A nők többsége megőrül, amikor végre anya lesz? (beszélgetés)
Nekem is.
Annak idején egy kicsit zavart, amikor azt írta az újság, hogy megszületett a világ legszebb gyereke (Claudia Schiffer gyere)...én meg azt gondoltam, hogy a legszebb!? Nem is látták az én gyerekemet!:D
Nem. Van, aki már gyárilag is ilyen és van, aki meg gyárilag immunis erre az egészre és a helyén kezeli.
Amúgy meg régen is volt ilyen, csak 8mm-es kamerával készült a kisdedről a dokumentáció. Vagy diafilmre:D
És akkor is volt, aki megúszta.
Igen, meg fogsz őrülni. Elöntik az agyadat a hormonok, beszűkül a gondolkodásod. Minimum a szoptatás végéig.
De aztán elmúlik.
Némely dolgok átértékelődnek közben, némelyek nem.
Senkit nem minősítettem, zárójelben írva kérdeztem, hogy "megőrült"-e?
A kérdést nyilván azért tettem fel, mert még nem vagyok anya, kiváncsi voltam más véleményére.
Ismétlem: nem kötelező válaszolni, ha nem tudsz érdemben hozzászólni. Mutasd meg, hogy okosabb vagy és lapozz tovább, hagyj másokat békében beszélgetni.
Lyézusom!
Kit fikáztam le?
TE mit vettél magadra?
Mennyiben vagy érintett?
Nő vagy.
Anya vagy?
Mást, kérlek, ne minősíts mindenféle jelzőkkel, ha pl. most még nem tudhatod, te hogyan fogod kezelni a tényt, hogy anya leszel, vagy vagy.
Ne vedd magadra!
Végülis magával egy szintre emelt: te is, ő is intelligensek vagytok.
Apaaaa, kezdődik....
Ki mit fizet, hogy az ő "kicsikéére" szavazzak? :D
A fórumok arra valók, hogy az emberek megvitassanak különféle dolgokat, feltegyenek olyan kérdéseket, amire kíváncsiak, meghallgassuk mások véleményét adott témában, hátha kiderül, hogy mi látunk valamit rosszul. Ha valaki nem tud hozzászólni érdemben egy fórumtémához, miért ír egyáltalán kommentet bele, nem bírja ki, ő is éppúgy odamondaná a "tutit?"
A gyerekek egészségtelen táplálkozásáról szóló fórum is azért fajult el, mert megrohanták azok az emberek, akik 1. ) nem tudnak szöveget értelmezni, nem értik a kérdést és mindenféle extra dolgot hozzámagyaráztak a témához, amiről egyébként szó sem volt a felvetésben 2.) magukra ismertek a kérdésben, és a leliismeretfurdalást le kellett küzdeni valamiféle önigazolással.
Azt kellene csinálni - csak tanács -, hogy mindenki akkor szóljon hozzá a fórumhoz, ha értelmes, a témához kapcsolódó tapasztalata, véleménye van, nem személyeskedni és offolni jön. Ha nem tud érdemben hozzászólni, egyszerűen lapozzon. Egyéb esetben semmiben nem különbözik attól, aki a kérdést felteszi.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tud főzni a mai fiatalok többsége?
- Miért van az, hogy ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor a nők többsége rögtön lek..vázza?
- Az emberek többsége miért fél a szellemektől? Állítólag nem bántanak senkit, igaz ez?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Vajon miért nem hiszi el az emberek többsége, hogy vannak boldog emberek? Hogy valaki valóban elégedett az életével?
- Kicsit el vagyok anyátlanodva...🥺Nagyon várom, hogy végre...