A nők többsége megőrül, amikor végre anya lesz? (beszélgetés)
Valamelyik nap az egyik vallásos ismerősöm, írt egy kép alá egy ÁMENT-t, így én is láttam a posztot.
A képen egy hölgy kezében, egy madárfióka magzat, vagy mi volt. Úgy csupaszon, véresen, mindenhogyan. Olvasta a kommenteket és a balgák csak írták alá az áment. Egynek tűnt fel, hogy a kép elképesztően nem illik oda. Sehogyan sem. Én is jelentettem. G**i voltam, de jelentettem.
Úhh, az ilyen állatos izéktől én is kivagyok.
Egyébként semmi esély ilyen alapján a tettest megtalálni, szóval szerintem perverz, aki ilyent oszt meg.
A másik,mikor beteg/összevert emberek képeit osztatják meg "áldást" meg "áment" kérve. Az totál agyhalál.
Aki olyan, annak elrejtem a bejegyzéseit. :)
Ettől függetlenül van pár kedves ismerősöm, akikkel naponta tartom a kapcsolatot, és imádom a babafotóikat nézegetni, vagy a gyerekeikről beszélgetni privátban. Gyűjtöm az infókat! :P
A friss anyagással együtt jár az, hogy minden anya úgy érzi hogy a saját gyereke a legkülönb, - eltekintve nyilvánvaló szerencsétlen esetektől - akire határtalanul büszke.Ezért valamilyen formában menedzseli, közzétezi. Ez egy normál határon belül érthető, ill. bocsánatos bűn.Ez a büszkeség, mutogatási vágy néha olyat hoz ki az anyából, amit később Ő maga sem ért vagy megbán.. Pld a fiam még mindig szememre hányja, hogy 5-6 éves korában beneveztem egy szépségversenyre - amit meg s nyert - hogy fiú létére hogy tehettem ilyet.
Akit idegesit, ne olvassa, ne nézze.
Pedig egyszeruen be lehet allitani.
Akinek nem szeretnem a megosztasait latni, (pl. a lanyok pucsitos-mellkidobos kepei) kiveszem a kovetest es kesz.
Az en oldalamon pl. se temetes, se szerelem, se babahir nincs. Pedig lehetne.
Aki viszont kiteszi, vele orulok.
Mindenki azt posztol, amihez kedve, szíve, joga van. Ahogy a többiek is írták, ne kövesd az olyat, akinek nem érdekel az élete, ennyi.
Én az összes ismerősöm mindenféle életeseményének tudok örülni, főleg ha gyerkőcről van szó, de bármi más is lehet, lájkolom, gratulálok hozzá. :)
Én attól tudok hülyét kapni, hogy ismerőseim megkínzott állatokat osztanak meg folyamatosan arra való hivatkozással, hogy keresik a tetteseket, meg, h így könnyebb megtalálni ki volt az állatkínzó.. :@ Igen, biztosan, de én nem akarok agyonvert, megkínzott, kivérzett állatokat nézni, amúgy is tök gyenge ilyen téren a lelkivilágom.
Én nem nézem, mert letiltottam.
Amúgy a címről (nők többsége megőrül...) először nem is a face ugrott be, mielőtt még elolvastam volna, hanem valami egészen más.
Én minden rosszindulat nélkül mondhatom, hogy szinte minden anya legnagyobb kincse a gyermeke, akire büszke, és boldogok az anyák, ha dicsérik a gyermeküket.
A facebook az a hely, ahol képeket is oszt meg az ember. Ha huszon-harminc éves, akkor a korosztályából szép számmal láthat újdonsült anyukákat :)
A hoxa meg az a hely, ahol az ember a gondolatait osztja meg.
Nem értem, mi a gond :)
Vonjak párhuzamot, hogy lehet, hogy aki a hoxán rendszeres fórumnyitó és/vagy hozzászóló, az majd ha anya lesz egyszer, akkor képdömpingel a facebookon??? :DDD
Akit ez ennyire zavar, minek van jelen közösségi portálon??
Az egész nem másról szól, mint látni és látszani....
Azért persze kivétel is van.:))
Akkor látod az összes képet, ha rákattintasz a fényképek opcióra.
Egyébként csak a hírfolyamban jelzi a facebook, hogy melyik ismerősöd hány képet töltött fel. Nem kell megnyitni és nem látod.
Pont ez volt a bajom, hogy én is csak át szerettem volna ugrani rajta, de folyton ilyen képekbe ütköztem bele, és elegem lett.
A magamutogatás részét meg nem értem, miért kell magánéleti dolgokat a fél világgal megosztani?
Én semn értek egyet az ilyenfajta magamutogatással, speciel sosem csinálnám, de akinek ehhez van kedve tegye.
Mikor már únom a 256. mit készítettem ma ebédre,hogy cseperedik a gyermekem vagy hol voltunk nyaralni című fényképet fogom magam és egyszerűen átugrom rajta.
Altalaban az zavarja az embert ami frusztralja. Ha teged a gyermekkerdes, akkor az.
Egyebkent meg tiltani sem kell az illetot, csak a kovetesenel kell a pipat kivenni, akkor ismerosnek marad, de nem jelenik meg a te hirfolyamodban. Eleg fura, hogy te koveted es te panaszkodsz.... Ne kovesd!
Igen, az a normalis, hogy amikor gyermekunk lesz, akkor o az elso szamu dolog az eletunkben Rank van szorulva, mi lenne ha elfelejtkeznenk rola egyeb "fontosabb" teendonk kozben?
Miert tesszuk ki a face-re? Mert emberek vagyunk, szeretunk dicsekedni. Van aki az uj frizurajat, van aki a kutyajat, van aki a muveletlenseget, stb teszi ki. Es van olyan is, akinek nincs fb profilja, ugy is el, akar boldogabban is annal, aki naponta posztolja a boldogsagat.
Nagyon tetszik ez az idezet: "ami bennem zavar, javitsd meg onmagadban". Nem emlekszem, hogy honnan van.
Nekem sincs. Azért is tiltom le őket, mert mivel nem tartjuk a kapcsolatot, ezért nem érdekel, mi van velük. Van mit nézni facen, sok oldal érdekel, de az ismerőseim többségének nem érdekel az élete.
Az első ismerősöm, akit letiltottam, nem babázott, viszont mindent kiposztolt, a reggeli ébredéstől kezdve a lefekvésig, hogy mikor hol nap, melyik cukrászdában, meg hol nyaral...Szerintem ez már nagyon gáz.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tud főzni a mai fiatalok többsége?
- Miért van az, hogy ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor a nők többsége rögtön lek..vázza?
- Az emberek többsége miért fél a szellemektől? Állítólag nem bántanak senkit, igaz ez?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Vajon miért nem hiszi el az emberek többsége, hogy vannak boldog emberek? Hogy valaki valóban elégedett az életével?
- Kicsit el vagyok anyátlanodva...🥺Nagyon várom, hogy végre...