A nemdohányos is rohadjon meg? (beszélgetés)
én ezt nem is értem amúgy.... tud az ésszel gondolkozni, aki felhánytorgatja, h elfogyott a víz, és miért nem vitt magával eleget?????
Hát, ki a vihar tudja kiszámítani, h mennyi az elég???? Bmi közbe jöhet... V szabja meg a ygerknek, h egyszerre hány kortyot ihat, és miylen időközönként????
és nem málhás szamár egy anya, h a gyerekeivel együtt 100 kg-ot cipeljen egy séta, vagy játszótér, v akármi miatt...
Ne az eladót okold. Igazuk van a többieknek, sajnos ez a szabály, de valószínűleg az eladó sem akarja, hogy egyetlen olyan alkalom miatt, mert engedékeny volt, pont akkor büntessék meg.
Egyébként egy dohányosnak is szüksége lehet pár falatra, italra, akárcsak egy nem dohányzónak is. Nem te vagy kitiltva, hanem a fiatalkorúak. Elhiszem nem jó érzés, és az is igaz, hogy az ember nem fogja a gyerekét az utcán hagyni, de erre az a megoldás, hogy vagy pillanatok alatt (belépsz, fizetsz, kilépsz) megjárod az üzletet, ha mondjuk innivalót szeretnél, vagy másik boltot keresel, illetve felkészültök arra, hogy mindig legyen megfelelő mennyiségű folyadék.
Ezt mondtam én is.
Remélem lesz külön "pályázat", és nem olvasztják bele a bagóbiznicbe.
Oszt akkor arra én is benevezek :DD
én azokban nem bízok.... inkább leszokok...
Amúgy most erre az egész nevetséges hülyeségre mérges vagyok, és nme akarom a zsebüket tömni....
(amúgy, az a sanda gyanúm, h a következő iylen mutyi az alkoholokkal lesz...)
Sírva röhögök. :DDD
Tiszta szerencse, hogy leszoktam. Kölyköm kiszopatna, az tuti. Miatta kellett leraknom, de úgy látom nem volt rossz döntés, hogy behódoltam az akaratának.
A 6 éves gyerekét nem hagyhatja otthon felügyelet nélkül.
Persze, theroretikus a vita, de lássuk be a törvény egy idiótaság.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez kész :DDD
Végül is az a cél, hogy a nemdohányos rohadjon meg, szóval az áram is azokat bacca meg egy pöppet.
A 6-os pont zseniális. Elképzelem, amint ártatlan arccal kérem a dohányt, miközben a tíz éves lányom az ajtóból kacsintgat és máris lebuktam, hogy tán neki vásárolok :DDD
Bakker, ezt jól megalkották :DDD
v megkér egy látványosan idősebbet, h vegye meg neki.... ahogy a bulikban az alkoholt is....
Ezután is ez lesz. Attól, h nem mehet be... na bumm! A Föld nem áll meg tőle... ezzel max csak jobban fogja piszkálni a csőrüket a tiltott gyümölcs...még nagyobb "vagányság" lesz dohányozni...
Hát én nem tom, közértben is ellenőrizni kellett valahogy a kasszás néninek a kort, ha alkohol vagy cigi került a kosárba.
Úgy tudom, csak hatóság kérheti.
Lehet, hogy a boltos méregeti, nézegeti, saccolja a vevő korát, és nem ad, ha fiatalnak ítéli meg. A vevő meg ha mégis elmúlt 18, kérés nélkül lobogtatja az okmányt, csak hogy a bűnös termékhez hozzájuthasson.
Ha meg tényleg nincs 18 éves, lebőgve eloldalog.