A napfény városa, Szeged és környéke (beszélgetés)
Szióka!Rég hallottam felőled,minden OK?
Köszi!Megyünk.Ti?
Sziasztok!
Nem tudjátok,hogy mikor lesz Szegeden Bababörze a Mars téren?
:)) szió! én is jártam már így! Elvonási tünetek, mi..?;)))
Nekem a Corás jött be leginkább - de a Kálvária Cukrászdában is fini, meg a Kerek Perec(ek)ben is!
(nekem ezek a beszerző forrásaim..;))
Lányok!Miért nincs már itt mozgás kb 1 hónapja?Hmmm...
meg tudná valamelyikőtök mondani,hogy hol lehet kapni a városban a legjobb tiramisut?
Életbevágó...ehetnékem támadt! :-)
szeretem az őszt (is) Szegeden... főleg ezt a kellemes, napsütéses őszt!
sziasztok
Kedves Szegedi Bringások!
Lassan közeledik szeptember 22. Mint azt már lassan mindenki tudja, ez az Autómentes nap, és egyben a Critical Mass napja is!
Idén újra megrendezésre kerül Szegeden is!!!!!
2007.szeptember 22. (szombat) 16.00 Dóm tér!!!
Programok 14 órától: Bringadobálás, defekt szerelés, gyorsulás, lassú hajtás, aszfaltrajz, KRESZ totó, S.O.S. szervíz
Este Critical Mass buli a Jatéban! Felvonulóknak a belépés ingyenes. Vetítés a felvonulás képeiből és videóiból!!!!
rengetegen voltak, igazi tömegnyomor..:S
(én egyébként sem szeretem a Republicot, így duplán idegesített az a sok ember!;))
Sziasztok!
Megint le maradtam a Republicról? :-((
Szió!
Mi jól éreztük magunkat,nekem egyedül az esti hideggel volt bajom,ezt leszámítva minden ok volt!
sziasztok! sztem jó buli, tegnap voltunk, ma is megyünk..:) elég sokan voltak tegnap este, ma sztem még többen lesznek..
Jah, és a Halfesztiválkor említettem a fini rétest áruló lakókocsis nénit.. itt is kint vannak!;)))
amúgy én sem sörös vagyok, hanem boros.
ha nem tudnék menni, és erre sajnos nagy esély van, nézzétek és hallgassátok helyettem is a republicot!
Haliho Mindenkinek!!!
Jó a sörfeszt a Mars téren :-))Mi tegnap voltunk.Igaz még nem voltak akkor sokan, ez olyan 7 óra körül volt,de szerintem a hétvégén zsufoltság lesz.
Szió!
Kint voltunk tegnap este.Kb. fél 8 körül érkeztünk,ekkor még lézengtek csak az emberek,nem voltak túl sokan,de amikor el kezdett készülődni a színpadon a Bikini Kb. 8 körül akkor megszaporodtak.Jól éreztük magunkat,nekem egy fájó pontom van a dologall kapcsoladba:az esti hűvös időjárás...persze erről nem a fesztivál tehet. :-)
Lehet elnézünk ma este is.
Sziasztok!
Volt valaki tegnap Sörfeszten? Milyen? Hogy tetszett? Sokan voltak?
Tegnap 4 után mentem el a Mars tér előtt, de akkor még csak lézengtek az emberek (igaz, csak előtte 2 órával indult a buli..:))!
Szia!
A 47-es út mellett a Fa-Villa vendéglőben csütörtökönként,nem saját tapasztalat,de "szakértőktől" hallottam ezért merem Neked ajánlani.
Sziasztok!
Tud e valaki olyan helyet ahol finom pacalt lehet enni?
Köszi: Irma
Sok éves várakozás után a Mars tér újra otthont ad a sör ünnepének!
Sok-sok év eltelte után szinte már feledésbe merült a Mars tér rendezvényterülete, amely egykor hatalmas bulikkal, több tízezer embert mozgatott meg minden évben.
2007. szeptember 12.-én egy hosszú szakasz ér véget és egy új veszi kezdetét, hiszen megnyitja kapuit egy vadonat új sörfesztivál és mindenkit vár egy feledhetetlen 5 napos sörünnep.
További ajánlott fórumok:
- Szeged és környéke
- Szeged és környékéről gyertek pletyizni
- 4D ultrahang Szeged környékén - mit tudtok ajánlani?
- Hol lehet menyasszonyi ruha anyagot vásárolni Szegeden és környékén vagy Budapesten?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Endokrinológus-nőgyógyászt keresek Kecskemét, Pécs, Szeged környékén