A párom, a szerelmem és egyben az, akitől szenvedek. De őt akarom! (beszélgetés)
Nem hisztizek, de neki ez az. Sajnos beszéltem vele, de mindig az van, hogy odaadó kedves, majd elmúlik. Mintha elfelejtené, vagy mindegy. Betartottam, és mindig az lett, hogy neki volt valami a végén nekem nem. Az is bánt, hogy orális szex többet ér neki, mint a sima. Meg fog jönni és mégis azt kérte hogy...jól esett:(
Nehéz így tanácsot adni.Én csak azt tudom,én mit tennék.Illetve mit nem.
Ezt így,ahogy te:nem.
Beszélj vele komolyan,őszintén,nem hisztizve.Mondd meg neki,ezentúl annyit fog kapni,amennyit adni fog.És nem később,nem órák múlva.Akkor és ott.És nem csak egyszer,nem csak néha-néha,hanem mindig.
Ja....és én ezt be is tartanám...
Az a baj, hogy a 69-be még benne lennék, de azt érzem nem szivesen csinálja, mert ő külön kéri sokszor magának. És ha én külön megteszem, ő miért nem... nem értem. Amúgy meg győzköd, mennyire szeret, és nem is lenne gond más:( Hogyan lehetne hatni rá? Ha nem fekszem le vele egy ideig kedves lenne de utána ugyanaz.
Hát a barátod elég önzőnek tűnik.
Hagyd abba neki a felénél és váltsatok.
Ha másképp nem,a hagyományos módra.
Ne hagy magad,ha hagyod,egyre rosszabb lesz.
Bocsi,de ez két emberes,rajtad is múlik.
nem jó, hogy kiborulás kell ahhoz, hogy kinyíljon a szemecskéje. szerintem valami nagyobb koppanás kell neki.
mindenesetre ha nem érsz el semmit semmilyen módszerrel, gondolkozz el a párkapcsolatokkal kapcsolatban azon, hogy mindig van jobb. kérdés, te melyik rosszal vagy hajlnadó megállapodni ;)
A kéréseimnek akkor tesz eleget, mikor kiborulok és észbe kap.
Megbeszéljük, hogy viszonozza, megígéri. De úgy látszik ő úgy értette majd pár óra múlva. Azt is mondta, előbb ő csinálja nekem, mert ha előbb megy el, utána nem lesz kedve külön csinálni nekem. Ezt nem kellett volna elárulnia.
"esze ágában sem volt viszonozni" -ezt a kérésed ellenére nem tette meg?
úgy nagy általánosságban eleget tesz a kéréseidnek?
De mielőtt megteszed neki,nem tudnád azt mondani,hogy -rendben,de csak akkor ha aztán te is...
Bár normálisan ez tényleg nem így működik,ezt nem is kellene megbeszélni,ez mindkét félnek "jár"
Persze vannak időszakok amikor nem,de azt meg másképp is meg lehet oldani.
Mindenképpen tisztázd előtte.Szerintem.És akkor nem érhet meglepetés:)
Sajnos ez tuti nem érdekli. Utólag meg könnyű azt mondania, miért nem vártál még honnan tudod, hogy nem viszonoztam volna? Én vagyok csak olyan hülye, hogy szerintem ezt nem órák múlva kéne viszonozni?
elhatároztam nem egyszer, hogy nem teszek semmit neki. Sajnos egyik nap megtette nekem, miután megbeszéltük hogy bánt a dolog. De miután ő visszakapta, mert én nem vagyok olyan, hogy ne...másnap már ő kért valamit és esze ágában sem volt viszonozni. Mert sokáig tart nekem. Pedig mindenki tudja, hogy a nőknek több idő kell, de én sem panaszkodtam neki soha, hogy fáj a nyakam:(
mielőtt felvenné a gatyáját!! amikor kászálódna ki az ágyból... feltenni a szűzies kérdést: és velem mi lesz?? o:(
akkor mielőtt elmenne, mondd meg neki, hogy miután befejezte neked, szívesen befejezed te is neki. ha ilyet elutasít, az már tényleg "sértődnivaló"
Szia.Mi lenne ha addig nem tennél semmit amig ő nem kezdi el?Mert azért ez így...tényleg elég megalázó.
Hogy mondhatnám, ha elment és bekapcsolja a TV-t vagy leül enni?
Genlipsnek igaza van.Nem utólag kell reklamálni,hanem akkor mikor éppen elutasít.
Még aznap szóltam neki. De befordult és aludt, vagy csak hallgatott, vagy közölte nem igaz, vagy bocs. De sajnos eszébe se jutott pótolni. Volt, hogy kényeztettem, majd egy egész napig nem csinált semmit, estig vártam:(
kedvesem, nem másnap kellene a szemére hányni, hogy miért nem csináltad ezt meg azt tegnap. amikor ott a szex és úgy gondolod, hogy ideje lenne neki is kényeztetni lent, tessék kérni. ezt is meg kell tanulni: kérni, úgy, hogy ne követelőzés legyen, de érzékelhető, felfogható is legyen a kérés
ami tegnap volt, meg felejtsd el
Hol kezdjem? 4 és fél éve vagyunk együtt. Az elején minden csodás volt, végre valaki, aki megbecsül, szépnek lát és nem használ ki! Telt az idő és jött a megszokás. amit persze a pasik nem vesznek észre. A nagy szeretkezések elmaradoztak, ritka volt mikor egymásnak estünk úgy igazán. Inkább csendes, meghitt volt a mi szerelmeskedésünk. Sajnos már elsőbbségben az orális szex van, persze itt magára gondol, nekem nem sokszor van benne részem. Mert kényelmetlen neki a póz, ahogy nekem csinálná:S Nekem meg a 69 volt az, nem tudtam elengedni magam, fájt, ahogy tartom magam, és őt se tudtam úgy kényeztetni közben, ahogy szerettem volna. Mivel külön nekem nem szerette, vagyis nem csinálta, befordultam. Mit gondoljak? Hogy nem kíván...hogy fontos, hogy neki jó legyen, de hogy nekem? Sokszor veszekedtünk, mivel ha felhozom a problémákat azt mondja beképzelem, magammal van bajom...igaz nincs önbizalmam, de ha ilyen hogy is lehetne több? Azt mondja szeret, kíván, és igyekszik. Ezekből az jön ki, hogy nagyot szerelmeskedünk, odaadó és ragyogok a boldogságtól, de másnap minden a régi:( Nem bírom. Nem tudunk beszélni. ÉN mindent félreértek stb. Aztán mikor mondom miért vagyunk együtt, jön az én szeretlek szöveg. És érzem is néha, de nem értem ha valaki szeret hogy lehet ilyen? Nem tudom elképzelni. Ha valakit szeretek, az első hogy neki jó legyen, nem az, hogy kielégíttetem magam, aztán jó éjt! Mert sajnos volt ilyen. A legrosszabb, hogy egyik nap hatalmas élményt okozott, csodás volt vele, és végre csinálta külön is. Én persze viszonoztam. Szerintem így kell, adni-kapni rögtön. De másnap kért valamit, és nem adta vissza. :S Mikor felhoztam, hogy adok-kapoknak kellene lennie, mert viszonozni kéne mindent egymásnak, azt mondta, amennyi ideig nekem tart, neki 3orális szex járna. Megsértődtem, és ő erre kiakadt, mert viccelt. Szerintem is vicces. Megalázó. És én vagyok gondolom a hisztis. Mindent megtettem érte, akkor is ha bunkó volt és ezt kapom. Tényleg szeret és kíván. Önző...bevallotta, hogy tudja hogy bunkó és igyekszik. És én erre várok hosszú ideje. Csak ne szeretném, csak nem tudna olyan kedves lenni, és levenni a lábamról. Csak ne lenne ilyen. Csak ne fájna így:(
További ajánlott fórumok: