A párom, a szerelmem és egyben az, akitől szenvedek. De őt akarom! (beszélgetés)
Még valamit megosztok veled...
Amikor érzed magadban a kisördögöt, hogy szekálnád emiatt, maradj csendben, vonulj el egy kicsit. Ne szekírozd!!! Soha, semmiért!!!
Dehogy aláz meg! Kinek mi a megalázó?! LUSTA!
Ennyi. Az elején azért nem volt az mert le akatr nyűgözni.
Jaj Drága ezt egy kicsit bizony túl dramatizálod!
Valószínűleg ez a legnagyobb gondod most, és ezért adj hálát az Istennek, és nevess egy jót magadon...
És vigasztald magad azzal, hogy mással is lenne gondod, ha nem éppen ilyen jellegű, akkor másféle.
Ha neked ez így nem jó akkor hagyd el, ha meg nem tudod, akkor trükközd ki valahogy azt tegye amit szeretnéd.
Folyamodj a női praktikákhoz, aztán majd eljön az idő. Amúgy szerintem az is egy alapvető problémát jelenthet neki, hogy folyton ezzel szekálod. Hagyjad már, hát már csak azért sem csinálnám!!!
Légy okos!
Kicsit eltúloztam, mert azt mondta szép...de látott szebbet. Ami nem sértő szerinte, mert neki sem az, ha az övénél láttam szebbet. Most eléggé ki van a ...öm:( Hülye vagyok tudom.
Hát... Hajnal ennek így téleg nincs értelme, mert amíg nem nyílik ki a szemed, hogy mennyire szemétkedik veled ez a hapsi, amíg mentegetni fogod a viselkedését és nem állsz a sarkadra... addig azt csinálhat veled, amit akar, te meg "egy jó asszonyt mindent megbocsát" - gyagya dal szerint engedelmesen tűröd. A szerelem téleg vak. Na de ennyire? És ezzel nem bántani akarlak, de téleg hályog van a szemed előtt, mert te valóban szereted, pedig nem érdemli meg, nem érdemel meg téged. Csak nehogy rámenjen az ifjúságod, az életed, elvégre vannak rendes pasik is.
Kék Hajnal... te hagyod ,hogy sértegessenek?
Kedves volt, számíthattam rá a bajban. De mindegy már. Nincs értelme az egésznek. Kaptam ma egy csodás mondatot és ez elég volt. :( És persze én értem félre. "Sokkal szívesebben szeretkezik egy nő azzal, akinek gyönyörű a ... Csak sajnos előtte közölte, hogy a nemi szervemnél látott szebbet is. Nem csúnya nem is gyönyörű. Ez magában is sértő, nemhogy a mondat utána. Magyarul ezért nem szívesen semmit. De persze erre azt mondta hülye vagyok mindent félreértek. Ezen nincs mit. :(
Mondj egy-két példát. Mivel bizonyította?
Tudom hogy szeret. Sokszor bizonyította érzelmileg. Csak talán a személyisége ilyen...ha valami nem úgy megy, ahogy akarja eléggé kiakad és ez az élet minden terén így van. Eléggé türelmetlen típus is. És makacs, mint én.
Pedig muszály lenne valami kompromisszumokat kötni, mert így sajna egyre jobban aláássa a tiédet! Az sem zavar, hogy esetleg ő nem szeret téged annyira, mint te őt???
Nem sértődtem meg. Senkit ennyire nem szerettem, pedig több kapcsolatom volt. Nem tudnám elhagyni, csak ha már semmi sem működne. Sajnos ilyen vagyok.
Én 9 év után is szemérmes vagyok.És ez egy korábbi kapcsolat miatt alakult ki.Ezért kell elhagynod!!!Mert ezt sosem felejted el,mindig benned lesz
Ha a férfi igazán szeret, akkor változtat, de nem csak ímmel-ámmal!
Sziasztok!
Nem okoskodni akarok, de egyetlen jó megoldás létezik, mégpedig hogy elhagyod. Talán nem is írtam volna most, ha én nem jártam volna hasonló cipőben. Pár hónapja lett vége a 4 éves kapcsolatomnak. Jó, nálunk több baj is volt, de számomra nem volt megfelelő a szex már legalább éve. Nem is a minőséggel volt baj, hanem a mennyiséggel. Persze én is hallgattam, hogy szeretlek, stb, de én mindig úgy éreztem, ha vkit szeretek, akkor a szexet is vele. Kértem folyamatosan, miközben egyre kisebb lett az önbizalmam. (hozzáteszem a kapcsolatunk előtt mondhattuk, hogy ez kifejezetten magas volt) Ígéreteket én is kaptam 3 évig, de csak nem tudta betartani. Meguntam, fiatal vagyok (te is), nekem több kell. Úgy vagyok vele, ha az ilyen dolgokat kérni kell, megette a fene. A szex egy fontos alap, és ha már fiatalon, pár év után nem jó, ez csak rosszabb lesz. Sokat vártam hátha változik, ma már tudom, nem kellett volna.
Azért írtam ezt, mert szerintem jobban járnál, ha továbblépnél, változni nem fog, ez 100%.
Remélem nem tartasz sértőnek.
4éve vagyunk együtt. Nem volt flegma, sőt nagyon figyelmes volt. Most is tud olyan lenni. sokat veszekedtünk már, és sajnos eléggé sokszor megbántottam én is őt. És durvábban, mint ő. A baj, hogy szemérmes vagyok:( Tudom ciki ennyi idő után:(
Próbáltad már úgy istenigazából megbeszélni veled a vágyaidat??? Mióta vagytok együtt? Emlékezz csak vissza, az elején is ilyen önző, kényelmes, flegma volt bántó megjegyzésekkel és csak magára gondolt?
Igen ebben igazad van. De most ha azt mondja szívesen ad, csak kényelmetlen volt a póz, mit tehetek. Erre azt mondta, amit most próbáltunk, hogy jó és nekem is az tényleg. Meg hogy nem akart megbántani... Nem tudom. Csak eléggé bántanak még a dolgok.
Szia. Eddig olvasgattam, s csak a végén akartam hozzászólni a problémádhoz, de itt felment bennem a pumpa. Ennél jobban nem sérthetett meg, mint amit itt írtál, miszerint azzal ráz le, hogy: "Te tehetsz róla, hogy eddig tart" - és akkor mi van?? Ha szeret, az idők végezetéig kényeztet, főleg, hogy te mindig megadod neki, amit kér. Jól írtad, nagyon önző pasasod van és (tőled bocsi, amit most írok), de még bunkó beszólásai is vannak! Nagyon egyoldalú így nálatok a szeretkezés. Már bocsi, de ez olyan, mintha nem is a párja lennél, hanem eljárna....-hoz, akik őt kielégítik, aztán annyi.
Korábban már írták: én is megvonnám tőle az "előjogokat". Ezután először adjon ő, aztán majd te! Bár hosszútávon ez sem romantikus megoldás. Szerintem ez olyan dolog, aminek önként, szívből, vágyból kell jönnie mindkét részről.
Találkoztam a párommal és leszögeztem, csak akkor kap, ha én is kapok mindig. Megtaláltuk a jó pózt is ehhez, nincs kényelmetlenség, se neki se nekem. Remélem így is marad a dolog. Úgy tűnt élvezi a dolgot.
Nem akarom tűrni! És tényleg ez az utolsó próbálkozásom vele. Nem kap semmit, ha nem kapok tőle viszonzást.
Szereted,és ezért tűröd el,amit csinál.Az addig oké,hogy szerelemből adsz,de akkor ezek szerint Ő nem szeret eléggé,mert akkor nem csinálná ezt.Neked kellene erélyesebben fellépned Vele szemben,hogy addig Te sem,amíg Ő sem.Hiába adunk tanácsokat,ha nem fogadod meg őket.Sokan már kidobtuk volna,akármennyire is szeretnénk.Megaláz,és kihasznál Téged.És Te ezt igenis tűröd.
Jókat írsz:D A póz tényleg jó ötlet. Ne értsétek félre, nem azért indítottam a fórumot, hogy bárki sajnáljon. Csak szerettem volna, ha tanácsokkal látnak el más, tapasztalt nők, mivel lehetne valakivel megszerettetni a dolgot.
Nem azt mondtam, hogy tűröm, hanem hogy szeretem.
ha meg alapból tök jó vele csak a szex nem,arra meg csak annyit: hidd el,igenis van akivel minden klappol,keresd meg! fiatal vagy még a megalkuváshoz. nem a férjed,nem a gyerekeid apja,nem éltek x éve házasságban,h megalkudj és azt mond: hát így is jó mert x évig meg szuper volt
sztem ha az a kifogás h fáj a keze a nyaka a háta,akkor csapja hanyatt magát te meg térdelj fölé te meg letámaszkodsz a feje fölött az ágyra
ennél -neki-kényelmesebb póz nincs. nem mondom,neked kissé macerás de neki aztán kifogása már nem lehet. ha meg ez se jó neki akkor üzenem h ezentúl magának kapja be! bár attól megaztán végképp megfájdulna a nyaka meg a háta..
ez egy önző majom már bocs,minek néz téged?? ha velem csinálná ezt a következő alkalommal simán pénzt kérnék tőle,ha meg kiakadna mondanám neki,h aranyom te kurvának nézel,akkor fizess is! ja hogy nem fizetsz? akkor ne is bánj velem úgy!
meg meglepheted-szakítási ajándékként-egy guminővel vagy műszájjal
bocs ha kicsit vulgáris voltam de ennek a pasinak a tökeit taposni kéne nem pedig..
Akkor meg ne panaszkodj!
Ha te nem akarod elhagyni,ő meg nem tud változtatni,akkor maradj ebben a kapcsolatban.
"Bárcsak megváltozna????"
Jaj,hagyjuk már ezt...egy felnőtt ember személyiseége már nem nagyon változik,pláne ha ő ezt nem is látja problémának.
Akkor csak tűrjél,és ne legyél kiakadva.NEM FOG MEGVÁLTOZNI!!!!!Azt mondod,neked ez így nem jó,de nem akarsz változtatni.Ebben semmi logika nincs.Ha vmi nem jó,változtatni kell!!!!!!A szakítás mennyi időre szólt?Nem tudom,mi kellene ahhoz,hogy belásd,csak kihasznál téged?!?!
Nem tudok szakítani:( Már egyszer megtettem, szenvedtem és rájöttem csak ő kell. És ő azóta változott sokat pozitív irányba. Jó nem ebben:( De akkor olyan jó volt vele. Bárcsak megváltozna.
Elhiszem,hogy nehéz,de ezt nem tűrheted évekig.Ha igazán szeret(ne),akkor nem így viselkedne.Neki csak az a fontos,hogy neki jó legyen,Te meg vagy olyan kuka,hogy engedsz neki.Sztem azért szemétkedik,mert rájött,hogy veled megteheti.Ha megfenyegeted,hogy elhagyod,egyből kedves lesz.De ez így nem jó!!!!!!!!!!!!Érzi rajtad,hogy bármit megtennél neki,és ezt kihasználja.Hidd el,ha szakítanál vele,találnál olyat,akinek Te is fontos vagy,aki azzal is foglalkozik,hogy Neked is jó legyen.
Valahogy mindig eléri, hogy újra higyjek, mert "időnként" nagyon kedves csak már másnap szemétkedik. Csak ne szeretném ennyire:( Nem tudom még elhagyni:( Tudom, hogy talán megoldás lenne, de szeretem. Leszámítva ezeket jó vele, jó a karjába bújni. Nehéz:(
További ajánlott fórumok: