A sors válasza (beszélgetés)
Ráadásul rosszul is érzed magad miatta. Akkor vállald fel ezt az érzést, ha magadat akarod büntetni. 😀
A másiknak a te haragod olyan mint falon a légyszar. nem oszt, nem szoroz. Lehet, nem is tud róla.A lényeg, a haragod nem másnak az életét befolyásolja hanem a tiedet. 😀
Ezt hagyjuk!
Fáradt vagyok a hülyeséghez!
Kedves F.I!
Én is megértelek, mindenkit csúfoltak gyerekkorában, engem is mert dundi voltam. De eszembe sem jutna, hogy a fészen vagy bárhol kutakodjak a csúfolkodók után. Egyébként őket is csúfolták. Az egyik az iskola legrosszabb gyereke volt, a szülei elváltak, az apja alkesz volt, az anyja egyedül nevelte. De szorgalmas munkás ember vált belőle. Legalábbis ezt hallottam róla 10+éve.
Ha téged még ennyi év eltelte után is ez ennyire megvisel és foglalkoztat a sérelem akkor viszont azt javaslom, hogy írj nekik a fészen, hogy az ők gyerekei sem egy matyóhímzés és kívánj nekik boldog ünnepeket és biztosítsd őket a megbocsájtásodról:)
De lehet, hogy azt sem fogják tudni ki vagy, de az is lehet, hogy egy jót röhögnek, esetleg a fejükre hamut szórnak és megbánják bűneiket. Minden esetre egy próbát megér:)
Az mennyire irható a gyerekkor számlájára, ha egy 17,5 éves fiú azzal fenyeget, hogy szétveri a hokiütőt a fejeden?
Ő is gyerek még?
Veled értek egyet, a tényekre kell alapozni. Gyerek is lehet csunya, ugy mint barmi mas. Az élet nem olyan, amilyennek latni szeretnénk.
A bosszu nem egészséges, ne pusztitsd az idot és egyebet ra, de mar megtortént a sors altal, igy mar neked nem kell tenned semmit.
További ajánlott fórumok:
- Első babájukat váró kismamák kérdései, válaszai, tanácsai
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak...
- Hogy derítsem ki, van-e nála esélyem? Férfiak válaszának is nagyon örülnék.:-)
- Tedd fel kérdésd, a válaszadás joga a tied! Kvíz játék
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.