A nők többsége megőrül, amikor végre anya lesz? (beszélgetés)
Lehetséges, hogy így szereznek be valamit, önigazolást, pluszban idealizálnak, hogy milyen "tökéletes" az életük. Néhány ismerősünknél konkrétan tudjuk, hogy amikor elkezdtek szétmenni akkor csapott át a hölgy ilyesfajta túlzott szeretetbe a gyereke felé. Erre mondja az autószerelőm, hogy "kuplungos", de én mindig lágyítom, hogy "lassabban", mert kisodródik.... :)
Kit érdekel, hogy ki ölt meg kit?
:DD
Én is imádlak <3
Ja, úgy én is. Csak most lenne egy pár órás izé, ha hajlandó lennék elkezdeni végre:))
Imádlak!
(Csak a végén meg ne kapjuk, hogy leszbik vagyunk...!) :D
Ó, én ráérek. Tudod, gyesen vagyok. :D
Na, veled ellentétben nekem nincs önkritikám. Ki is írom. Majd. De most tényleg dolgom lenne...
Persze, amikor visszajövök a többség nem ér majd rá:(
Van önkritikád? Tényleg? Eddig még nem nagyon mutattad ezt az oldalad.
Ő nem csak hiszi - sokakkal ellentétben - hanem tényleg okos.
Te! Ez nagyon jó!
De inkább ilyet nem írok ki. Mert akkor nagyon sokan megaláznának, és akkor nagyon-nagyon sírnék. Tudod? Azért nem írok ki ilyen buta fórumot, mert van önkritikám, meg igazából nagyjából tisztában vagyok az értékeimmel, hiányosságaimmal. Ezért rohadtul nem érdekel vadidegen emberek véleménye. ;D
Ó, ez remek téma, stipistop. De majd később, most dolgom van, nem tudnék reagálni azonnal:))
Én is így szoktam. Persze, de azért az a kis pénz is jól jön. Ha mást nem, akkor elteszem a nyereséget a következő játékra.
A lottó soha nem vonzott. Drága, és semmi esély nyerni. Egy időben kaparósoztam, de annyira meguntam, hogy nem nyerek, hogy már az sem érdekel.
Én szoktam párszáz forintért fogadni, de csak a játék kedvéért. Ebből nem lehet meggazdagodni. Pontos végeredményre fogadok, magas szorzóval, kevés pénzzel. A lottónál magasabb az esélye, de pénzt keresni ezzel nem lehet.
Az a baj, hogy engem annyira nem érdekel a foci. A többi sportág meg még annyira se. Szóval így nem tudom, érdemes-e fogadni egyáltalán...
Igen,érdekel. Mindenem a foci. Rengeteg háttérinformációval rendelkezem a csapatokról. Tudás nélkül,hosszútávon mindig a fogadóiroda nyer. Ők adják a szorzókat. Statisztikák alapján jól felépített algoritmusok szabályozzák a szorzók változását. A fogadás szerintem 50% pszichológia 30%tudás és 20% szerencse...már aki nyerni is akar hosszútávon.Én az elmúlt öt évben mindig nyerek. 10 fogadásomból 6-7 nyerő.
Ja, és magammal beszélgetek:D Két gépem van, egyszer az egyik székre ülök, egyszer meg a másikra, és röhögök a markomba.
Pont ezt írtam tegnap, hogy nem bírom az aljasságot. Vigyázzunk, mert kitalálják hogy én te vagyok :D
Ja, azt hittem, the endnek válaszolok, de csak te vagy az:D
Írj ki egy olyan fórumot, hogy "miért hiszem magam annyira okosnak?"
Engem se zavar túlzottan, mondják csak, ha ettől nekik jobb lesz. Csak az aljasság idegesít, a hátulról támadás, meg a sunyiság.
Téged érdekel a foci? Vagy csak a nyeremények miatt játszol? Nekem azt mondták, anélkül bele se fogjak, hogy nem ismerem a csapatokat. De szerintem nem kell, mert mindig azok a legesélyesebbek, amelyiknél a legkevesebb a szorzó. Egyszer így nyertem. Bár kevés pénzt tettem rá, ezt utólag sajnáltam is.:D
Én nem sajnálom tőlük. Ennyi nekik is jár, főleg ha csak ennyi jut :D
Na ti se az anyaságtól őrültetek meg...
Én kb. 10 éve játszom. Régebben bukta volt. Most már stabilan havi 15-20 ezret hoz. A tippmixpronál nem hiszem,hogy túlságosan kedvelnének:)
A tippmixre gondolsz?:D Azt már abbahagytam, kb a második fogadás után meguntam az egészet.:D Pedig jól jöttek volna a tapasztalatok, de úgy látszik, itt senki se tippmixezik:D
És az az érdekes, hogy mindig ezt vágják mások fejéhez:)
Ugyehogy? :DDD
Tervezem már egy ideje, hogy én is írok ki egy fórumot, de nincs egy magvas gondolatom sem.
Segítenél?
A te témáidban van "mélység". ;D
Nem tudják már mit hordjanak össze.
Ritka szar életük lehet, ha ez a szórakozásuk. Bár, ahogy némelyik ábrázatát elnézem, nem csoda hogy így viselkednek.
A puncsolás nem az én posztom ezen a fórumon :D
További ajánlott fórumok: