A szülés után a szex szükségesen rosszabbá válik? (tudásbázis)
Ez nem a partnertől függ? Nyitottabbá, bátrabbá válik a nő. De mit kezd ezzel a férfi?
Talán a szülés utáni első élmények még fájók, de azok a sebek is egyszer behegednek.
Nekem a 3. gyerek olyan nagy volt, hogy utána sokat hezitáltam.
Én 17 hónapja születem, természetes úton. Még mindig szoptatok, ez szerintem befolyásolja, hogy ritkábban kívánom, mint korábban.
Fáradtabb is vagyok, mivel már dolgozom és a kislányom éjjel is cicit kér.
Az első alkalom a szülés után kb. 3 hónappal nem volt jó, de azóta rendben. Most inkább a minőség, mint a mennyiség számít:-)
Nagyon sok tényező befolyásolja.
Függ a szülés módjától, a baba méretétől, a szövetek milyenségétől, a gátseb állapotától.
Ha "lent" minden oké, akkor még mindig ott a hyperprolactinaemia, ami szükséges a tejtermelés fenntartásához, ám lecsapja a többi hormon szintjét, ami meg a szexuális vágyhoz elengedhetetlenül szükséges.
Vígaszként annyit: én háromszor szültem, és ennek ellenére még mindig jó a szexuális életem...tehát visszaáll egy idő után. Türelem.
Nekem a szülés után még jobb volt.Akkor éreztem,hogy igazi nő lett belőlem.
Partner csere után totál jó a szexuális életem.A mostani Férjem mindent kihozott belőlem.
Én nagyon paráztam anno....
körülbelül úgy álltam hozzá,m intha megint a szüzességemet veszteném el:)
De azóta is minden szuperul működik, sőt szerintem mindenki érik egyre jobban. Csajok, összefügg ezzel nagyon az intelligencia!! :)
Kilecn éve szültem, már nem emlékszem :(
Lassan negyven leszek és "csak" azt tudom, hogy soha sem volt még ilyen jó mint most!
Lehet, hogy az is számít, hogy közben partnert váltottam? :)
További ajánlott fórumok:
- Számodra miért szükséges, hogy legyen párod?
- Egyre rosszabbá válik a világ. Mi lesz így?
- Normális dolog, ha a nő a terhessége, szülése után sokkal feledékenyebbé, szétszórtabbá válik?
- Császármetszésnél szükséges-e fogadni szülésznőt? Miben tud a segítségemre lenni?
- Bp. I. sz. szülészet Baross u. - Lista a babának-mamának szükséges dolgokról
- I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinikára szükséges beutaló, ha járó beteg rendelésre mennék?