A nagy Ő (beszélgetés)
Én megtaláltam a saját "Nagy Ő"-met! Februárba lesz az eljegyzés és aztán lagzi!:)
Azt kívánom hogy mindenki találja meg a maga "Nagy Ő"-jét!
Ebben en sem hiszek sajnos,ugyanis mesebeli tokeletes herceg nem letezik:)))
En is szeretem a ferjem ,de messze nem o a nagy o:((( es ugy szeretem ahogy van:))
Én is megtaláltam, fiatalon. Aztán 12 év múlva újra...Most sem ment.
Így volt ez megírva.
Szépek az emlékek, de még fáj...
Igen. Megtaláltam, majd el is vesztettem.
Rossz volt az időzítés... túl fiatalok voltunk mindketten.
Mostani ésszel minden más lenne, de a szép emlékeket senki nem veheti el.
Szerintem igen.
Hogy honnan érzem, hoy ő az, talán abból, hogy nem érzem azt a hatalmas nagy bizsergést már, annál sokkal több az ami bennem van, amit iránta érzek. Olyan más, sokkal nyugodtabb. Úgy érzem, hogy a lelki társam, kiegészít engem. Különbözők vagyunk, de talán éppen az a jó.
Létezik, én megtaláltam :)persze nem egyből jöttem rá hogy a nagy ő a nagy ő. Az évek igazlják ezt szerintem :) Meg hogy ma is olyan jó minden mint az első időkben.
Mindenkinek rendelt a sors egy igazit, csak tudni kell mit kezdeni a helyzettel. Egy jólműködő kapcsolatban sok "munka" van ám. Nem múlhat el a szeretet, törődés, odafigyelés, felelősségérzet, figyelni kell, hogy mindent azonnal megbeszéljünk, ne gyüljön tele a pohár.
A nagy ő is elmenekül, ha nem úgy állunk a dolgokhoz, ahogy kell.
Ez is így van, mármint, ha megvan a NAGYŐ, akkor vele nincsenek konfliktusok, nem feltétlen azért, mert az egyik elhallgat. Hanem mert ép ésszel lehet mindenről őszintén beszélni, és mivel egymásnak születettek, így egymásra is vagytok hangolva, így kevés a nézeteltérés. :).
Tényleg, lehet ez a NAGYŐ ismérve? :D
Hát igen, ez dilemma. Okos ötletem nincs igazán. Még sosem laktam együtt egyik pasimmal sem, szerelmes is most vagyok először... azaz voltak pasijaim, de egyikbe sem voltam szerelmes...
Naszóval okosat nemtok mondani. A mi helyzetünk kicsit speciális, mivel távkapcsolat per pillanat, online tartjuk a kapcsolatot :(((((, de azt elég intenzíven. Ahogy hazaér (mivel nála 6 órával korábban van), rögtön kamerára pattanunk, és ájulásig/álmosságig/alvásig szinte "együtt" élünk.
Amúgy néha én is elbizonytalanodom, hogy szeret-e úgy, mint az elején, és akkor szinte azonnal történik valami, vagy mond valamit, vagy utal valamire és akkor megint úgy érzem, hogy rózsaszín felhőn ücsörgöm :D.
Akkor én mégsem haladok jó úton, mert csakran civakodunk!
Vagy attól még lehet ő az Ő?
Bár ez a veszekedés, tök furi, van aki soha, van aki meg mindig, de a civakodás se nem veszekedés, se nem nyugalom!
Volt, hogy úgy gondoltam megtaláltam. Aztán mégsem. Csak 16 év múlva derült ki. Szerintem nem csak egy Ő van. Remélem a mostani az igazi "NAGYŐ"
Ha a nagy Ő-vel találkozol, akkor stimmelnek a dolgok. Nem nagyon vannak viták, mert a másikra való tekintettel, az egyik mindíg elhallgat. MIndíg a másik jó érzését nézi mind a kettő!
Ez a nagy érzés!
Na ez a lakva ismerem meg, teljesen igaz, az 5 és félből, 2 éve lakunk együtt, eddig nem is tudtam, hogy ilyen tulajdonságai is vannak! S
zeretem még mindig, csak néha elbizonytalanodom! De hamar helyrerázódik minden bennem. Talán azért bizonytalankodom, mert még fiatalka vagyok, és ő az első igazi pasikám!
Hát nem gyagyás vagyok?? (dehogy csak cejelmetes :D)
Azt akartam ebből kihozni, hogy még nem megy az agyamra :)))). Bár a szokásai nem zavaróak, sőt sok sok mindent ugyanúgy szokok, mint Ő... Aztán majd lakva ismerszik meg ugye :)
Hát lehet :D...
Bár én még fizikálisan nem vagyok mellette, de online elég erősen :DDD
Én 6 éve úgy gondolom (kisebb-nagyobb megrendülésekkel), hogy megtaláltam az igazit, bár sokan próbálják elhitetni velem az ellenkezőjét.
Tény és való, hogy a páromnak nem egyszerű a stílusa, de attól leszek én nagyobb, ha megtanulom kezelni és elfogadni a stílusát.
És ha én így is úgy érzem, hogy kapok tőle jót és szépet akkor lehet nekem Ő az igazi
Most jól meggyőztem magam :)
Akkor lehet, hogy mégis megvan már?
Mert néha kikészít, és mégis szeretem, és mellette vagyok!
Hm??
Azt hiszem, hogy igen! De néha elgondolkozom az ügyön!
Mi van ha csak azt hiszem hogy ő az, de mégsem és elmegyek az igazi mellett?
További ajánlott fórumok:
- Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- Egyel nagyobb helyiértékű szám
- Közmondások, szólások, hasonlatok. Pl: Ki korán kel, aranyat lel. A tisztaság fél egészség. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejü
- Szeptemberi kezdésel nagy súllyal (155 ről ) ki tart velem?
- A Töténelem nagy alakjai kizárólag ABC sorrendben