A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Igen, ez floodolásnak számít, csak ez akkor nem jutott eszembe..:D
Az a szivárványos rész nem biztos, hogy eljön, de a lényeg a 9 hónap végén a pici babóca a kezedben, akkor majd megjön a szivárvány is!:)))
Sziasztok! Gratulálok a babásoknak! :)
Ma voltam dokinál, mehetek 3. és 21. napi vérvételre.
Már az első 5 hetet kívülről fújom mi történik odabent, szeretnék már tovább jutni az olvasásban :)
feltettem a telómra az Édes kisbabám appot is :D
Szia nagyon drukkolok hogy mégse jöjjön meg!!!!! Korosztályban sorstarsak vagyunk bár még így is te vagy a fiatalabb: -)de az én esetem bonyolultabb
Remélem sikerrel járatok,
Üdv
Tyúkanyó (Erzsók)
Persze, ez egészen más. És teljesen érthető, hogy mindenki itt akar már tartani és biztos vagyok benne, hogy fogtok is, ki előbb ki sajnos utóbb :) De eljön mindenki ideje! :)
Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy az aggodalmak nem múlnak el csak mások veszik át a helyüket. ÉS persze csodálatos amikor tudod, hogy mi okozza a rosszulléteket és a megmagyarázhatatlan fáradtságot és álmosságot. De vannak pillanatok, órák és napok amikor ez sem fenékig tejfel :)
Azért kicsit irigykedünk, ha nem baj :)
Én pl. addig nem olvasok semmilyen terhességi könyvet míg a pozi teszt a kezemben nem lesz, de aztán úgy gondolom már el lehet terelni a figyelmünket: kórház, orvos választás, lehet menni terhestornázni, lehet ismerkedni, lehet tervezgetni: név, babaszoba, ruhácskák stb. + mellette dolgozni, úgy érzem akkor sokkal gyorsabban fognak telni a hetek.
Mi meg most tényleg csak várunk. És nem tudjuk meddig.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?