A napfény városa, Szeged és környéke (beszélgetés)
én az Öreg Kőrössyben voltam többször..:))
Zitamita, esetleg azt is nézzétek meg - ott van a Kiskőrössy mellett a Tisza-parton és nagyon hangulatos az udvara/kertje..:)
Megint kérdezni szeretnék. Átnézegettem a neten a fürdőket. Ahogy én kivettem, két strand van: az egyik a Sziksóstói Strand, a másik az Anna Fürdő. Az előbbi a város szélén, az utóbbi a belvárosban.
De: valamikor régen volt még egy strand Szegeden, egy hatalmas nagy, nagyon sok medencés. Szüleim ott nyaraltak egyszer, még 1985-ben, és áradoztak róla. De az a sziksóstói nem lehet, mert abban medencéből csak kettő van, egy gyerek meg egy sima.
Akkor az a régi strand már nem létezik?
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de szeretek képbe kerülni, hogy mit is keressünk. Aki szegedi, légyszi-légyszi segítsen, köszönöm az eddigi segítségeket is.
Ez a Kiskőrössy Halászcsárda valahol a város széle felé van?
A címét megnéztem, Felső-Tisza part háromszáz-valamennyi. A belvárostól melyik irányba keressük majd?
A Kiskőrössy Halászcsárda is jó, ott én törzsevő vagyok :))))
És a Gödör is jó.
A John Bull Pub nagyon klassz, de az tényleg elég drága.
ha halászlé, akkor Kiskőrössy, de ott még nagyon fini a harcsapaprikás túrós csuszával, és a süllő is!!!
Szia.
A Vendéglő a Régi Hídhoz szerintem egynek jó. :)
Gondolom, kipróbálnátok itt a halászlét, vagy harcsapaprikást, az finom szokott lenni.
(a pacal pedig a Fasor vendéglőben a legjobb)
szia .igaz hogy csak kétszer jártam szegeden ( élnek arra rokonok , barátok) itt nézz körül :
és körbeérdeklődök mesengeren náluk hátha kapok jó tippeket .
ja és ajánlani tudom a John bull pubot iagz hogy drága hely de nekem bejött.szia
Sziasztok!
Augusztusban megyünk egy hosszú hétvégére Szegedre, már nagyon várom:))) Még soha nem voltunk ott. A belvárosban foglaltam szállást, és azt szeretném kérni, hogy aki tud tuti jó éttermet Szegeden, légyszi írja meg. Három estéről van szó, az három vacsi:)
Szívesebben megyünk olyan étterembe, amit ajánlotok, aki már járt ott, és jó tapasztalata volt.
Köszönöm előre is!
Szereted Szegedet, és tudsz angolul? Segíts elkészíteni a szegedguide.com oldalt!
Angol nyelvű információs portál bloggereket, szerkesztőket keres!
Most értem haza éppen SZEGEDRŐL!
Gyönyörű egy város az biztos, én nagyon szeretem.
Szia!
Ezt találtam a neten, így én is csak ennyit tudok:
Délikert Étterem és Panzió
Cím: Szeged , 6729 Szeged, Pancsovai utca 44.
Telefon: 62 480-326
Fax: 62 480-326
E-mail: delikertetterem@hotmail.com
Ha ezen a számon próbáltad és nem jó, akkor esetleg a Tudakozótól meg kellene kérdezni.
vagy e-mail..?
(én nem ismerem ezt a panziót, valójában csak azt tudom/sejtem, hogy melyik városrészben van..:))
Sziasztok!
Szegeden, a József Attila sgt-on működő Bioklinikával és az ottani íriszdiagnosztikával kapcsolatban lennék tapasztalatokra kíváncsi.
Aki járt már ott, mesélhetne!
erre én is vevő lennék! még jobb lenne a 34-es.
vmelyik nap vettem egy cipőt, már nyárra, de nem Szegeden, hanem Pesten, az 33-as és jó rám! :)
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlanni pár ovit,ami szerintetek jó!
Eddig a következőkről hallottam jókat:Toldi,Clarisseum,Nádor u.-i,Alsókikötősori,Hunyadi...
Kíváncsi lennék még néhány véleményre!
akkor a legjobb, ha a Széchenyi téren parkoltok, és onnan (ahogy lent is írtam) könnyű eljutni a Port Royalhoz.
Gondolom, Budapest felől jöttök az M5-n, Szeged-Északi lejárónál kell lejönni. Ha a városba beértek, akkor csak egyenesen kell a központ felé menni, a Kossuth Lajos sgt-n. Ezen eljuttok a Széchenyi tér egyik szélig.
Teljesen egyszerű, biztosan nem tévesztitek el!:)
Szia!
Gondolom vonattal jönnél.. ebben az esetben az állomás épülete előtt felszállsz az 1-es villamosra és - ha jól rémlik - az 5. megállónál szállsz le (Széchenyi tér, Főposta).
Elindulsz abba az irányba, amerre a villamos megy tovább és a 2. saroknál jobbra fordulsz. Ennek a rövidke utcának a végén van a Port Royal, a Belvárosi Mozi mellett, a Szegedi Nemzeti Színházzal szemben. (egy tér van közöttük)
Képzeld,mi végülis nem mentünk ki.Hány óráig tartott?5 óra körül értünk a Mars térre,de már senkit nem láttunk az udvaron,csak egy furgont,de abba is már pakoltak,úgyhogy tovább mentünk.:((Már nagyon bánom.
Te hol szoktál még babacuccokat vásárolni?Szted hol érdemes?
Én a legtöbbet a nagyáruházban szoktam,de mostanság már elég sokmindent veszek a Tescoban is.A C&A-ban a múltkor,amikor találkoztunk-akkor voltam először,de akkor nem vásároltam.Ja,és néha a Faktumba is benézek,de azt eléggé drágállom,meg elég ritkán akadok rá jó cuccra.
Szia!
Jól vagyunk!
Voltunk a börzén tömegnyomor,de azért beszereztem egy csomó jó cuccot Lázárnak!:)))))))Mondjuk én egyedül mentem,a fiúk addig elmentek a játszóházba!;)Így mindenki jól járt!
Nagyon köszi!Hétvégén ki is fogom próbálni!
aztán pedig beszámolok! :-))
További ajánlott fórumok:
- Szeged és környéke
- Szeged és környékéről gyertek pletyizni
- 4D ultrahang Szeged környékén - mit tudtok ajánlani?
- Hol lehet menyasszonyi ruha anyagot vásárolni Szegeden és környékén vagy Budapesten?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Endokrinológus-nőgyógyászt keresek Kecskemét, Pécs, Szeged környékén