vagyunk a rasszisták... :D
Ááááá, én híztam kitudja már hány kilót az ő ételeitől, a kötelező híd-múzeum-szoborlátogatáson túleső időben ki sem lehet robbantani a konyhából, egész nap süt és főz :D
Nem nehéz velük - legalábbis ennyi időt nem -, mert nagyon nyugis emberek, ilyen a párom is... talán örökli a gyerek is :D
Amúgy 3. napon "após" megemlítette, hogy nem nagyon tetszett nekik, hogy az egyetlen fiú fehér nőt választ, de azért aranyos vagyok, úgyhogy ne aggódjak... :DD
:DD és hogy ment a találka anyósékkal? Volt lángos? :D
Kb 2 hete. Most vagyok 8. hétben, úgyhogy az én szüleimnek való bejelentésig még várok 1 hónapot, a "anyósék" pedig megtudják még a hétvégén, mert élőben akarjuk és jövő héten repülnek vissza Afrikába, most itt vannak látogatóban nálunk.
Párom szerint az anyukája sejt valamit, mondjuk nem lenne csoda, ő 7 gyereket szült, van tapasztalat. :D
Eloszor is gratulalok. Megkerdezhetem, hogy milyen markaju tesztet hasznaltal, ami nem mutatta ki a terhesseged?
Hát ennyi :D Hogy vagy? Mióta tudod?
Köszi! :) Még nem tudják a szüleim és a párom szülei sem. Nem félünk elmondani, csak ők olyanok, hogy úgyis rögtön világgá kürtölik, én pedig még nem vagyok 12. hetes, addig nem szeretném, ha nagyon publikus lenne. :) Rajtam kívül csak a párom és az orvosom tudja, itt meg írok róla néhányszor, mert amúgy nehéz magamban tartani teljesen. :D
De nem hiszem, hogy problémázni fognak. Biztosan korainak fogják tartani, mert az is, dehát ha jönni akar, akkor jönni akar. :D
Nahát! Gratulálhatok vagy baj lett belőle otthon? Mindenesetre biztos gyönyörű kis tejcsokoládé lesz! *.* :)
Szia!
A tablettáról nem tudok tapasztaltot írni, de PCOS sajnos jelen van az életemben és várandós vagyok. Nem "tettem érte" semmit, nálunk egy "kis baleset" eredménye a baba, kicsit lazábban is kezeltem a védekezést, mondva a PCOS miatt úgyis méginkább kisebb az esélye. Szóval nem reménytelen a helyzeted emiatt szerintem. :) Nem tudom milyen arányban esnek teherbe a betegség mellett, de gondolom nem vagyok egyedi eset.
Sziasztok! Használja vagy használta valaki közületek a Trimeszter tablettát? Facebookon van egy oldal ahol nagyon sokan dícsérik, hogy sok babaváró nönek segített, én is elkezdtem szedni nagyon bízom benne, hogy nekem is segíteni fog, hiszen már több, mint egy éve próbálkozunk babával, 2 hónapja Volt egy mütétem PCO miatt, azóta találtak egy 4x5cm-es cisztát. Nagyon bízom ebben a csodaszerben, hogy nekem is segíteni fog és egyszer én is anyai örömök elé nézhetek. Van esetleg valaki közületek aki használta és segített neki, esetleg aki PCO-s Volt és teherbe esett? Köszönöm.
Hát még mindig nem minden kerek...holnaputánig is igy marad egy tesztet megér. A dokik meg honnan tudják,h 9-12 hónapja vagy csak pár hónapja próbálkoztok...a mostani dokimról nem mondok véleményt...nem is lehet,mert a szavaiból (amit az asszisztensnek jegyzett meg) a googlebol tudom mit mondott. Amikor szóbahoztam a babát,annyit mondott,h menjek haza,ugorjak a férjemre és ennyi. Csak pislogtam. Utánna tudtam meg,h az érték ami nekem tulzott volt tüszőrepedést takarta...nem aggódom...ha hétfőig igy marad teszt. Ha negativ a következő hónap nyugosabb lesz. Csak pozitívan :)
Sajnálom, hogy megjött! :-(
Az nem árthat, ha megkéred a dokidat, hogy küldjön el pár vizsgálatra.
Általában egy év sikertelen próbálkozás után küldenek el, de ha rendes a dokid akkor talán hamarabb is. (Vagy egy picit füllentesz.)
Gratulálok és további erősödést kívánok a csíkoknak :-)
Nekem is még feszült mindenem 2 napja is...nem igazán értem,de nem keseredem el. Húzós hónapunk volt. A barátcserje,palástfű és E vitamin talán segit. Nah meg a nyugalom :)
csak elég sok jel volt... :(
Basszus... annyira biztos voltam benne :( sajnálom! Remélem következő hónapban sikerül! :) Nekem sem mindig egyforma egyébként, bár nem vagyok orvos, de szerintem nem feltétlen jelent bajt. Meg nem is volt pontos, mégis terhes vagyok :)
További ajánlott fórumok: