Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A páromon kívül nem szeretem, ha ölelgetnek. fórum

A páromon kívül nem szeretem, ha ölelgetnek. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

ápr. 12. 15:17

Az autisták és annak különböző spektrumai sem szeretik a testi kontaktot. Minden 68. ember autista. Gyakoribb mint skizofrénia, az csak minden 100. embert érint.

Ezzel csak arra akarok célozni, hogy sok oka lehet annak, ha valaki nem ölel.

ápr. 12. 08:50
Én sem.
ápr. 11. 10:33
Nekem ez attól függ, kicsoda. Nem szeretem, ha idegenek hozzám érnek, de vannak olyan pozitív kisugárzású emberek, hogy még ha idegen, akkor is töltene rajtam az öleléssel és nem elvenne tőlem. Kevés ilyen ember van, de vannak azért.
9. Tien (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 27. 20:14

Régebben én sem szerettem,ha valaki "belemászik az aurámba",mi több hozzám ér.

Most sem.

Férjem és a családtagok természetesen kivételek.

márc. 27. 09:28
Sziasztok, konkrétan senkitől sem szeretem legyen az családtag, testvér, szülő. Nem tudom valahogy nálam ez így alakúlt, bár néha rosszul érzem magam miatta pedig szerintem nem tehetek róla vagy csak én nem tudom miért van ez?
7. Myra
márc. 26. 21:31
Én se szeretem senkiét
márc. 26. 21:14
Olelgetni?😆😆😆 Fel is rugnam azt aki megprobal olelgetni a paromon es a gyerekeimen kivul😂🤣 sztem ez szemelyes ter megsertes
5. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 26. 20:50

Régen én is ilyen voltam.

Szerencsére változtam.

4. Violet18 (válaszként erre: 3. - Liliom10)
márc. 26. 20:46
Nők sem, senki sem. Igazából a párom ölelését sem szerettem... 🤷🏻‍♀️
3. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 26. 19:49
Kik ölelgetnek ? Ne engedd ! Én se hagytam soha. Kb.1 m-en belül nem jöhetett férfi.
márc. 26. 19:22
Ugyanez :) Akaratomon kívül megfeszülök, ha hozzámérnek.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook