Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A problémák leggyakoribb okai a házasságban fórum

A problémák leggyakoribb okai a házasságban (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: A problémák leggyakoribb okai a házasságban

1 2
2016. márc. 17. 20:51
mekkora marhaság ez. ha szeretsz valakit, valóban szereted nem vagy képes félrelépni.
2016. febr. 3. 11:20
Bocsi elírtam:)a hűség nem divat!Nézd el nekem korán volt még:)
48. ba11c7edb7 (válaszként erre: 46. - Loreleine29)
2016. febr. 3. 09:10
Természetesen nem bántottál meg, én csak jó szándékból szóltam. Bár néha én is úgy érzem, hogy kisebbségben vagyok a felhasználók között: a többség rendkívül bunkó módon tud ledorongolni másokat, csak mert egy kicsit máshogy látja a világot, vagy csak egy szeletét.
47. ba11c7edb7 (válaszként erre: 46. - Loreleine29)
2016. febr. 3. 09:01
Te félre értettél! Ugye Te azt írtad, hogy a HŰTLENSÉG nem divat. Holott azt akartad írni -szerintem-, hogy a HŰSÉG nem divat. Csak ezért szóltam, mert úgy éreztem -és azt hiszem jól- hogy pont az ellenkezőjét írtad annak amit akartál!
46. Loreleine29 (válaszként erre: 45. - Ba11c7edb7)
2016. febr. 3. 08:52
Igen és azért írom ezt mert nagyon sok ismerősöm megcsalás áldozatává vált!Tisztelet a kivét......Jah mellesleg én is jártam már így.....Nem kell ilyen nyersen beszólogatni...úgy tudom ez csevegős téma vagy nem????Mindenkinek van véleménye az enyém ez...bocs.Jön egy két idióta aki felborít egy házasságot....sajnos...ezért írtam hogy a hűség nem divat!Aki magára veszi meg ..hát sajnálom.....szókimondó vagyok.De ha ezzel megbántottalak akkor bocs...Akinek nem inge ne vegye magára
45. ba11c7edb7 (válaszként erre: 44. - Loreleine29)
2016. febr. 3. 08:27

BIZTOS, HOGY EZT AKARTAD ÍRNI:


"A hűtlenség ma már meg abszolút nem is divat!Sajnos!" ???

44. Loreleine29 (válaszként erre: 10. - Syria)
2016. febr. 3. 07:12
Na igen Az alkoholizmus is taccsra tudja vágni az emberi kapcsolatokat......A hűtlenség ma már meg abszolút nem is divat!Sajnos!
43. Citromnő (válaszként erre: 42. - Csikil4ny)
2016. jan. 19. 08:50
Lehet hogy igazad van.Ma olyan könnyen veszi az emberek a kapcsolatokat,mert könnyen találnak maguknak másikat,virágról virágra,nem számítva a következményekkel.Ha férfi akkor mindenhol hagy maga után egy gyereket,ha nő akkor innen onnan összeszedi....vénségükre szerintem nagyon kevés ember mondhatja azt hogy együtt élték le életüket,de komolyan.Lehet hogy túlzás amit mondok,de miért nem lehet azt a problémát leülni megbeszélni és nem homokba dugva a fejünket ,vagy a szőnyeg alá söpörni.Szerintem nagyon nagy baj van.
42. csikil4ny (válaszként erre: 41. - Citromnő)
2016. jan. 10. 18:45
Ezelőtt is volt minden, de akkor nem volt ennyire nyilvános. A válás szégyen volt, így a megalázott nő inkább bármit eltűrt, csak ki ne derüljön az igazság, nemhogy a kilépésen gondolkozott volna.
2016. jan. 10. 17:23
Összefoglalva.Miért van ennyi tönkrement kapcsolat?Régen nem volt ilyen. Mi a fene van a mai világgal? Szét megy egy pár,az egyik fél már azzal van aki már előtte 10-el,az meg 20al..mindenki mindenkin végigmegy ha azt nézzük lassan.Undorító.Vagy csak én gondolom ezt így?
40. Citromnő (válaszként erre: 35. - Zsófi2014)
2016. jan. 10. 17:20
Ha dolgozni fogsz,te is lefoglalod magad.Én is voltam abban a helyzetben hoyg nem dolgoztam,áá nem jó.Amint elkezdtem dolgozni,sokkal jobb érzés volt.Így is megvehettem amit lehetett,de úgy jobban esett,hiszen én is tettem hozzá.Kívánom hoyg minden rendben menjen,
2016. jan. 10. 17:11
Sylvanasnak igaza van.Az én párom 10 év együtt élés után úgy gondolta az otthoni bajokat nem otthon beszéli meg,hanem a munkahelyén egy nővel.Ennek az lett az eredménye,hogy érte ott hagyott minket a gyerekünkkel.Pár hét elteltével visszakönyörögte magát,hogy hiányzunk,akkor már megtudta beszélni azokat a gondokat.Azóta bennem a bizalom megingott,és sokkal jobban résen vagyok ha értitek mire gondolok.Azóta is együtt dolgoznak,és elvileg nincs semmi köztük,de mégis rossz hogy a közelbenvan.No meg ott van az hogy ha egyszer megtette máskor is megteheti. Mi a véleményetek?
38. 63a85224af (válaszként erre: 35. - Zsófi2014)
2015. okt. 26. 14:22
Szerintem segíthet.Visszatér az önbecsülésed, fontosnak, fontosabbnak érzed magad, ezáltal nem leszel állandóan feszült, nem robbansz egyszerre.Így nem lesz annyi konfliktus és ami lesz, azt higgadtabb fejjel könnyebb megoldani.
37. Zsófi2014 (válaszként erre: 36. - Érdekes73)
2015. okt. 26. 13:40
Én sokkal jobban fogom érezni magam és az sok problémát megoldhat, de köszönöm szépen a véleményedet! :)
36. Érdekes73 (válaszként erre: 35. - Zsófi2014)
2015. okt. 25. 23:39
Hát attól hogy dolgozni fogsz nem jönnek helyre a problémák...
2015. okt. 25. 14:34
Na nalunk a gyerekek es a penz. A gyerekek kicsik, szokasos felallas, en behulyultem itthon, o meg be van lustulva itthon.Penzunk van mindenre beosztassal, de valahogy megis mindig vita van miatta.Szerinte sokat koltok, en meg ugy erzem soha semmit nem veszek magamnak! A gyerekek 6 es 24 honaposak, allandoan van valami nyűg :D az idegeim rongyokban lognak delutanra toluk, gyakran a semmin robban ki szajkarate. Miota megvannak a gyerekek azota sikerul kulturaltan vitatkozni, elotte tanyerdobalas volt a legaprobb semmin is. Elegge a beka segge alatt van a hazassagunk, o nem segit semmit ugy erzem es meg o is elismeri, en unom magam itthon. Remelem sokkal jobb lesz minden, ha ujra dolgozom majd.
2015. okt. 23. 13:54

Igazából te nem érted hogy én mit írok le neked, vagy másként értelmezed. Lényegében szerettem volna segitséget kérni, hogy mutasd meg azt hogy hogy hogy legyen merszem mégegyszer belevágni abba amibe már kétszer megbuktam? hogy húzzam meg magam olyan helyen ahol már 2 szer egymás után megvertek? miért irsz olyat hogy megérdemlem azokat amiben most élek? Én nem kívánok senkinek rosszat, sőt mindenkinek csak a legjobbakat.

Kérdem én ha minden második mondatodban "Semmi közöd"hozzá miért varrod a nyilvánosság orrára hogy te hány éve élsz házasságba és hogy milyen boldog vagy! Örülök neki és még sok boldogságot:)

de ha azt irom hogy a nővéremhez sajna nem tudok menni mert nem szeretnek mivel nincsenek millióim. akkor miért irod azt hogy te megpróbálnád én arra értettem, hogy vágj bele próbáld meg. Mutasd meg hogy kell!!! Nevelő nő vagyok 3 fogyatékosok otthonába Ne mutasd be nekem kérlek!!! Innen tudom, hogy nem körülöttem forog a világ! Tudom hogy forog a főld ezért nem kapaszkodom. Én a beszélgetést részemről befejeztem!!

2015. okt. 22. 20:23
Köszönöm az élményt szerintem igazán jól sikerült cikk!
32. Channa* (válaszként erre: 31. - 200d435ca1)
2015. okt. 22. 20:21

Nem már régen nem élnek a szüleim, de semmi közöd hozzá. Te azt hiszed, hogy csak veled történtek tragédiák az egész világon, és csak neked kell a válladon cipelned a terheket. Tévedsz! Mindenki életében vannak tragédiák és nehézségek, így mindenki cipeli a terheket, csak nem mindenki akar dagonyázni benne, mint te. Sokan tesznek azért, hogy boldogok legyenek, és nem hagyják magukat kihasználni, emellett ugyan úgy végig csinálták a szülők halálát, a szeretteik betegségét, stb. Sőt! sokan a gyermeküket is eltemetik és előtte végig nézik a szenvedését. Még sem takaróznak ezzel, hanem mennek tovább és törekednek a boldogságukra.

Tisztelem az embereket, a betegeket meg pláne.

Nem vagyok gazdag, csak igyekszem úgy élni, ahogy szeretnék az összes nehézség mellett.


Ezt írtad:"Ha te még nem voltál ilyen szituba,márpedig biztos nem Akkor jobb, ha belevágsz!!!!!"

Szerintem ez azt jelenti, hogy próbáljam ki a te életedet. Ez rossz kívánság, mert zavar, hogy más máshogy él. Ez a te életed! Csak te tudsz változtatni rajta! Azzal nem segítesz magadon, hogy miután leírod milyen borzalmas körülmények között élsz, ugyan azokat kívánod másnak. Attól neked nem jobb, ha másnak is rossz. Érted?


Van gyerekem, de ez sem ide tartozik....

31. 200d435ca1 (válaszként erre: 28. - Channa*)
2015. okt. 22. 08:43

Kedves Channa!

Örülök neki hogy tök tuti nálad minden ez nem mindenhol van ez így! Neked akkor még a szüleid is élnek igaz? Nekem nem!!!!! romák a testvéremék.

nem álnál szóba velük, mert elájulnál.24 éve a fejemből nem sikerül kitörölni azt az emléket, hogy elöttem halt meg anyám.Biztos ezt is megérdemlem.Köszönöm. Én nem kívántam neked rosszat egyáltalán.Mindenki magából indul ki!

Te akkor azokat a mentális beteg embereket nem is látod mert nincsenek a részedről ilyenek,mivel te tökéletes szép és törhetetlen vagy. üvegbe zárt porcelán baba. Tiszteld már a mentálisan beteg embereket,akik csak próbálnak, illetve reménykedve próbálnak megalázkodni a jobb világba

Én reménytben szeretetben gazdag nő vagyok te csak duskálj nyugodtan a pénzbe.Csak egészség legyen.


(11évesen láttam anyámat meghalni37 éves volt.)MEGÉRDEMLEM. Gyerköcötök van?

2015. okt. 21. 23:25

Az a baj, hogy sokan az életet egy végig küszködendő helyzetnek látják.

Esnek egyik gödörből a másikba.

2015. okt. 21. 23:23
Gyerekként és később felnőttként végig asszisztáltam több mint 40 évnyi házasságot. Ami kb 3 évig lehetett jó amire meg már nem emlékeztem :( Szóval úgy látom a carból várat építeni nem lehet. A gyerek meg felnőve nem fogja megköszönni az ilyen kényszerből/ anyagi okokból együtt maradt családi életet.
28. Channa* (válaszként erre: 23. - 200d435ca1)
2015. okt. 21. 21:39
Ma 27 éve vagyok férjnél, és olyat választottam, akivel kapcsoltban tudtam, hogy mindig fontos leszek neki, aki nem használ ki, aki nem bánt, aki megvéd, aki aggódik értem, aki félt. Ha bárki csak egy szóval is megbántana, akkor a férjem bármire képes lenne. Sosem korlátozott semmiben, sem tanulásban (már gyerekünk is volt, amikor főiskolára jártam), sem a munkámban (mindig jó állásom volt, ahol a fizetésem is jó és meg is becsülnek), és kisebb összezördüléseken kívül a házasságunk kiegyensúlyozott, ha véletlenül mellényúltam volna, akkor tuti leléptem volna. Olyan nincs, hogy egyedül az ember nem boldogul, ha akar. Hányszor húztuk ki a húgunkat hasonló helyzetből, és utána már egyedül is boldogult, nem kellett elviselnie, hogy bántsák őt és a gyerekeit, mert ez volt neki a fontos. Neked úgy tűnik nem fontos a gyereked boldogsága sem, ha hagyod, hogy ilyen körülmények között éljen...
27. Channa* (válaszként erre: 23. - 200d435ca1)
2015. okt. 21. 21:32

Most azt kívántad nekem, hogy legyen ilyen életem?

Hát gratulálok!

Nem csoda hogy ilyen helyzetben vagy. Lehet megérdemled a sorsodat. Valamit elkövettél, amivel így fizetsz és nem tanulsz belőle...

26. gabesz55 (válaszként erre: 25. - 200d435ca1)
2015. okt. 21. 19:23
Minden elismerésem a Tied!
25. 200d435ca1 (válaszként erre: 24. - Julianusyze)
2015. okt. 21. 18:43

Tudom.! Úgy sem, hogy elmegyek dolgozni, majd hazajövök a havi fizetéssel, és azt mondja, hogy takarodj oda, ahonnan jöttél sok alkalommal volt már rá lehetőség, hogy két keresetből tudjunk megélni,.Nem volt jó akkor se,! Így meg végképp.

Tavaj üvöltött velem, hogy a gyerek, aki 13 éves "nagylány" csavarog és maradjak itthon., mert nem tud ki vigyázni rá senki, de itt lakunk heten. (gyerekkel)

2015. okt. 21. 15:48
Rosszul vagyok már bocs az ilyenektől ,hogy Miért tűröd miért nem hagyod ott?Gondolom nincs hová menni 1 keresetből nem lehet megélni és albérletet fizetni.
23. 200d435ca1 (válaszként erre: 20. - Channa*)
2015. okt. 21. 14:20

Kedves Channa!

Az jó ha te megpróbálnád! Én kétszer csináltam. Állami nevelt voltam, és sajnos amit anyánk ránk hagyott adóságot azt én fizettem ki.Mikor az adóság is és a lakás felújitás is kész volt elfogyott a pénz nem kifogás, de egészségügyi okok-ból (műtét miatt) nem állhattam el dolgozni. mivel fedezte az intézet a TB-met, igy a műtét is sikeres volt kénytelen voltam vissza menni, és onnan mindent újra kezdeni.

A tanulmányom is csődbe ment tudni illik amit az intézet befizetett tanfolyamot, az nem volt hiteles meg is bukott! A második alkalommal már a két nővérem dolgozott, csak tisztába voltak vele, hogy nem jövök ki pénz nélkül fél millióért 2 hétig maradhattam ott. Mivel két takarítás közt saját keresetemből mentem egy masszázs tanfolyamra amit sikeresen elvégeztem, igy nincs annyi pénzem hogy a védelmükbe huppanjak, és marasztaljanak, míg nincs más!


Ha te még nem voltál ilyen szituba,márpedig biztos nem Akkor jobb, ha belevágsz!!!!!

22. 200d435ca1 (válaszként erre: 17. - Da16da8965)
2015. okt. 21. 13:59
Ez így igaz!!! köszönöm... ! :)
21. főnix01 (válaszként erre: 18. - Kisgedi)
2015. okt. 21. 07:48

Szia!

A leìràsod alapjàn nagyon önző fèrjed van!

Te tudod, meddig tudod elviselni.

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook