A meditáció maga a csoda, mely meggyógyít téged és a világot. (beszélgetés)
szia Àgi szép jó reggelt legyen egy csudi szép hétföi napod!
nagyon szép képeket festesz, én is nagy rajongoja vagyok a festészet müvészetének, szerintem közben 100% a meditálás, csak "aktiv" jelenlétben. :))
kit..és bent..
amugy most is meditálok egy olyan cd-t hallgatok, ami a tudatalattira hat, és ha valamit csinálok, még igy is hat, hát.. tök jó!!
majd csak késö délután leszek, mert dolgozom..:))
ezért utobbiért is nagyon hálás vagyok!
van egy projekt amit ugy hivnak "Vénusz projekt" ha ez valora válhatna akkor tényleg meggyógyulna a világ és a világ által az emberek is.
érzed a különbséget....?
ebben teljesen igazad van, már azért az egy kis szikráért.. :)
lehet nincs is tisztában az ember azzal, hogy segit, és akkor segit a legjobban. :))
sokan kérnek segitséget.., ha megnézed a hoxa 80% ezzel van tele, én öszinte leszek, ezek a kérések sajnos öszintétlenek és kevesen megsem fogadják csak társasságot keresnek a problémájuk tovább boncolásához.
a magam részéröl kihagyom....
nem magam alatt, csak nagyon csalodott, nem is annyira az exben, hanem inkább magamban. de lehet forditva. :))
mostmár teljesen másképp értékelem ezt a szakitást, mind akkor., és nagyon hálás vagyok, hogy igy történt, ugy érzem., sokat tanultam, és remélem tanultunk belöle mind a kettem. :)
és remélem., és kivánom, legyen nagyon boldog!
ez elmult.., jó volt., és ennyi!
Fogj egy kis füzetet és lazíts, relaxálj, meditálj és jegyezd a kis füzetbe, hogy mikor tetted és milyen volt a közérzeted.
Tudom, nagyon nehezen veszi rá magát az ember ilyen tudatos, konzekvens cselekvésre, de - csodát tesz néhány hét alatt, amit leírtam.
én 15 éve, kezdem komolyabban a spiritualaitással foglalkozni, bár elötte is nagyon hittem az én belsö istenembem.
egy fiuval való szakitásom után kezdtem el elöször jogázni és utána meditálni, mert azt mondták a kettö együtt jobb hatással van rám. :)
Ó, értem. Erre van egy nagyon jó módszer, nem tudom, hogy ismered-e.
Fekvő pozícióban kell végezni és tagonként ellazulni. Először a lábfejed, majd a lábad, aztán a derekadban az izmok, majd a törzsed. Ezután jönnek a kézfejek, majd a kar és a váll. Ezután a nyak és az arcizmok. Alapos és jó. :)
Az biztos :DDDDDDDDDDDDDD
Tegnap ugye kazettára meditáltam,nem aludtam bele,pedig lehet jobb lett volna,végigcsináltam,de szerintem ugy igazából nem tudtam ellazulni.
Jó dolog lefekvés előtt tanulni. Alvás előtt minden jobban rögződik, és az alvással pedig elmented. Nagyon hasznos, ha időnként az agyadat is megtisztítod és kiegyenlíted a jobb és bal agyféltekédet.
Most már én is megyek pihibe. Szép álmokat mindenkinek.
:))))
Én még majd csak ezután fogok ilyesmiket csinálni. Előtte még tanulni is kéne valamit...
További ajánlott fórumok:
- Jóga és meditáció
- Szeptembertől kötelező meditáció és relaxáció oktatás
- Reiki? - 10 perc alatt meggyógyított.
- Imádok főzni. Számomra a főzés olyan, mint egy meditáció.
- Van olyan betegségetek amit nem tudott orvos meggyógyitani és ti kezdtetek el alternativ terápiát kitalálni?
- Fényképezéssel valóban "ellopható" a személy lelkének egy része? Valóban lehet segíteni, vagy éppen zavarni a meditációját fényképpel?