A Megasztáros Király Viktorról (alias Király Linda öccse), vélemény? (beszélgetés)
Nem vagy vele egyedül..... Ma valami szerelmes Padlásosat fog énekelni.
A legédibb, mikor be kéne vennem, hogy egy 13 éves full szerelmes a 35 éves testőrbe. Tök mindegy, hogy miről szól maga a dal, ha egyszer mindenki a filmel azonosul!
Krisztián is nagggyon jóó ;)
Olyan könnyen énekel!
Ahogy, a múlt héten néztem, hogyan pózolt a fotózáson, nem is értem mit keres a megasztárban. Látszik rajta, hogy csak az a lényeg nála, hogy a séró be legyen lőve, és hogy mindenki eláljuljon tőle, milyen bomba teste van. Ennyi. Biztos vagyok benne, hogy max. 2 héten belül, a nézőtérről fogja nézni az adást. Amúgy szerintem eddig ez a leggyengébb megasztár, a zsürit is beleértve!!!!!!!
Bocsánatot kérek azoktól, akiknek ő a kedvence.
Látom, egyedül vagyok vele, de én meg a musicales Dávidot nem csípem. :) Meg magát a műfajt sem.
Krisztián a legjobb, persze a maga műfajában. De ő sem Megasztár. Ebben a mezőnyben sajnos nincs Megasztár, be kell látni. :(
Tamara oly messze van Magditól, mint Makó Jeruzsálemtől.
Ásós és Caramel dettó.
Tényleg Magdi 2!!
De elég egy belőle is. :)
énsem bírom a Tóth lányokat!!!!
És különbenis... Az Eszenyi Enikő mindig azzal piszkálja szegény Krisztiánt, hogy fogyjon le!! De minek? A hangját kell szeretni... :))
Bezzeg a hatszor akkora Tóth Verának senki nem mondta ezt.... :S
Egyet kell értenem contu-val:-) Igaz én jóképűre voksolok, de semmi több.
Én is Dávidban érzem az őserőt! De valahogy ez a széria a leggyengébb.
Várhattak még volna, az indításával. Nem is tud ennyi ember megélni a zenélésből, ahhoz kisország vagyunk.
Tóth lányokat meg egyébként sem bírom. Pfúj!!!
Dávid is jó, de szerintem ő nem megasztárnap való, hanem ő kimondottan operett és musical énekesnek való!!
Hát Viktort eltudnám Megasztárnak képzelni...
szerintem nincs semmi különös sem a hangjában sem a kinézetében..hát eléggé " nyálas " .több ezer jobb hangú énekes van...
Csak azért tették be a legjobb 10-be mert a Linda a testvére, meg a szűlőknek van elég pénze dobni az sms-eket..
Nekem Király Viktor jobban tetszik, mint Linda. Akkor már Benjáminra lennék inkább kíváncsi, agy a két fiúra duóban. :)
Viktor nagyon hasonlít egy jó haveromra, ezért is szimpi. :)
További ajánlott fórumok:
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- Szerintetek ki nyeri meg a megasztárt?:)
- Ki a kedvenced az idei Megasztárosok közül?
- Ki esett ki a Megasztárból?Lemaradtam róla.
- Ki az előadója a No miss c.számnak?(este énekelták a megasztárban)
- Keresem a Megasztár 3 búcsúdalát, de sehol sem tudom netről meghallgatni.