A szeretőt is lehet szerelemmel szeretni?! (beszélgetés)
"Válalkozó volt sok szabadídővel."
Bocs Te írtad....
NEm embergyilkos, hanem egy szent ember, akinek még karácsony napján is van arra ideje, hogy miután Édesapját ellátta, majd a gyermekeit karácsony napján otthagyva, ment és leápolt téged...és az asszonynak épp mint mondott...ételt megy osztani a szegényeknek???
Nem párod, csak szeretője vagy:D
Mit vártál?
Hogy itt majd mindenki azt fogja neked írni, hogy mi szarjancsinék fogjunk össze, és kiabáljuk ki a világnak, hogy nekünk milyen jó?:DD
... de attól még mindig csak a másnap fog neked jutni.
Ha ez így jó, akkor semmi gond.
HA valoban szerelmes es te vagy elete ertelme, akkor valik, hidd el! Kozvetlen kornyezetemben pl.most valik egy pasi 12 ev utan, gyerekkel, hazzal, vagyonnal, nem erdekli,ki,mit szol.
Es karacsony elott 2 hettel koltozott, szval ott nem volt megallj!
naív, érdekes és fantasztikus.
mindenkit lehet, aki megérdemli}}
Nem, ha valakit megcsalnak akkor a házaspár mindkét tagja hibás. Abból a kapcsolatból valami hiányzik.
Mielőtt az a vád érne, hogy azért röhögök rajtad hangosan, mert öregedő, begyöpösödött de főleg hülyére vett asszonyka vagyok, hát nem, bár sokat láttam már az életben, és bizony tapasztalatom is van, és azt vallom, hogy egy házasságért, egy kapcsolatért mindig meg kell dolgozni, ha már letettük egymás mellett a voksunkat...de tudod az ilyen harmadik, unatkozó, és a hülyeségeit még meg is magyarázó picsák miatt néha nehéz.
Én nem állnék le egy hazug ember mellett sem, bár nem hírdetem, hogy magas a mércém...
Arra a kérdésre pedig nem nagyon szeretsz válaszolni, hogy egyedül voltál-e karácsony este, vagy másnap reggel? Ápolnád-e az Apukát, mint ahogy most a feleség teszi, hiszen a férjének túl sok a szabadideje, mint látjuk....de mentsd fel nyugodtan...hiszen a túl sok szabadidejét nem a gyerekeivel tölti, nem az Apjával...szép dolog a szerelem, meg a lila köd, de mindig eljön az idő, amikor fel kell nőnünk, és felelőségteljes döntéseket kell hoznunk.
Hja, es ha szerelmes ,ha nem hooot tojnek ra, mert csak azt mondja, amit hallani akarsz.
Ha annyira szerelmes lenne, csak veled lenne, elvalna, stb. A tobbi csak kifogas.
További ajánlott fórumok:
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- Te tudnál olyan férfit szeretni, aki ha csak egyszer is, de kezet emelt rád? Szerinted ezt még meg lehet bocsátani?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Engem nem lehet szeretni?
- Össze vagyok zavarodva :( lehet egyszerre két férfit szeretni?
- Lehet egyformán szeretni egy anyának a gyermekeit?