A napfény városa, Szeged és környéke (beszélgetés)
Sziasztok!
Július 1-től Szegeden fogok lakni!Már nagyon várom!A nyáron is ott laktam 1 hónapig és nagyon megszerettem...most úgy alakult,hogy oda kell költöznöm!:-)
és hol van ez a Sárkány?
(amúgy persze még van időm, majd kb. szeptember környékén kellene elkezdenem belemélyedni a szervezésbe...)
Írtam üzenetet privátba.
Szóval nagy bulit tervezel...a Sárkány egy jó hely, olyan beülős, beszélgetős. Lehet billiárdozni, csocsózni...
hű, én a singben utoljára hm. kábé 98-ban voltam :)
jatéban és szotéban úgy 2001-2002-ben, de már nem is igen vágyok ezekre a helyekre...
inkább beülős dolgok vannak már csak, esetleg latin estes...
Retró nekem is tetszik!!!
A Roxy az egyik kedvenc helyünk, kollegákkal sokat járunk oda.
Néha előfordulok Szotéba bulizni, bár mostanság elég ritkán...egyszer voltam a Retróba, ott jó a korosztály, és jó pasik vannak! :)))
én is, én is!
meg a roston sült sajtot vegyes zöldkötrettel... :)
sajnos szerintem be fogok... :(
köszi a tippet! :)
látod-látod, túl sokat dolgozol!!:))
nemrég nyílt egyébként - de én is csak a héten voltam először. Fini a forrócsoki + a piskóta tekercs/ízes rolád..:) de van egy rakás fagyi is ahogy láttam, bár azt nem kóstoltam..
majd kukkants be, ha arra jársz!:)
Tarján, "gettó"..:)))) arrafelé lakom - én is csak azért tudom..:)
aha, az Oskola u.-i is jó!:) meg melette az új cukrászda..:DDDD
húú, de régen ettem már ott..:)
én az Olajbányász térre járok, ha ilyesmire vágyom - hmmm, tök finik ott a palacsinták + az amerikai hot-dog!:)))
További ajánlott fórumok:
- Szeged és környéke
- Szeged és környékéről gyertek pletyizni
- 4D ultrahang Szeged környékén - mit tudtok ajánlani?
- Hol lehet menyasszonyi ruha anyagot vásárolni Szegeden és környékén vagy Budapesten?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Endokrinológus-nőgyógyászt keresek Kecskemét, Pécs, Szeged környékén